- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
εχει δει καποιος/καποια εισητηρια με turkish με εξαργυρωση για του χρονου? δεν βλεπω ουτε δειγμα εγω
Update: Πλέον έχει ανοίξει εισιτήρια, για παράδειγμα σε ημερομηνίες που έβλεπα για Κίνα πριν 1 μήνα και δεν έβρισκα τιποτα, πλέον βρήκα μέχρι και 3 θέσεις business.Η Turkish, για παραδειγμα, εκτος Ευρωπης δεν δινει απολυτως τιποτα. Και εψαξα παρα πολυ.
για ποιον μηνα τα ειδατε αυτα?Update: Πλέον έχει ανοίξει εισιτήρια, για παράδειγμα σε ημερομηνίες που έβλεπα για Κίνα πριν 1 μήνα και δεν έβρισκα τιποτα, πλέον βρήκα μέχρι και 3 θέσεις business.
Αρχες Σεπτεμβριουγια ποιον μηνα τα ειδατε αυτα?
εχω την εντυπωση οτι η turkish δινει καποια λιγα εισητηρια μεχρι τελος Σεπτεμβριου, αν καποιος βρει μετα τον Σεπτεμβριο εισητηρια ας το γραψει αν θελει.Αρχες Σεπτεμβριου
Πριν ενα μηνα δεν εδινε τιποτα ουτε για Σεπτέμβριο.εχω την εντυπωση οτι η turkish δινει καποια λιγα εισητηρια μεχρι τελος Σεπτεμβριου, αν καποιος βρει μετα τον Σεπτεμβριο εισητηρια ας το γραψει αν θελει.
Δε συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο πάντα έτσι γίνεται με τα bonus εισιτήρια, ανοίγει με καθυστέρηση όταν έχει επισημοποιηθεί το πρόγραμμα της aegean. Έχουν μπει απλά μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος στις 27/3/27, Άλλωστε πριν λίγες μέρες άνοιξαν με μίλια και κανονικά. Κάποια στιγμή θα ανοίξουν και με bonus αλλά καλύτερα μη το ρισκάρεις αν δεν έχει πολλά και άστα για άλλη φορά που δε θα θες να βγάλεις πάνω στην αλλαγή. Και το Μαρτιο που ήθελα για δεκέμβρη να βγάλω με bonus έλεγε ότι είχε μέχρι τις 26/10 οπότε έβγαλα με μίλια, μετά το Πάσχα άνοιξε για τη χειμερινή σεζόν με bonusΕνώ βρίσκω εισιτήρια για Παρίσι με αγορά εισιτηρίων αλλά και με μίλια, για τις ίδιες ημερομηνίες προσπαθώ να βγάλω με εξαργύρωση bonus πόντων ( που δεν μετατρέπονται σε μίλια) και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
View attachment 543410
Φαντάζεται κανείς τι συμβαίνει;
Γιατί θα προτιμούσα να μην χαλάσω τα μίλια που είναι λιγότερα από τους μη μετατρεψιμους πόντους.