Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Θεσσαλονίκη Πεκίνο μέσω Αθήνας, 45000 μίλια και 150 ευρώ (Aegean + Air China)
Σανγκάη Σιγκαπούρη, 17500 μίλια και 7.5 ευρώ (Singapore airlines)
Σιγκαπούρη Θεσσαλονίκη μέσω Τουρκίας, 45000 μίλια και 53 ευρώ (Singapore airlines + Aegean)

Με σύνολο 107500 μίλια και 210 ευρώ φόρους ανά άτομο.
Το θεικό είναι ότι βρήκα σε όλες διαθεσιμότητα για 3 άτομα
Επιβεβαιώνω κι εγώ!! Βρήκα Αθήνα Σιγκαπούρη και Πουκέτ Αθήνα με Singapore για 4 άτομα μάλιστα!! Και το πιο φοβερό? 24/12-3/1. Τέλος Γενάρη τα έκλεισα. Εσύ πότε βρήκες αυτη τη διαθεσιμότηα?

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Επιβεβαιώνω κι εγώ!! Βρήκα Αθήνα Σιγκαπούρη και Πουκέτ Αθήνα με Singapore για 4 άτομα μάλιστα!! Και το πιο φοβερό? 24/12-3/1. Τέλος Γενάρη τα έκλεισα. Εσύ πότε βρήκες αυτη τη διαθεσιμότηα?
1 Σεπτεμβρίου με 29 Σεπτεμβρίου
εγώ τα έκλέισα σήμερα

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Έκλεισα δύο πτήσεις με μίλια .Email επιβεβαίωσης κανονικά,αριθμός κράτησης κανονικά ,χρέωση κανονικά,στο site της United κανονικά όλα.Το θέμα είναι δεν αφαιρέθηκαν ακόμα τα μίλια και δεν βλέπω τις πτήσεις στο επίσημο site /app της Aegean.Δε θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί .Θα πάρω τηλ βέβαια αλλά ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κατι

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Έκλεισα δύο πτήσεις με μίλια .Email επιβεβαίωσης κανονικά,αριθμός κράτησης κανονικά ,χρέωση κανονικά,στο site της United κανονικά όλα.Το θέμα είναι δεν αφαιρέθηκαν ακόμα τα μίλια και δεν βλέπω τις πτήσεις στο επίσημο site /app της Aegean.Δε θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί .Θα πάρω τηλ βέβαια αλλά ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κατι
τα ιδια και σε μενα, μου εχει ερθει PNR σε ολες, αλλα στο app εμφανιζει μονο 1 απο τις 3 κρατησεις

Last edited:

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παντως τα business της united εξαφανιστηκαν δεν υπαρχουν ποια...

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κ γενικά υπάρχει έλλειψη σε business εξαργυρώσεις για μακρινά ταξίδια...μείναμε με το Lufthansa group πουναι τελείως ασύμφορο κ την Egypt air που δινει αβέρτα αλλά να μου λείπει καλύτερα...

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Υπάρχουν, πάντα υπήρχαν, αρκεί να ξέρεις πότε να ψάξεις.
η united δεν βγαζει νωρις μπιζνες οπως πχ η τουρκις 1-2-3 μηνες πριν τις πτησεις συνηθως αλλα και παλι δεν βρισκω, περσι ειχε παρα πολλά αθηνα ΝΥ και απο θεσκη εβρισκα μεσω Γερμανιας, τωρα τπτ , κανω κατι λαθος?

maria91

Member
η united δεν βγαζει νωρις μπιζνες οπως πχ η τουρκις 1-2-3 μηνες πριν τις πτησεις συνηθως αλλα και παλι δεν βρισκω, περσι ειχε παρα πολλά αθηνα ΝΥ και απο θεσκη εβρισκα μεσω Γερμανιας, τωρα τπτ , κανω κατι λαθος?
Και ποση ειναι η διαφορα στα μιλια απο την economy της united??εγω για γιορτες που κοιταζα απο τον Γεναρη παντως δε βρηκα ποτε μπιζνες μονο economy με 35.000 μιλια απο Αθηνα μεσω Λονδινου

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Και ποση ειναι η διαφορα στα μιλια απο την economy της united??εγω για γιορτες που κοιταζα απο τον Γεναρη παντως δε βρηκα ποτε μπιζνες μονο economy με 35.000 μιλια απο Αθηνα μεσω Λονδινου
55000 one way, οι φοροι ειναι πολυ χαμηλοι και στο μπιζνες, αναλογα αν παει απευθειας ή μεσω αλλης πόλης έχει μια μικρη διαφορα.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
παντως τα business της united εξαφανιστηκαν δεν υπαρχουν ποια...
Γενικά δεν υπαρχει καλη διαθεσιμότητα αν θελει καποιος για εκτος Ευρωπης. Η Turkish, για παραδειγμα, εκτος Ευρωπης δεν δινει απολυτως τιποτα. Και εψαξα παρα πολυ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.272
Μέλη
40.281
Νεότερο μέλος
irakleitos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom