Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κι άλλος, έχω κι εγώ κωδικούς από την bonus visa για 1+1 εισιτήρια, δωρεάν αποσκευές, fast track, up front θέση και 25 ευρώ έκπτωση. Όλα λήγουν 16/7
οχι οι κωδικοί αυτοί είναι όλοι προσωπικοί δε μπορούν να βγουν σε τρίτο δυστυχώς.
Απλά θα πρότεινα αν έχετε σκοπό για κάποιο ταξίδι στο μέλλον να βγάλετε με το 1+1 και μετά απλά μεταφέρεται ημερομηνίες στο μέλλον γιατί είναι κρίμα να το χάσετε, επίσης μπορείτε με 23€ χρέωση να αλλάξετε και προορισμό όταν το αποφασίσετε

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κι άλλος, έχω κι εγώ κωδικούς από την bonus visa για 1+1 εισιτήρια, δωρεάν αποσκευές, fast track, up front θέση και 25 ευρώ έκπτωση. Όλα λήγουν 16/7
Αν δεν κανεις ο,τι ειπε ο @pan82 , θα μπορουσες να υποβαθμισεις την καρτα σου σε απλη Aegean bonus visa να μην πετας επιπλεον 40 ευρω στη συνδρομη.

mourohavlos

Member
Έχω πτήσεις με μίλια από AKL για Ευρώπη με AirNZ & Singapore (50.000 μίλια και κάτι ψιλά οι φόροι) με όχι μεγάλο τράνσιτ.
Έχω επιλογή (εναλλακτικά) να αγοράσω πτήσεις με Air China με 550 ευρώ (για μια μέρα αργότερα, που με βολεύει), αλλά μεγάλο τράνσιτ Πεκίνο 20 ώρες (ίσως δικαιούμαι δωρεάν ξενοδοχείο και ίσως ευκαιρία ορισμένες ώρες να δω 1-2 πράγματα από την πόλη). Αξίζει να το ψάξω παραπάνω ή μπα?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom