Σε 2 μερες πηρα θετικη επιβεβαιωση.Είχα ξεχάσει τα κουπόνια business! Πέρυσι ρκαν 2 αιτήσεις έγιναν δεκτες. Φέτος εκανα μια τωρα για να δουμε. Νταξει δεν ειναι καινκανενα τρελό πλεονέκτημα η business σε τόσο μικρές πτησεις που κανει η aegean
Σε 2 μερες πηρα θετικη επιβεβαιωση.
Κι εμένα μου έχει τύχει να πάρω επιβεβαίωση άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, όπως και το αντίστροφο που συμβαίνει τώρα, να είμαι εδώ κι ενάμιση μήνα σε λίστα αναμονής.εγω πηρα επιβεβαιωση για πτηση τον Αυγουστο αμεσα με την αιτηση
To class fare που μου έδωσαν (Ι) δε δίνει μίλια. Δε φαντάζομαι επειδή έκανα την άχρηστη αναβάθμιση να πάρω κουλουρα στα μίλια; Ξέρει κανείς;Κι εμένα μου έχει τύχει να πάρω επιβεβαίωση άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, όπως και το αντίστροφο που συμβαίνει τώρα, να είμαι εδώ κι ενάμιση μήνα σε λίστα αναμονής.
Το κακό σε αυτό είναι πως δε μπορείς να διαχειριστείς την υπόλοιπη κράτηση ηλεκτρονικά, ώστε να προσθέσεις θέσεις κι ό,τι άλλο χρειαστείς.
Με βλέπω να ακυρώνω το αίτημα γιατί δε ψήνομαι να πετάξω σε πολύωρη πτήση στο 32Ε.
Θα πάρεις τα μίλια που αντιστοιχούν στο κανονικό εισιτήριο που αγόρασες. Η αναβάθμιση δεν έχει καμιά σχέση και δεν δίνει επιπλέον μίλια.To class fare που μου έδωσαν (Ι) δε δίνει μίλια. Δε φαντάζομαι επειδή έκανα την άχρηστη αναβάθμιση να πάρω κουλουρα στα μίλια; Ξέρει κανείς;
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/miles-calculator/Αναβάθμιση σε business σε πτήσεις της aegean με μίλια από ότι διάβασα εδώ γίνεται μέσω τηλεφωνικού κέντρου.
Υπάρχει κάποια standard τιμή μιλίων ; Πχ τόσα για εσωτερικό,τόσα για κοντινά εξωτερικού και τόσα για μακρινά εξωτερικού.