E φυσικά αν δεν έχει εισιτήρια με μίλια πως θα γινόταν να τα αλλάξεις;φαντάζομαι μπορείς να αλλάξεις μόνο σε ημερομηνίες που έχουν διαθέσιμα εισητήρια με εξαρφύρωση μιλίων;
ThanksΜόνο από κάρτες Aegean
20. Τα AEGEAN Pass εισιτήρια μπορούν να αναβαθμιστούν σε Business Class,μόνο με τη χρήση του προνομίου των μελών για δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class. Σε περίπτωση που γίνει χρήση της δωρεάν αναβάθμισης σε Business Class, δεν επιτρέπεται αλλαγή εισιτηρίου.Μια ερώτηση: εισητηρια από Aegean pass μπορούν να αναβαθμιστούν σε business με εξαργύρωση μιλίων? Στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν μόνο μέσω κουπονιών η upgrade challenge και μου φάνηκε κάπως περίεργο.
Δοκίμασα 2 που είχα ήδη κλείσει μέσω hotels.com. Περνάει και ο κωδικός 10%CREDIT αλλα το πρόβλημα είναι οτι και πάλι είναι ακριβότερα στη booking ακόμη και με το κωδικό. Πάντα εξαρτάται απο τη χώρα, στην Ιταλια βρίσκω το ιδιο πιο ακριβά στη booking πάντα. Δεν νομίζω οτι αξίζει να πληρώσω καπέλο για τα μίλια.https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2026/booking_genius_np/
πλήρης η συνεργασία με τη booking πλέον και με τις jenius εκπτώσεις και με όλα.
Η βλακεία είναι ότι όπως έψαξα λίγο δε μπορείς να προσθέσεις μετά τη κάρτα miles & bonus για τις υπάρχουσες κρατήσεις