Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κι άλλος, έχω κι εγώ κωδικούς από την bonus visa για 1+1 εισιτήρια, δωρεάν αποσκευές, fast track, up front θέση και 25 ευρώ έκπτωση. Όλα λήγουν 16/7
οχι οι κωδικοί αυτοί είναι όλοι προσωπικοί δε μπορούν να βγουν σε τρίτο δυστυχώς.
Απλά θα πρότεινα αν έχετε σκοπό για κάποιο ταξίδι στο μέλλον να βγάλετε με το 1+1 και μετά απλά μεταφέρεται ημερομηνίες στο μέλλον γιατί είναι κρίμα να το χάσετε, επίσης μπορείτε με 23€ χρέωση να αλλάξετε και προορισμό όταν το αποφασίσετε

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κι άλλος, έχω κι εγώ κωδικούς από την bonus visa για 1+1 εισιτήρια, δωρεάν αποσκευές, fast track, up front θέση και 25 ευρώ έκπτωση. Όλα λήγουν 16/7
Αν δεν κανεις ο,τι ειπε ο @pan82 , θα μπορουσες να υποβαθμισεις την καρτα σου σε απλη Aegean bonus visa να μην πετας επιπλεον 40 ευρω στη συνδρομη.

mourohavlos

Member
Έχω πτήσεις με μίλια από AKL για Ευρώπη με AirNZ & Singapore (50.000 μίλια και κάτι ψιλά οι φόροι) με όχι μεγάλο τράνσιτ.
Έχω επιλογή (εναλλακτικά) να αγοράσω πτήσεις με Air China με 550 ευρώ (για μια μέρα αργότερα, που με βολεύει), αλλά μεγάλο τράνσιτ Πεκίνο 20 ώρες (ίσως δικαιούμαι δωρεάν ξενοδοχείο και ίσως ευκαιρία ορισμένες ώρες να δω 1-2 πράγματα από την πόλη). Αξίζει να το ψάξω παραπάνω ή μπα?

VasilisTravel

Member
οχι οι κωδικοί αυτοί είναι όλοι προσωπικοί δε μπορούν να βγουν σε τρίτο δυστυχώς.
Απλά θα πρότεινα αν έχετε σκοπό για κάποιο ταξίδι στο μέλλον να βγάλετε με το 1+1 και μετά απλά μεταφέρεται ημερομηνίες στο μέλλον γιατί είναι κρίμα να το χάσετε, επίσης μπορείτε με 23€ χρέωση να αλλάξετε και προορισμό όταν το αποφασίσετε
Καλησπέρα, εάν δεν θέλω να αλλάξω προορισμό απλώς να βάλω την πτήση για αργότερα, θα πληρώσω 23 ευρώ ή ισχύει μόνο για εάν αλλάξω προορισμό;

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλησπέρα, εάν δεν θέλω να αλλάξω προορισμό απλώς να βάλω την πτήση για αργότερα, θα πληρώσω 23 ευρώ ή ισχύει μόνο για εάν αλλάξω προορισμό;
εαν μιλαμε για εξαργυρωση μιλιων/ποντων τα ακυρωτικα τελη εχουν πλεον καταργηθει

pan82

Member
Είτε κανονικο εισιτήριο είτε με μίλια το μεταφέρεις εντελώς δωρεάν on-line. Αρκεί να έχει εισιτήριο με μίλια στη νεα ημερομηνία και το κόστος του εισιτηρίου τη νέα ημερομηνία να είναι του ίδιου κόστους αλλιώς πληρώνεις τη διαφορά κόστους, 23€ δεν υπήρχε ποτέ εδώ ήταν μόνο για ακυρώσεις το συγκεκριμένο τέλος

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Είτε κανονικο εισιτήριο είτε με μίλια το μεταφέρεις εντελώς δωρεάν on-line. Αρκεί να έχει εισιτήριο με μίλια στη νεα ημερομηνία και το κόστος του εισιτηρίου τη νέα ημερομηνία να είναι του ίδιου κόστους αλλιώς πληρώνεις τη διαφορά κόστους, 23€ δεν υπήρχε ποτέ εδώ ήταν μόνο για ακυρώσεις το συγκεκριμένο τέλος
Για άλλο πράγμα ρωτάει ο Βασίλης εάν κατάλαβα σωστά...
Έκδοση κανονικού εισιτηρίου με κουπόνι 1+1 της Aegean Visa και δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου.
@VasilisTravel και @done Νομίζω ότι η λύση για να μην χάσεις το κουπόνι 1+1 είναι να εκδώσεις 2 εισιτήρια πήγαινε έλα με ναύλο comfort flex για έναν προορισμό που θέλεις να πας σε hot περίοδο. Θα πληρώσεις μόνο τους φόρους για το 2ο εισιτήριο.
Μετά, μπορείς να κάνεις αλλαγή ημερομηνίας αναχώρησης και επιστροφής ακόμη και την τελευταία μέρα αναχώρησης της 1ης πτήσης.
Η αλλαγή γίνεται δωρεάν από την διαχείριση κράτησης στον comfort flex ναύλο.

Last edited:

VasilisTravel

Member
Για άλλο πράγμα ρωτάει ο Βασίλης εάν κατάλαβα σωστά...
Έκδοση κανονικού εισιτηρίου με κουπόνι 1+1 της Aegean Visa και δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου.
@VasilisTravel και @done Νομίζω ότι η λύση για να μην χάσεις το κουπόνι 1+1 είναι να εκδώσεις 2 εισιτήρια πήγαινε έλα με ναύλο comfort flex για έναν προορισμό που θέλεις να πας σε hot περίοδο. Θα πληρώσεις μόνο τους φόρους για το 2ο εισιτήριο.
Μετά, μπορείς να κάνεις αλλαγή ημερομηνίας αναχώρησης και επιστροφής ακόμη και την τελευταία μέρα αναχώρησης της 1ης πτήσης.
Η αλλαγή γίνεται δωρεάν από την διαχείριση κράτησης στον comfort flex ναύλο.
Ακριβώς αυτό είναι στην δικιά μου περίπτωση!
Σε ευχαριστώ πολύ @Elena2508 για τον χρόνο σου!
Αυτό το αλλάζω μέσα από τον λογαριασμό μου;
+
Αυτό με την αλλαγή ημερομηνιών μπορώ να το κάνω παραπάνω από μία φορές;

Last edited:

georgi d

Member
Έχω επιλογή (εναλλακτικά) να αγοράσω πτήσεις με Air China με 550 ευρώ (για μια μέρα αργότερα, που με βολεύει), αλλά μεγάλο τράνσιτ Πεκίνο 20 ώρες (ίσως δικαιούμαι δωρεάν ξενοδοχείο και ίσως ευκαιρία ορισμένες ώρες να δω 1-2 πράγματα από την πόλη). Αξίζει να το ψάξω παραπάνω ή μπα?
Εδώ υπάρχει ολόκληρο νήμα για την εταιρεία και τα ξενοδοχεία . Το βλέπω ωφέλιμο απλώς μέσω Chrome κάνουμε την μετάφραση και το διαβάζουμε.

Air China транзит в Пекине 2026: отель, лаунж и пересадка • Форум Винского εδώ είναι η αρχή όμως το νήμα είναι πολύ μεγάλο. Κάπου είχα διαβάσει πριν λίγες ημέρες ότι το εισιτήριο πρέπει να αγοραστεί από το σαιτ της εταιρείας.
Air China транзит в Пекине 2026: отель, лаунж и пересадка - Страница 5 εδώ μας γράφουν ότι μπορούμε να τους πάρουμε τηλέφωνο ή να τους γράψουμε για να μας κλείσει η εταιρεία το ξενοδοχείο.

αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον. Για τους πελάτες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι AIR CHINA EUROPEAN CALL CENTRE [email protected]

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ακριβώς αυτό είναι στην δικιά μου περίπτωση!
Σε ευχαριστώ πολύ @Elena2508 για τον χρόνο σου!
Αυτό το αλλάζω μέσα από τον λογαριασμό μου;
+
Αυτό με την αλλαγή ημερομηνιών μπορώ να το κάνω παραπάνω από μία φορές;
Με comfort flex το αλλάζεις μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές. Δεν νομίζω αλλά καλύτερα ρώτα.
Πριν μια εβδομάδα άλλαξε η κόρη μου το εισιτήριο της μέσα από τη διαχείριση κράτησης και το έβαλε αργότερα χωρίς να χρεωθεί κάτι.

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Με comfort flex το αλλάζεις μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές. Δεν νομίζω αλλά καλύτερα ρώτα.
Πριν μια εβδομάδα άλλαξε η κόρη μου το εισιτήριο της μέσα από τη διαχείριση κράτησης και το έβαλε αργότερα χωρίς να χρεωθεί κάτι.
απο την στιγμη που πλεον η ακυρωση ειναι δωρεαν ειτε το μεταφερεις (προφανως σε διαθεσιμες ημερομηνιες) ειτε το ακυρωσεις και κρατησεις εκ νεου το ιδιο νομιζω ειναι.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
απο την στιγμη που πλεον η ακυρωση ειναι δωρεαν ειτε το μεταφερεις (προφανως σε διαθεσιμες ημερομηνιες) ειτε το ακυρωσεις και κρατησεις εκ νεου το ιδιο νομιζω ειναι.
Εσύ αναφέρεσαι σε αλλαγές σε award εισιτήρια.
Εγώ δεν αναφέρομαι σε award εισιτήρια αλλά για κανονικά αγορασμένα εισιτήρια με κουπόνι 1 +1.
Εάν κάποιος αγοράσει light ή flex εισιτήριο δεν έχει δωρεάν ακύρωση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom