Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
επιστροφή από Σεβίλλη χθες και είχα κάνει αιτήματα αναβάθμισης σε bussiness και για τα δύο σκέλη με τα δύο κουπονάκια της silver που δίνει. Δε μου ήρθε ποτέ mail αλλαγής έκανα check in στο αεροδρόμιο επέλεξα θέση και παρέδωσα βαλίτσες και τίποτα με και όταν έμπαινα στο αεροπλάνο έβγαλε error όταν χτύπαγα το εισιτήριο το παίρνει ο τύπος εκεί κοιτάει στο σύστημα μου βάζει με στυλό ένα Χ και μου λέει αυτή η θέση σας και βλέπω οτι ήταν η 1F οπότε κατάλαβα ότι ήταν bussiness. Δεν έχω ξανακάνει αλλά τόσο τελευταία στιγμή αναβαθμίζουν πια; χάνεις όλα τα προνόμια της bussiness ουσιαστικά (βαλίτσες/lounge).
Δεύτερη απορία μου ότι σήμερα που μπήκαν τα μίλια μου απελευθερώθηκε και το δεύτερο κουπόνι (το πρώτο είχε αποδεσμευτεί μετά τη πρώτη πτηση) και μου δείχνει πάλι ότι έχω 2 για upgrade σε bussiness, τι παίζει και αποδεσμεύτηκε; ή θα το αφαιρέσουν μελλοντικά;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν έχω ξανακάνει αλλά τόσο τελευταία στιγμή αναβαθμίζουν πια; χάνεις όλα τα προνόμια της bussiness ουσιαστικά (βαλίτσες/lounge).
Ναι είναι λίγο χαζό αυτό καθώς τα προνόμια πολλές φορές είναι πιο σημαντικά για μερικούς από την ίδια την πτήση.
μου απελευθερώθηκε και το δεύτερο κουπόνι (το πρώτο είχε αποδεσμευτεί μετά τη πρώτη πτηση) και μου δείχνει πάλι ότι έχω 2 για upgrade σε bussiness, τι παίζει και αποδεσμεύτηκε;
Πιθανόν να μη καταχωρήθηκε η αναβάθμιση στο σύστημα, συνήθως το κουπόνι αφαιρείται αμέσως. Το παρακολουθείς, μακάρι να ειναι έτσι και να χεις ακόμα ένα διαθέσιμο.

nick07

Member
Γενικα εχω παρατηρησει οτι δεν λειτουργει τοσο καλα το προνομιο των αναβαθμισεων αφοτου εγινε ηλεκτρονικη η διαδικασια. Τα τελευταια 5 χρονια ειχα μονο 1 φορα που δεν με ειχαν αναβαθμισει σε πτηση απο Λονδινο. Ολες τις αλλες φορες, που ηταν αρκετες γιατι ειμαστε και δυο στην οικογενεια με κουπονια, ειχε περασει το αιτημα. Αφοτου εγινε ηλεκτρονικη η διαδικασια εχουμε φαει ακυρο σε 5 πτησεις διαδοχικα, μαλιστα σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις μου τα εκαναν και μπαχαλο καθως ανανεωθηκε η βαθμιδα ενω ηταν σε αναμονη το αιτημα και μου ειπαν οτι επρεπε να ακυρωσω εγω το παλιο αιτημα και να κανω νεο με τα νεα κουπονια, anyway ουτε ετσι εγκριθηκε. Τωρα παλι ειμαι αναμονη για αλλη πτηση που εχω σε 10 μερες και που αν κρινω απ τις τιμες πρεπει να ειναι μισοαδειο το αεροσκαφος κι ακομα σε αναμονη ειναι το αιτημα. Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει κι αν εχουν παρατηρησει κι αλλα μελη παρομοια διαφορετικη αντιμετωπιση.

maria91

Member
Γενικα εχω παρατηρησει οτι δεν λειτουργει τοσο καλα το προνομιο των αναβαθμισεων αφοτου εγινε ηλεκτρονικη η διαδικασια. Τα τελευταια 5 χρονια ειχα μονο 1 φορα που δεν με ειχαν αναβαθμισει σε πτηση απο Λονδινο. Ολες τις αλλες φορες, που ηταν αρκετες γιατι ειμαστε και δυο στην οικογενεια με κουπονια, ειχε περασει το αιτημα. Αφοτου εγινε ηλεκτρονικη η διαδικασια εχουμε φαει ακυρο σε 5 πτησεις διαδοχικα, μαλιστα σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις μου τα εκαναν και μπαχαλο καθως ανανεωθηκε η βαθμιδα ενω ηταν σε αναμονη το αιτημα και μου ειπαν οτι επρεπε να ακυρωσω εγω το παλιο αιτημα και να κανω νεο με τα νεα κουπονια, anyway ουτε ετσι εγκριθηκε. Τωρα παλι ειμαι αναμονη για αλλη πτηση που εχω σε 10 μερες και που αν κρινω απ τις τιμες πρεπει να ειναι μισοαδειο το αεροσκαφος κι ακομα σε αναμονη ειναι το αιτημα. Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει κι αν εχουν παρατηρησει κι αλλα μελη παρομοια διαφορετικη αντιμετωπιση.
Παρε τηλεφωνο και ζητα να μαθεις διαθεσιμοτητα πριν βαλεις το κουπονι...εμεις ετσι το καναμε για πτηση προς Μοναχο το περασμενο Νοεμβρη,πηραμε τηλεφωνο ρωτησαμε αν εχει διαθεσιμοτητα για μπιζνες με κουπονι βαθμιδας για 2 ατομα και αφου μας το επιβεβαιωσαν κ για τους 2 αγορασαμε εισιτηρια,καναμε στα καπακια αιτημα και στα καπακια μας το δεκτηκαν!κ ηταν κ σε φουλ γεματη πτηση!

pan82

Member
Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει κι αν εχουν παρατηρησει κι αλλα μελη παρομοια διαφορετικη αντιμετωπιση.
Αν και δεν έχω καμία εμπειρία πρώτη φορά silver, έκανα πρώτη φορά το αίτημα φέτος για δύο πτήσεις Αθήνα Σεβίλλη Αθήνα δύο μήνες πρίν. Οι πτήσεις ήταν full από καιρό στο πρώτο σκέλος δεν αναβαθμίστηκα. Στο δεύτερο με αναβάθμισαν και ήταν πάλι full δηλαδή πίσω είχε μείνει η θέση μου άδεια μόνο.
Σε φίλο το Δεκέμβρη για Ντίσελντορφ πήγαινε έλα έκανε αίτημα κάνα διμηνο πριν και του ήρθε επιτόπου νέο εισιτήριο.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τωρα παλι ειμαι αναμονη για αλλη πτηση που εχω σε 10 μερες και που αν κρινω απ τις τιμες πρεπει να ειναι μισοαδειο το αεροσκαφος κι ακομα σε αναμονη ειναι το αιτημα. Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει κι αν εχουν παρατηρησει κι αλλα μελη παρομοια διαφορετικη αντιμετωπιση.
Κι εγώ το ίδιο για μια πτήση 15 μέρες, όμως δε μπορώ να πω πως είναι ο κανόνας.
Στα προηγούμενα δύο αιτήματα μου για αναβάθμιση υπήρχε άμεση ανταπόκριση μήνες πριν, οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό.
Το κακό είναι πως λόγω της αναμονής για αναβάθμιση δε μπορώ να επεξεργαστώ την κράτηση για να αγοράσω θέση για το άλλο σκέλος, κάτι που πρέπει αναγκαστικά να γίνει τηλεφωνικώς.

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εγώ θα πω ότι έχω καλύτερη εμπειρία από τότε που γίνεται ηλεκτρονικά το αίτημα. Σε 2 πτήσεις δεν το δέχτηκαν αλλά ήταν πραγματικά γεμάτες, σε μια άλλη που έκανα την αίτηση 2 μέρες πριν τη λήξη της ημερομηνίας των κουπονιών για πτήση ένα μήνα μετά, έγινε το αίτημα δεκτό κατευθείαν και έτσι χρησιμοποίησα ενα κουπόνι που κανονικά θα το έχανα.

Όσες φορές έχουν γίνει δεκτά τα αιτήματα, δε χρειάστηκε να μιλήσω με το τηλεφωνικό κέντρο, επομένως πιο γρήγορη διαδικασία για όλους.

Last edited:

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Είχα ξεχάσει τα κουπόνια business! Πέρυσι ρκαν 2 αιτήσεις έγιναν δεκτες. Φέτος εκανα μια τωρα για να δουμε. Νταξει δεν ειναι καινκανενα τρελό πλεονέκτημα η business σε τόσο μικρές πτησεις που κανει η aegean

pan82

Member
Πιθανόν να μη καταχωρήθηκε η αναβάθμιση στο σύστημα, συνήθως το κουπόνι αφαιρείται αμέσως. Το παρακολουθείς, μακάρι να ειναι έτσι και να χεις ακόμα ένα διαθέσιμο.
Για την ιστορία το αφαίρεσαν το κουπόνι δύο μέρες μετά τελικά

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Έχει παρατηρήσει κανένας αν υπάρχει πάλι πρόβλημα για κρατήσεις με την Turkish ;
και από την εφαρμογή και από την ιστοσελίδα δε βγάζει καμία διαθεσιμότητα, για κανέναν προορισμό από όσο έψαξα.

exploring

Member
Έχει παρατηρήσει κανένας αν υπάρχει πάλι πρόβλημα για κρατήσεις με την Turkish ;
και από την εφαρμογή και από την ιστοσελίδα δε βγάζει καμία διαθεσιμότητα, για κανέναν προορισμό από όσο έψαξα.
Προφανώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στη μέση ανατολή, κόβοντας τα award εισιτήρια μεγιστοποιώντας το κέρδος.
Από Θεσσαλονίκη προς Κωνσταντινούπολη μόνο δίνει. Από Αθήνα όμως αλλά και από Κωνσταντινούπολη προς αρκετούς προορισμούς σε τυχαίες ημερομηνίες που κοίταξα, διαθεσιμότητα μηδέν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα