Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Makis123

Member
φαντάζομαι μπορείς να αλλάξεις μόνο σε ημερομηνίες που έχουν διαθέσιμα εισητήρια με εξαρφύρωση μιλίων;

thanassis33

Member
Αφηγητής
Ερώτηση (δεν ξέρω μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη):
Η μεταφορά bonus ποντων σε μίλια γίνεται μόνο από τις κάρτες της Aegean ή μπορώ να μεταφέρω και από άλλες κάρτες της Alpha Bank?

mourohavlos

Member
Ερώτηση (δεν ξέρω μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη):
Η μεταφορά bonus ποντων σε μίλια γίνεται μόνο από τις κάρτες της Aegean ή μπορώ να μεταφέρω και από άλλες κάρτες της Alpha Bank?
Μόνο από κάρτες Aegean

Kostas ser

Member
Μια ερώτηση: εισητηρια από Aegean pass μπορούν να αναβαθμιστούν σε business με εξαργύρωση μιλίων? Στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν μόνο μέσω κουπονιών η upgrade challenge και μου φάνηκε κάπως περίεργο.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Μια ερώτηση: εισητηρια από Aegean pass μπορούν να αναβαθμιστούν σε business με εξαργύρωση μιλίων? Στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν μόνο μέσω κουπονιών η upgrade challenge και μου φάνηκε κάπως περίεργο.
20. Τα AEGEAN Pass εισιτήρια μπορούν να αναβαθμιστούν σε Business Class,μόνο με τη χρήση του προνομίου των μελών για δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class. Σε περίπτωση που γίνει χρήση της δωρεάν αναβάθμισης σε Business Class, δεν επιτρέπεται αλλαγή εισιτηρίου.
https://el.aegeanair.com/oroi-kai-gnostopoiiseis/milesbonus-terms-and-conditions/

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Ελπίζω η Aegean να κρατήσει την περσινή παράδοση και να δώσει ένα έξτρα 25 τοις 100 και παραπάνω για μετατροπή πόντων αρχές Ιούλη.. Σκέφτομαι να κρατήσω και λίγους για κάνα 50 τοις 100 όπως έκανε πέρσι Οκτώβρη…

pan82

Member
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2026/booking_genius_np/
πλήρης η συνεργασία με τη booking πλέον και με τις jenius εκπτώσεις και με όλα.
Η βλακεία είναι ότι όπως έψαξα λίγο δε μπορείς να προσθέσεις μετά τη κάρτα miles & bonus για τις υπάρχουσες κρατήσεις

Kostas ser

Member
Γενικά καλό νέο αλλά για φέτος το καλοκαίρι παπαλα, σχεδόν όλοι έχουν κανει ήδη τις κρατησεις

paefstra

Member
Συγγραφέας
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2026/booking_genius_np/
πλήρης η συνεργασία με τη booking πλέον και με τις jenius εκπτώσεις και με όλα.
Η βλακεία είναι ότι όπως έψαξα λίγο δε μπορείς να προσθέσεις μετά τη κάρτα miles & bonus για τις υπάρχουσες κρατήσεις
Δοκίμασα 2 που είχα ήδη κλείσει μέσω hotels.com. Περνάει και ο κωδικός 10%CREDIT αλλα το πρόβλημα είναι οτι και πάλι είναι ακριβότερα στη booking ακόμη και με το κωδικό. Πάντα εξαρτάται απο τη χώρα, στην Ιταλια βρίσκω το ιδιο πιο ακριβά στη booking πάντα. Δεν νομίζω οτι αξίζει να πληρώσω καπέλο για τα μίλια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom