Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εχει δει καποιος/καποια εισητηρια με turkish με εξαργυρωση για του χρονου? δεν βλεπω ουτε δειγμα εγω

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Η Turkish, για παραδειγμα, εκτος Ευρωπης δεν δινει απολυτως τιποτα. Και εψαξα παρα πολυ.
Update: Πλέον έχει ανοίξει εισιτήρια, για παράδειγμα σε ημερομηνίες που έβλεπα για Κίνα πριν 1 μήνα και δεν έβρισκα τιποτα, πλέον βρήκα μέχρι και 3 θέσεις business.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Update: Πλέον έχει ανοίξει εισιτήρια, για παράδειγμα σε ημερομηνίες που έβλεπα για Κίνα πριν 1 μήνα και δεν έβρισκα τιποτα, πλέον βρήκα μέχρι και 3 θέσεις business.
για ποιον μηνα τα ειδατε αυτα?

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αρχες Σεπτεμβριου
εχω την εντυπωση οτι η turkish δινει καποια λιγα εισητηρια μεχρι τελος Σεπτεμβριου, αν καποιος βρει μετα τον Σεπτεμβριο εισητηρια ας το γραψει αν θελει.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ πάντως που κοίταξα από περιέργεια από/προς ΗΠΑ που με ενδιαφέρει δεν έχει ούτε για δείγμα εισιτήριο με Turkish, ούτε καν economy.. Κ κοίταξα σε διάφορες πόλεις και από τώρα έως του χρόνου τον Ιούνιο. Αχ περασμένα μεγαλεία...

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
εχω την εντυπωση οτι η turkish δινει καποια λιγα εισητηρια μεχρι τελος Σεπτεμβριου, αν καποιος βρει μετα τον Σεπτεμβριο εισητηρια ας το γραψει αν θελει.
Πριν ενα μηνα δεν εδινε τιποτα ουτε για Σεπτέμβριο.

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ενώ βρίσκω εισιτήρια για Παρίσι με αγορά εισιτηρίων αλλά και με μίλια, για τις ίδιες ημερομηνίες προσπαθώ να βγάλω με εξαργύρωση bonus πόντων ( που δεν μετατρέπονται σε μίλια) και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
Screenshot_2026-07-08-14-31-09-529_com.aegean.airlines.prod-edit.jpg

Φαντάζεται κανείς τι συμβαίνει;
Γιατί θα προτιμούσα να μην χαλάσω τα μίλια που είναι λιγότερα από τους μη μετατρεψιμους πόντους.

pan82

Member
Ενώ βρίσκω εισιτήρια για Παρίσι με αγορά εισιτηρίων αλλά και με μίλια, για τις ίδιες ημερομηνίες προσπαθώ να βγάλω με εξαργύρωση bonus πόντων ( που δεν μετατρέπονται σε μίλια) και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
View attachment 543410
Φαντάζεται κανείς τι συμβαίνει;
Γιατί θα προτιμούσα να μην χαλάσω τα μίλια που είναι λιγότερα από τους μη μετατρεψιμους πόντους.
Δε συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο πάντα έτσι γίνεται με τα bonus εισιτήρια, ανοίγει με καθυστέρηση όταν έχει επισημοποιηθεί το πρόγραμμα της aegean. Έχουν μπει απλά μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος στις 27/3/27, Άλλωστε πριν λίγες μέρες άνοιξαν με μίλια και κανονικά. Κάποια στιγμή θα ανοίξουν και με bonus αλλά καλύτερα μη το ρισκάρεις αν δεν έχει πολλά και άστα για άλλη φορά που δε θα θες να βγάλεις πάνω στην αλλαγή. Και το Μαρτιο που ήθελα για δεκέμβρη να βγάλω με bonus έλεγε ότι είχε μέχρι τις 26/10 οπότε έβγαλα με μίλια, μετά το Πάσχα άνοιξε για τη χειμερινή σεζόν με bonus

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Οκ ευχαριστώ. Μάλλον θα τα βγάλω με μίλια.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπέρα σε όλους. Δίνεται κουπόνι -50% για κατοικίδιο σε πτήση της Aegean. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ανταλλαγή με fast pass, αν όχι, το χαρίζω. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί έως αρχές Αυγούστου σε οποιαδήποτε κράτηση (ακόμα και μεταγενέστερη εννοείται). Το δίνω επειδή θα λήξει και δεν θα προλάβει να χρησιμοποιηθεί.

Last edited:

done

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
χιλή
Αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κι άλλος, έχω κι εγώ κωδικούς από την bonus visa για 1+1 εισιτήρια, δωρεάν αποσκευές, fast track, up front θέση και 25 ευρώ έκπτωση. Όλα λήγουν 16/7

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom