Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Όλο με γρίφους μιλάς γέροντα.;)
μαλλον εκμεταλευεται την συγκοιρια στην μεση ανατολη και δεν δινει εισητηρια ή εχει μπλοκαρει παλι το συστημα οπως 2 φορες για μεγαλο χρονικο διαστημα την τελευταια πενταετια

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
μαλλον εκμεταλευεται την συγκοιρια στην μεση ανατολη και δεν δινει εισητηρια ή εχει μπλοκαρει παλι το συστημα οπως 2 φορες για μεγαλο χρονικο διαστημα την τελευταια πενταετια
Δεν δίνει πτήσεις με μίλια εννοείς; Κατάλαβα σωστά;;

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Μιλησα με ετζιαν και εχουν προβλημα. Ισχυουν οι κρατήσεις κανονικά και σε 24 ωρες μου ειπαν θα φτιαξει. Απο Δευτερα πιστευω εγω.
Μόλις μίλησα και εγώ, θα πάρει κάποιες μέρες να διορθωθεί, αλλά τις πτήσεις μου τις επιβεβαιωσε όλες.

edit: μου τις εμφανισε ολες τις πτησεις λιγη ωρα μετα

Last edited:

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Και σε εμένα εμφανισε τις πτήσεις.Και χωρις να μου αφαιρέσει τα μίλια . Ευχαριστώ ρε Aegean,θα σε αγαπάω για πάντα.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δεν δίνει πτήσεις με μίλια εννοείς; Κατάλαβα σωστά;;
ή δεν δινει πτησεις με μιλια γιατι φουλαρουν ολες καθως ειναι πλεον απο τις λιγες ασφαλεις διαδρομες για ασια, ή μπλοκαρε παλι το συστημα και δεν εμφανιζει παλι τις πτησεις και θελει τηλεφωνημα

Billouk

Member
Συγγραφέας
Εμένα πάλι έχει παγώσει η συνολική απεικόνιση των μιλίων. Μου εμφανίζει στον together τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχει παγώσει το συνολικό.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Εμένα πάλι έχει παγώσει η συνολική απεικόνιση των μιλίων. Μου εμφανίζει στον together τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχει παγώσει το συνολικό.
Μία από τα ίδια...

paefstra

Member
Συγγραφέας
Μετατρέψτε τα μίλια σας σε πόντους επιβράβευσης ALL Accor έως τις 19.05.2026 και επωφεληθείτε με 50% επιπλέον πόντους.
8000 μιλια για 60 ευρω διαμονη αντι για 40 εξακολουθει να ειναι μαπα αναλογια. Με 8000 μιλια βγαζεις ολοκληρη πτηση και μενεις σε αλλο ξενοδοχειο.
Αυτη τη στιγμη οι πτησεις ειναι πανακριβες οποτε συμφερει να εχεις δωρο αυτες παρα μισο βραδυ διαμονης.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
ή δεν δινει πτησεις με μιλια γιατι φουλαρουν ολες καθως ειναι πλεον απο τις λιγες ασφαλεις διαδρομες για ασια, ή μπλοκαρε παλι το συστημα και δεν εμφανιζει παλι τις πτησεις και θελει τηλεφωνημα
Μα ούτε προς ΗΠΑ δίνει αν το θέμα είναι ότι φουλάρει προς Ασία... Μιλάω για business πάντα, στην economy κάτι γίνεται

Κ το θέμα είναι ότι όχι απλώς ξεμείναμε με το Lufthansa group, αλλά κ αυτοί ήταν που ήταν, αύξησαν πλέον πάρα πολύ τους φόρους. Πχ πέρσι το Μάρτιο ταξίδεψα Αθήνα-Ζυρίχη-Μαϊάμι με Swiss με περίπου 500 € φόρους στη μπίζνες (γύρισα με United), και φέτος οι φόροι τους προς ΗΠΑ έχουν πάει γύρω στα 800€!! Για μπίζνες μιλάω πάντα, αλλά φαντάζομαι και στην economy δε θαναι κ τζάμπα

Μία από τα ίδια...
Ααα ώστε δε κάνανε πουλάκια τα μάτια μου, χτες μετέτρεψα κάποιους πόντους από την κάρτα Aegean σε μίλια, κ ενώ μου εμφάνιζε τη μετατροπή στις κινήσεις του λογαριασμού μου το σύνολο παρέμεινε ίδιο.... Κ γω μπήκα από pc, δε φταίει η εφαρμογή

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.168
Μέλη
40.157
Νεότερο μέλος
wobbneconna1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα