επιστροφή από Σεβίλλη χθες και είχα κάνει αιτήματα αναβάθμισης σε bussiness και για τα δύο σκέλη με τα δύο κουπονάκια της silver που δίνει. Δε μου ήρθε ποτέ mail αλλαγής έκανα check in στο αεροδρόμιο επέλεξα θέση και παρέδωσα βαλίτσες και τίποτα με και όταν έμπαινα στο αεροπλάνο έβγαλε error όταν χτύπαγα το εισιτήριο το παίρνει ο τύπος εκεί κοιτάει στο σύστημα μου βάζει με στυλό ένα Χ και μου λέει αυτή η θέση σας και βλέπω οτι ήταν η 1F οπότε κατάλαβα ότι ήταν bussiness. Δεν έχω ξανακάνει αλλά τόσο τελευταία στιγμή αναβαθμίζουν πια; χάνεις όλα τα προνόμια της bussiness ουσιαστικά (βαλίτσες/lounge).
Δεύτερη απορία μου ότι σήμερα που μπήκαν τα μίλια μου απελευθερώθηκε και το δεύτερο κουπόνι (το πρώτο είχε αποδεσμευτεί μετά τη πρώτη πτηση) και μου δείχνει πάλι ότι έχω 2 για upgrade σε bussiness, τι παίζει και αποδεσμεύτηκε; ή θα το αφαιρέσουν μελλοντικά;
Δεύτερη απορία μου ότι σήμερα που μπήκαν τα μίλια μου απελευθερώθηκε και το δεύτερο κουπόνι (το πρώτο είχε αποδεσμευτεί μετά τη πρώτη πτηση) και μου δείχνει πάλι ότι έχω 2 για upgrade σε bussiness, τι παίζει και αποδεσμεύτηκε; ή θα το αφαιρέσουν μελλοντικά;