Δίνει, απλά προς το παρόν έχει αλλάξει τρόπο διάθεσης.Η Turkish, για παραδειγμα, εκτος Ευρωπης δεν δινει απολυτως τιποτα. Και εψαξα παρα πολυ.
Δίνει, απλά προς το παρόν έχει αλλάξει τρόπο διάθεσης.Η Turkish, για παραδειγμα, εκτος Ευρωπης δεν δινει απολυτως τιποτα. Και εψαξα παρα πολυ.
Όλο με γρίφους μιλάς γέροντα.Δίνει, απλά προς το παρόν έχει αλλάξει τρόπο διάθεσης.
μαλλον εκμεταλευεται την συγκοιρια στην μεση ανατολη και δεν δινει εισητηρια ή εχει μπλοκαρει παλι το συστημα οπως 2 φορες για μεγαλο χρονικο διαστημα την τελευταια πενταετιαΌλο με γρίφους μιλάς γέροντα.![]()
Δεν δίνει πτήσεις με μίλια εννοείς; Κατάλαβα σωστά;;μαλλον εκμεταλευεται την συγκοιρια στην μεση ανατολη και δεν δινει εισητηρια ή εχει μπλοκαρει παλι το συστημα οπως 2 φορες για μεγαλο χρονικο διαστημα την τελευταια πενταετια
Μόλις μίλησα και εγώ, θα πάρει κάποιες μέρες να διορθωθεί, αλλά τις πτήσεις μου τις επιβεβαιωσε όλες.Μιλησα με ετζιαν και εχουν προβλημα. Ισχυουν οι κρατήσεις κανονικά και σε 24 ωρες μου ειπαν θα φτιαξει. Απο Δευτερα πιστευω εγω.
ή δεν δινει πτησεις με μιλια γιατι φουλαρουν ολες καθως ειναι πλεον απο τις λιγες ασφαλεις διαδρομες για ασια, ή μπλοκαρε παλι το συστημα και δεν εμφανιζει παλι τις πτησεις και θελει τηλεφωνημαΔεν δίνει πτήσεις με μίλια εννοείς; Κατάλαβα σωστά;;
Μία από τα ίδια...Εμένα πάλι έχει παγώσει η συνολική απεικόνιση των μιλίων. Μου εμφανίζει στον together τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχει παγώσει το συνολικό.
8000 μιλια για 60 ευρω διαμονη αντι για 40 εξακολουθει να ειναι μαπα αναλογια. Με 8000 μιλια βγαζεις ολοκληρη πτηση και μενεις σε αλλο ξενοδοχειο.Μετατρέψτε τα μίλια σας σε πόντους επιβράβευσης ALL Accor έως τις 19.05.2026 και επωφεληθείτε με 50% επιπλέον πόντους.
Μα ούτε προς ΗΠΑ δίνει αν το θέμα είναι ότι φουλάρει προς Ασία... Μιλάω για business πάντα, στην economy κάτι γίνεταιή δεν δινει πτησεις με μιλια γιατι φουλαρουν ολες καθως ειναι πλεον απο τις λιγες ασφαλεις διαδρομες για ασια, ή μπλοκαρε παλι το συστημα και δεν εμφανιζει παλι τις πτησεις και θελει τηλεφωνημα
Ααα ώστε δε κάνανε πουλάκια τα μάτια μου, χτες μετέτρεψα κάποιους πόντους από την κάρτα Aegean σε μίλια, κ ενώ μου εμφάνιζε τη μετατροπή στις κινήσεις του λογαριασμού μου το σύνολο παρέμεινε ίδιο.... Κ γω μπήκα από pc, δε φταίει η εφαρμογήΜία από τα ίδια...