Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
8000 μιλια για 60 ευρω διαμονη αντι για 40 εξακολουθει να ειναι μαπα αναλογια. Με 8000 μιλια βγαζεις ολοκληρη πτηση και μενεις σε αλλο ξενοδοχειο.
Ίσως! Εγώ πρόσθεσα την πληροφορία και ο καθένας ό,τι κρίνει. Αν κάποιος έχει πολλά μίλια, μπορεί να τα μοιράσει.
Προσωπικά τα τιμώ τα accor με τους ποντους, αν και έχουν ακριβύνει αρκετά. Φετος όλες τις διανυκτερεύσεις στη Γαλλία θα τις βγάλω σχεδόν δωρεάν και τα αεροπορικά μου τα πλήρωσα σε καλή τιμή (νωρίς βεβαια και δεν ειχε εξαργυρωση).
Παντως, μετετρεψα 200.000 μιλια και αντί να πάρω 1.000 ευρώ σε διαμονές θα πάρω 1.500 ευρώ. Σαν δώρο είναι καλό!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ίσως! Εγώ πρόσθεσα την πληροφορία και ο καθένας ό,τι κρίνει. Αν κάποιος έχει πολλά μίλια, μπορεί να τα μοιράσει.
Προσωπικά τα τιμώ τα accor με τους ποντους, αν και έχουν ακριβύνει αρκετά. Φετος όλες τις διανυκτερεύσεις στη Γαλλία θα τις βγάλω σχεδόν δωρεάν και τα αεροπορικά μου τα πλήρωσα σε καλή τιμή (νωρίς βεβαια και δεν ειχε εξαργυρωση).
Παντως, μετετρεψα 200.000 μιλια και αντί να πάρω 1.000 ευρώ σε διαμονές θα πάρω 1.500 ευρώ. Σαν δώρο είναι καλό!
200.000 μιλια τα δινω ολα για πτησεις, κατα μεσο ορο ειναι 20 πτησεις Ευρωπη που καλοκαιρι-πασχα ειναι καπου 150 ανα πτηση, αρα 3.000 :).
Αρχοντες!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ααα ώστε δε κάνανε πουλάκια τα μάτια μου, χτες μετέτρεψα κάποιους πόντους από την κάρτα Aegean σε μίλια, κ ενώ μου εμφάνιζε τη μετατροπή στις κινήσεις του λογαριασμού μου το σύνολο παρέμεινε ίδιο.... Κ γω μπήκα από pc, δε φταίει η εφαρμογή
Τηλεφώνησα γιατί είχα ανάγκη τα μίλια που δεν φαίνονταν στο σύνολο για να βγάλω εισιτήριο εξαργύρωσης για Αμερική και μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό υπάρχει από την Πέμπτη...

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αυτο το βγαζει καθε μαιο την προσφορα... αν καποιος αποκτησει μιλια με το Χ100 τοτε βγαινει σχεδον δωρεαν η ηλεκτρικη συσκευη

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Τηλεφώνησα γιατί είχα ανάγκη τα μίλια που δεν φαίνονταν στο σύνολο για να βγάλω εισιτήριο εξαργύρωσης για Αμερική και μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό υπάρχει από την Πέμπτη...
Ναι ΟΚ, αλλά όταν φτιάξει το πρόβλημα θα μπούνε τα μίλια ή θα πρέπει να τους κυνηγάμε? τι να πω πια.

vanda

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Μήπως γνωρίζετε από τι εξαρτάται η κατηγορία ναύλου;
Για παράδειγμα κοιτάζω εισιτήρια flex για Μαδρίτη και ο ναύλος είναι U ενώ τα αντίστοιχα για Βαρκελώνη έχουν ναύλο Q.

Είμαι silver και θέλω να βρω πτήσεις για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια μου αναβάθμισης σε Business Class. O ναύλος δεν πρέπει να είναι light U,P,T.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Για παράδειγμα κοιτάζω εισιτήρια flex για Μαδρίτη και ο ναύλος είναι U ενώ τα αντίστοιχα για Βαρκελώνη έχουν ναύλο Q.

Είμαι silver και θέλω να βρω πτήσεις για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια μου αναβάθμισης σε Business Class. O ναύλος δεν πρέπει να είναι light U,P,T.
Νομίζω εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική. U, T, P είναι τα πιο οικονομικά συνήθως. Όσο αγοράζονται εισιτήρια σε μια πτήση, τόσο αλλάζει και το γράμμα του ναύλου.

vanda

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Νομίζω εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική. U, T, P είναι τα πιο οικονομικά συνήθως. Όσο αγοράζονται εισιτήρια σε μια πτήση, τόσο αλλάζει και το γράμμα του ναύλου.
Δηλαδή δεν έχει να κάνει με τον προορισμό, σωστά;:rolleyes:
Αρα δεν έχω τρόπο να βάλω αυτό το κριτήριο στην αναζήτηση.

adiaforos

Member
Συγγραφέας

Στους ναύλους U, P, T, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια flex, που επιτρέπουν την αναβάθμιση. Ίσως έρχεται και πιο φθηνά από ναύλους light επόμενης κατηγορίας και πιθανότατα θα πάρεις και περισσότερα μίλια.

vanda

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Στους ναύλους U, P, T, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια flex, που επιτρέπουν την αναβάθμιση. Ίσως έρχεται και πιο φθηνά από ναύλους light επόμενης κατηγορίας και πιθανότατα θα πάρεις και περισσότερα μίλια.
Στους όρους γραφει οτι εξαιρούνται οι ναύλοι economy U,P,T Και ο flex economy δεν θεωρείται;

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Στους όρους γραφει οτι εξαιρούνται οι ναύλοι economy U,P,T Και ο flex economy δεν θεωρείται;
AEGEAN.jpg Στους όρους του προγράμματος miles + bonus αναγράφει : Η δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class δεν επιτρέπεται: 1) Για τους ναύλους: U, P, T, σε Light εισιτήριο. 2) Σε εισιτήρια που περιλαμβάνουν πτήσεις charter. 3) Σε δωρεάν εισιτήρια, σε εισιτήρια από εξαργύρωση μιλίων, σε εισιτήρια από εξαργύρωση πόντων των συνεργαζόμενων προγραμμάτων επιβράβευσης τραπεζών, σε εισιτήρια μη δημοσιευμένου ναύλου ή/και ναύλου που δεν απεικονίζεται στο εισιτήριο, σε γκρουπ εισιτήρια και barter εισιτήρια (εισιτήρια συμφωνιών ανταλλαγής υπηρεσιών). Το ίδιο γράφει και στους όρους της υπηρεσίας στην εφαρμογή. Δεν ξέρω που είδες economy U,P,T αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

vanda

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
View attachment 537363 Στους όρους του προγράμματος miles + bonus αναγράφει : Η δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class δεν επιτρέπεται: 1) Για τους ναύλους: U, P, T, σε Light εισιτήριο. 2) Σε εισιτήρια που περιλαμβάνουν πτήσεις charter. 3) Σε δωρεάν εισιτήρια, σε εισιτήρια από εξαργύρωση μιλίων, σε εισιτήρια από εξαργύρωση πόντων των συνεργαζόμενων προγραμμάτων επιβράβευσης τραπεζών, σε εισιτήρια μη δημοσιευμένου ναύλου ή/και ναύλου που δεν απεικονίζεται στο εισιτήριο, σε γκρουπ εισιτήρια και barter εισιτήρια (εισιτήρια συμφωνιών ανταλλαγής υπηρεσιών). Το ίδιο γράφει και στους όρους της υπηρεσίας στην εφαρμογή. Δεν ξέρω που είδες economy U,P,T αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.
Τελεια. μπέρδεψα light με economy. Ευχαριστώ πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom