Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παντως τα προηγουμενα χρονια για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα δεν εδειχνε διαθεσιμοτητα αλλα ειχε και επρεπε να καλεσεις στο τηλ κεντρο της aegean μαλιστα σου καναν την κρατηση χωρις την εξτρα χρεωση.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Είχα ξεχάσει τα κουπόνια business! Πέρυσι ρκαν 2 αιτήσεις έγιναν δεκτες. Φέτος εκανα μια τωρα για να δουμε. Νταξει δεν ειναι καινκανενα τρελό πλεονέκτημα η business σε τόσο μικρές πτησεις που κανει η aegean
Σε 2 μερες πηρα θετικη επιβεβαιωση.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εγω πηρα επιβεβαιωση για πτηση τον Αυγουστο αμεσα με την αιτηση

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε 2 μερες πηρα θετικη επιβεβαιωση.
εγω πηρα επιβεβαιωση για πτηση τον Αυγουστο αμεσα με την αιτηση
Κι εμένα μου έχει τύχει να πάρω επιβεβαίωση άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, όπως και το αντίστροφο που συμβαίνει τώρα, να είμαι εδώ κι ενάμιση μήνα σε λίστα αναμονής.
Το κακό σε αυτό είναι πως δε μπορείς να διαχειριστείς την υπόλοιπη κράτηση ηλεκτρονικά, ώστε να προσθέσεις θέσεις κι ό,τι άλλο χρειαστείς.
Με βλέπω να ακυρώνω το αίτημα γιατί δε ψήνομαι να πετάξω σε πολύωρη πτήση στο 32Ε.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Κι εμένα μου έχει τύχει να πάρω επιβεβαίωση άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, όπως και το αντίστροφο που συμβαίνει τώρα, να είμαι εδώ κι ενάμιση μήνα σε λίστα αναμονής.
Το κακό σε αυτό είναι πως δε μπορείς να διαχειριστείς την υπόλοιπη κράτηση ηλεκτρονικά, ώστε να προσθέσεις θέσεις κι ό,τι άλλο χρειαστείς.
Με βλέπω να ακυρώνω το αίτημα γιατί δε ψήνομαι να πετάξω σε πολύωρη πτήση στο 32Ε.
To class fare που μου έδωσαν (Ι) δε δίνει μίλια. Δε φαντάζομαι επειδή έκανα την άχρηστη αναβάθμιση να πάρω κουλουρα στα μίλια; Ξέρει κανείς;

exploring

Member
To class fare που μου έδωσαν (Ι) δε δίνει μίλια. Δε φαντάζομαι επειδή έκανα την άχρηστη αναβάθμιση να πάρω κουλουρα στα μίλια; Ξέρει κανείς;
Θα πάρεις τα μίλια που αντιστοιχούν στο κανονικό εισιτήριο που αγόρασες. Η αναβάθμιση δεν έχει καμιά σχέση και δεν δίνει επιπλέον μίλια.

Last edited:

JohnyE

Member
Αναβάθμιση σε business σε πτήσεις της aegean με μίλια από ότι διάβασα εδώ γίνεται μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

Υπάρχει κάποια standard τιμή μιλίων ; Πχ τόσα για εσωτερικό,τόσα για κοντινά εξωτερικού και τόσα για μακρινά εξωτερικού.

exploring

Member
Αναβάθμιση σε business σε πτήσεις της aegean με μίλια από ότι διάβασα εδώ γίνεται μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

Υπάρχει κάποια standard τιμή μιλίων ; Πχ τόσα για εσωτερικό,τόσα για κοντινά εξωτερικού και τόσα για μακρινά εξωτερικού.
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/miles-calculator/
Ενότητα εξαργύρωση, υποενότητα αναβάθμιση θέσης,

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απο τα κουπόνια της aegean για lounge από το προφιλ μου για πτήση που δεν είναι με aegean?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απο τα κουπόνια της aegean για lounge από το προφιλ μου για πτήση που δεν είναι με aegean?
Πάτησε πάνω στο κουπόνι σου για να δεις καταρχήν σε ποια αεροδρόμια επιτρέπεται η είσοδος στο lounge.

maria91

Member
Οχι πρεπει να εχεις εισιτηριο το δειχνεις στην εισοδο μαζι με το κουπονι σου!τουλαχιστον σε silver status για τους gold ισως...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα