Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σε εισιτήριο economy που αγοράστηκε με εξαργύρωση μιλίων για πτήση με αεροπορική της συμμαχίας (Lot) δεν αναφέρει πουθενά τι είδους αποσκευές δικαιούμαι. Σίγουρα δεν δικαιούμαι 23kg βαλίτσα γιατί στις αποσκευές δεν αναφέρει κάτι.
Τα economy στην εξαργύρωση λειτουργούν ως flex, δηλαδή μπορώ να έχω και προσωπικό αντικείμενο και 8κιλη καμπίνας;
Πρώτη φορά θα ταξιδέψω με τέτοιο εισιτήριο και θα ήθελα μια επιβεβαίωση.
Εξαρτάται από την αεροπορική το πόσες χειραποσκευές έχουμε με εξαργύρωση μιλίων;
Με εξαργύρωση bonus γνωρίζω τι δικαιούμαι.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Σε εισιτήριο economy που αγοράστηκε με εξαργύρωση μιλίων για πτήση με αεροπορική της συμμαχίας (Lot) δεν αναφέρει πουθενά τι είδους αποσκευές δικαιούμαι. Σίγουρα δεν δικαιούμαι 23kg βαλίτσα γιατί στις αποσκευές δεν αναφέρει κάτι.
Τα economy στην εξαργύρωση λειτουργούν ως flex, δηλαδή μπορώ να έχω και προσωπικό αντικείμενο και 8κιλη καμπίνας;
Πρώτη φορά θα ταξιδέψω με τέτοιο εισιτήριο και θα ήθελα μια επιβεβαίωση.
Εξαρτάται από την αεροπορική το πόσες χειραποσκευές έχουμε με εξαργύρωση μιλίων;
Με εξαργύρωση bonus γνωρίζω τι δικαιούμαι.
Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Αιγαίου για να σου στείλει την απόδειξη κράτησης που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έχεις και γράφει τα πάντα. Και την αποσκευή που δικαιούσαι φυσικά.Τα γράφει αναλυτικά.Νομιζω ότι δικαιούσαι κανονικά 23kg παραδοτέα.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σίγουρα δεν δικαιούμαι 23kg βαλίτσα γιατί στις αποσκευές δεν αναφέρει κάτι.
Μην είσαι τόσο σίγουρη... Στα award εισιτήρια δικαιούσαι πάντα παραδοτέα αποσκευή, οι αναλογίες της οποίας εξαρτώνται πάντα απο την αεροπορική με την οποία πετάς. Θα πρέπει να δεις ποιές είναι οι διαστάσεις και τα επιτρεπόμενα κιλά παραδοτέας βαλίτσας που έχει η Lot. Κάνεις αυτό που σου είπε ο @Hayate
Μπορείς να έχεις προσωπικό αντικείμενο, 8κιλη καμπίνας και παραδοτέα σύμφωνα με τις αναλογίες των παραδοτεων αποσκευών της αεροπορικης με την οποία πετάς

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Με comfort flex το αλλάζεις μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές. Δεν νομίζω αλλά καλύτερα ρώτα.
Πριν μια εβδομάδα άλλαξε η κόρη μου το εισιτήριο της μέσα από τη διαχείριση κράτησης και το έβαλε αργότερα χωρίς να χρεωθεί κάτι.
απεριοριστες αλλαγες ναι χωρις χρεωση αν το εισητηριο που ξανακλεισεις εχει ιδια ή χαμηλοτερη τιμη αν πας σε ακριβοτερο πληρωνεις την διαφορα οση ειναι

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μην είσαι τόσο σίγουρη... Στα award εισιτήρια δικαιούσαι πάντα παραδοτέα αποσκευή, οι αναλογίες της οποίας εξαρτώνται πάντα απο την αεροπορική με την οποία πετάς. Θα πρέπει να δεις ποιές είναι οι διαστάσεις και τα επιτρεπόμενα κιλά παραδοτέας βαλίτσας που έχει η Lot. Κάνεις αυτό που σου είπε ο @Hayate

Μπορείς να έχεις προσωπικό αντικείμενο, 8κιλη καμπίνας και παραδοτέα σύμφωνα με τις αναλογίες των παραδοτεων αποσκευών της αεροπορικης με την οποία πετάς
Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον @Hayate !
Θα μιλήσω με Aegean για να δω εαν δικαιούμαι και παραδοτέα αν και λέω να μην πάρω. Απλά αναρωτιέμαι εάν μπορώ να έχω ευελιξία και να πάρω π.χ. μια καμπίνας με σωστές διαστάσεις και λίγο υπέρβαρη π.χ. 9 κιλά και να μην παραδώσω καθόλου αποσκευή.
Είχα διαβάσει εδώ στο νήμα ότι ανάλογα με τα μίλια εξαργύρωσης μπορεί να έχεις ή να μην έχεις 23κιλη παραδοτέα για αυτό υπέθεσα ότι εφόσον στο εισιτήριο που μου έστειλαν δεν αναφέρει παραδοτέα άρα δεν δικαιούμαι.
Θα ζητήσω και τη βοήθεια του @makisg που πετάξε πρόσφατα με LOT από Θεσσαλονίκη.
90 λεπτά ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας είναι αρκετός χρόνος για να μεταφερθεί παραδοτέα σε άλλη πτήση ή θα φτάσω εγώ χωρίς αποσκευή;
Είναι μεγάλο το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας;

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον @Hayate !
Θα μιλήσω με Aegean για να δω εαν δικαιούμαι και παραδοτέα αν και λέω να μην πάρω. Απλά αναρωτιέμαι εάν μπορώ να έχω ευελιξία και να πάρω π.χ. μια καμπίνας με σωστές διαστάσεις και λίγο υπέρβαρη π.χ. 9 κιλά και να μην παραδώσω καθόλου αποσκευή.
Είχα διαβάσει εδώ στο νήμα ότι ανάλογα με τα μίλια εξαργύρωσης μπορεί να έχεις ή να μην έχεις 23κιλη παραδοτέα για αυτό υπέθεσα ότι εφόσον στο εισιτήριο που μου έστειλαν δεν αναφέρει παραδοτέα άρα δεν δικαιούμαι.
Θα ζητήσω και τη βοήθεια του @makisg που πετάξε πρόσφατα με LOT από Θεσσαλονίκη.
90 λεπτά ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας είναι αρκετός χρόνος για να μεταφερθεί παραδοτέα σε άλλη πτήση ή θα φτάσω εγώ χωρίς αποσκευή;
Είναι μεγάλο το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας;
Όταν η πτήση γίνεται με αεροπορική της συμμαχίας τότε έχεις παραδοτέα αποσκευή. Όταν η πτήση είναι με Aegean τότε αν κλείσεις τον τέρμα φθηνό ναύλο ενδέχεται να μην έχεις παραδοτέα. Θα πρέπει να πάρεις την Aegean να ρωτήσεις.

Σχετικά με την αποσκευή καμπίνας, δεν μπορείς να πάρεις υπέρβαρη, θα πρέπει τα κιλά της χειραποσκευής να συμφωνούν με τα κιλά που δίνει η αεροπορική με την οποία πετάς

paefstra

Member
Συγγραφέας
1.
Απλά αναρωτιέμαι εάν μπορώ να έχω ευελιξία και να πάρω π.χ. μια καμπίνας με σωστές διαστάσεις και λίγο υπέρβαρη π.χ. 9 κιλά και να μην παραδώσω καθόλου αποσκευή.
2.
1. Όταν ειναι υπέρβαρη παραδίδεται στο γκισέ ως παραδιδομενη
2. Ναι καλοκαιρι που γίνεται το έλα να δεις μπορει να καθυστερήσει ειδικα αν εχει καθυστερηση η αρχικη πτηση και να χαλάσει το ταξίδι αν δεν έχεις ρουχα. Εγώ παραδίδω στην επιστροφή που στην τελικη πάω σπίτι μου και δεν θα μου λείψει κάτι άν αργήσει η βαλίτσα.
Πρόσφατα που μου την έσπασαν κιολας πείστηκα οτι πρεπει μονο στην επιστροφή για να μην αγοράζω βαλίτσα στον προορισμό.

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
@Elena2508 καλησπέρα. Όχι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας και δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα αρκεί τα 90 λεπτά να μην μειωθούν πολύ.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Κλεισμένο ταξίδι, Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Aegean), Αθήνα-Πεκίνο (Air China), ενιαίο εισιτήριο για 1/9.

H Air China μας έκανε πριν ένα μηνα την πρώτη αλλαγή στην πτήση της, μας πήγε την πτήση από τις 14.15 στις 21.15. Για μας ήταν οτι καλύτερο βραδινή πτήση με το παιδί.
Χτες μας ενημέρωσε ότι αλλάζει την πτήση από 21.15 και την πάει την επόμενη μέρα στις 14.15. Παίρνω την Aegean μου λένε δεν έχουμε πτήση δική μας διαθέσιμη με μίλια για την επόμενη μέρα, θα κάνουμε αίτημα και θα περιμένουμε απάντηση. Αν δεν γινόταν δεκτό το αίτημα θα έπρεπε να βρω ξενοδοχείο Αθηνα + όλα τα έξοδα μιας ανούσιας μέρας στην Αθήνα + ότι μου αφαιρούσε μια μέρα απο το Πεκίνο και έπρεπε να συμπυκνώσω το πρόγραμμα για να βγει.

Μπαίνω στην εφαρμογή ψάχνω, ψάχνω τίποτα. Μετά από πόσες αναζητήσεις, δεν ξέρω πως μου εμφανίζει διαθεσιμότητα για 3 θέσεις με Turkish, Θεσσαλονίκη- Κωνσταντινούπολη-Πεκίνο στις 28/8 (1 μήνα και κάτι πριν φύγουμε). Δεν με αφήνει να κάνω αλλαγή μόνος, παίρνω τηλέφωνο την Aegean σε 10 λεπτά είχαν κάνει την αλλαγή και με ακριβώς τους ίδιους φόρους και μάλιστα μου έκλεισαν και θέσεις και στις δύο πτήσεις (η Turkish για κάποιους δεν αφήνει τη διαχείριση κρατήσεων και την επιλογή θέσης, πρέπει να πάς στο αεροδρόμιο ή να πάρεις τηλέφωνο).

Θα κάνω κορνίζα το miles and bonus και των Κωτσόβολο. Μιλάμε ότι γλίτωσα και τα έξοδα διαμονής στην Αθήνα, και πετάω με καλύτερη εταιρεία, και έβαλα και παραπάνω μέρες στην Κίνα που ήθελα εξ αρχής (πριν δεν έβρισκα τίποτα σε εισιτήριο) και δεν πλήρωσα και τίποτα. Αν δεν είχα τα μίλια θα είχαμε τρελή ταλαιπωρία.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Κλεισμένο ταξίδι, Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Aegean), Αθήνα-Πεκίνο (Air China), ενιαίο εισιτήριο για 1/9.

H Air China μας έκανε πριν ένα μηνα την πρώτη αλλαγή στην πτήση της, μας πήγε την πτήση από τις 14.15 στις 21.15. Για μας ήταν οτι καλύτερο βραδινή πτήση με το παιδί.
Χτες μας ενημέρωσε ότι αλλάζει την πτήση από 21.15 και την πάει την επόμενη μέρα στις 14.15. Παίρνω την Aegean μου λένε δεν έχουμε πτήση δική μας διαθέσιμη με μίλια για την επόμενη μέρα, θα κάνουμε αίτημα και θα περιμένουμε απάντηση. Αν δεν γινόταν δεκτό το αίτημα θα έπρεπε να βρω ξενοδοχείο Αθηνα + όλα τα έξοδα μιας ανούσιας μέρας στην Αθήνα + ότι μου αφαιρούσε μια μέρα απο το Πεκίνο και έπρεπε να συμπυκνώσω το πρόγραμμα για να βγει.

Μπαίνω στην εφαρμογή ψάχνω, ψάχνω τίποτα. Μετά από πόσες αναζητήσεις, δεν ξέρω πως μου εμφανίζει διαθεσιμότητα για 3 θέσεις με Turkish, Θεσσαλονίκη- Κωνσταντινούπολη-Πεκίνο στις 28/8 (1 μήνα και κάτι πριν φύγουμε). Δεν με αφήνει να κάνω αλλαγή μόνος, παίρνω τηλέφωνο την Aegean σε 10 λεπτά είχαν κάνει την αλλαγή και με ακριβώς τους ίδιους φόρους και μάλιστα μου έκλεισαν και θέσεις και στις δύο πτήσεις (η Turkish για κάποιους δεν αφήνει τη διαχείριση κρατήσεων και την επιλογή θέσης, πρέπει να πάς στο αεροδρόμιο ή να πάρεις τηλέφωνο).

Θα κάνω κορνίζα το miles and bonus και των Κωτσόβολο. Μιλάμε ότι γλίτωσα και τα έξοδα διαμονής στην Αθήνα, και πετάω με καλύτερη εταιρεία, και έβαλα και παραπάνω μέρες στην Κίνα που ήθελα εξ αρχής (πριν δεν έβρισκα τίποτα σε εισιτήριο) και δεν πλήρωσα και τίποτα. Αν δεν είχα τα μίλια θα είχαμε τρελή ταλαιπωρία.
Για όποιον έχει platinum της Aegean, κάτι τέτοια τα καλύπτει δωρεάν (εννοείται ότι πρέπει να έχεις κάνει χρήση της πιστωτικής στην αγορά της πτήσης).

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Για όποιον έχει platinum της Aegean, κάτι τέτοια τα καλύπτει δωρεάν (εννοείται ότι πρέπει να έχεις κάνει χρήση της πιστωτικής στην αγορά της πτήσης).
Το θέμα δεν ήταν μόνο το κόστος (ήταν και αυτό), μου μειωνε μια μέρα (που μετά δεν έβγαινε με τίποτα, έπρεπε να κόψω κάτι) και θα είχα πήγαινε-έλα στο αεροδρομιο.

Εννοείς ότι καλύπτει και την εύρεση εναλλακτικής πτήσης;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Το θέμα δεν ήταν μόνο το κόστος (ήταν και αυτό), μου μειωνε μια μέρα (που μετά δεν έβγαινε με τίποτα, έπρεπε να κόψω κάτι) και θα είχα πήγαινε-έλα στο αεροδρομιο.

Εννοείς ότι καλύπτει και την εύρεση εναλλακτικής πτήσης;
Ε ναι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki