Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Κατεβάζω app BPme. Aς μου δώσει κάποιος τον κωδικό σύστασής του

Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει δυνατότητα επιλογής αποστολή πρόσκλησης και συνήθως είναι το κινητό τηλέφωνο που έβαλες

Να ρωτήσω εάν οι πόντοι ενός λογαριασμού μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο και πως.

exploring

Member
Να ρωτήσω εάν οι πόντοι ενός λογαριασμού μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο και πως.
Ναι.
Πατάτε κάτω δεξιά που λέει περισσότερα.
Πατάτε μεταφορά ΒΡme πόντων.
Βάζετε το κινητό τον ατόμου που θέλετε να στείλετε και είναι ταυτοποιημένη με τον λογαριασμό του.
Βάζετε το αριθμό των πόντων. Πρέπει να έχετε πάνω από 400 πόντους για να γίνει η μεταφορά.
Αν σας βγάλει σφάλμα επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση.

pan82

Member
Ναι μεταφορονται, χθές το αναρωτήθηκα κι εγώ γιατί μου έστειλε ότι λήγουν 100 πόντοι μου οπότε μου έστειλε ένα φιλαράκι 500 για να φτάσω τους 2000 και να τους κάνω μίλια. Έχει μέσα στην εφαρμογή μεταφορά πόντων και τους στειλνεις αλλά υπάρχουν κάποιοι όροι που τους επισυνάπτω μιας και χθές το μελέτησα

Attachments

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ναι.
Πατάτε κάτω δεξιά που λέει περισσότερα.
Πατάτε μεταφορά ΒΡme πόντων.
Βάζετε το κινητό τον ατόμου που θέλετε να στείλετε και είναι ταυτοποιημένη με τον λογαριασμό του.
Βάζετε το αριθμό των πόντων. Πρέπει να έχετε πάνω από 400 πόντους για να γίνει η μεταφορά.
Αν σας βγάλει σφάλμα επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι μεταφορονται, χθές το αναρωτήθηκα κι εγώ γιατί μου έστειλε ότι λήγουν 100 πόντοι μου οπότε μου έστειλε ένα φιλαράκι 500 για να φτάσω τους 2000 και να τους κάνω μίλια. Έχει μέσα στην εφαρμογή μεταφορά πόντων και τους στειλνεις αλλά υπάρχουν κάποιοι όροι που τους επισυνάπτω μιας και χθές το μελέτησα

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Οι πόντοι που θέλω να μεταφέρω είναι λιγότεροι από 400. Και σε μένα έστειλε μνμ για λήξη. Να ρωτήσω πως κάνουμε αποστολή πρόσκλησης?? στέλνουμε στο μέιλ του μνμ??

agmi

Member
Μπορώ να χρησιμοποιήσω συνδυαστικά το Μiles & More και Miles & Bonus; Αν κατάλαβα/διάβασα καλά στο #5.592 του @Porfyria (από προηγούμενη ανάρτηση σε αυτήν ενότητα) δεν γίνεται!

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
200.000 μιλια τα δινω ολα για πτησεις, κατα μεσο ορο ειναι 20 πτησεις Ευρωπη που καλοκαιρι-πασχα ειναι καπου 150 ανα πτηση, αρα 3.000 :).
Αρχοντες!
Εγώ που με 6.000 μίλια είναι blue member.....μου έδωσε 20 ευρώ έκπτωση για Κάιρο είναι καλά;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εγώ που με 6.000 μίλια είναι blue member.....μου έδωσε 20 ευρώ έκπτωση για Κάιρο είναι καλά;
Οχι περιμενεις λιγο να γινουν 7000 για να βγαλεις ενα ολοκληρο δωρεαν εισιτηριο εξωτερικο ειτε με 5000 εσωτερικο που μπορει να εξοικονομησεις 100 ως και 150 ευρω. Παρε το χερι απο το miles and cash τωρα!

pan82

Member
Απο σημερα ακυρωσεις εισιτηριων χωρις χαρατσι 23 ευρω. Πριν λιγο το δοκιμασα, ακυρωσα κρατηση με μιλια και εδωσε ολους τους φορους πισω
Kαι μένα στη τελευταία ακύρωση εισιτηρίων με bonus πόντους το Πάσχα ενώ μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα μπουν 40€-23€ ακύρωση οπότε 17€ τελικά μπήκε όλο το ποσό στη κάρτα μου αλλά φαντάστηκα ότι ήταν κάποιο συστημικό. Στο είπε κάποιος από aegean η απλά σου έτυχε και σένα; γιατί έχω κι άλλα εισιτήρια που τα γυροφέρνω μήπως γίνει κάποια αλλαγή ώρας και γλιτώσω το 23€

Makis123

Member
σε εισητήρια που αγοράζονται με εξαργύρωση μιλίων, μπορεί να γίνει αλλαγή ημερομηνίας; Και με τί κόστος; (αν και η δωρεάν ακύρωση εν μέρει το λύνει κι αυτό)

pan82

Member
σε εισητήρια που αγοράζονται με εξαργύρωση μιλίων, μπορεί να γίνει αλλαγή ημερομηνίας; Και με τί κόστος;
δεν έχει κάποιο κόστος η αλλαγή αν τη κάνεις εσύ online μόνος σου και δεν είχε και ποτέ στα εισιτήρια με μίλια, τώρα τηλεφωνικά δε ξέρω πλέον αν θα έχει γιατί μου είπαν ότι αν χρειαστεί επανέκδοση θα υπάρξει κόστος 23€

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom