- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Το Σεπτέμβριο θα μπουν.Παιδιά, έχουν πιστωθεί σε κάποιον τα μίλια από την εγγραφή στην ΕΚΟ; την έκανα την Τρίτη κι ακόμα δεν έχω δει κάτι.
Το Σεπτέμβριο θα μπουν.Παιδιά, έχουν πιστωθεί σε κάποιον τα μίλια από την εγγραφή στην ΕΚΟ; την έκανα την Τρίτη κι ακόμα δεν έχω δει κάτι.
Σε ευχαριστώ πολύ!Το Σεπτέμβριο θα μπουν.
Υπομονή…Παιδιά, έχουν πιστωθεί σε κάποιον τα μίλια από την εγγραφή στην ΕΚΟ; την έκανα την Τρίτη κι ακόμα δεν έχω δει κάτι.
Ευχαριστώ! Είναι σχεδόν ακριβώς τα μίλια που χρειάζομαι για να διατηρήσω τη βαθμίδα.Υπομονή…
έως 03.09.2026.
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είναι μίλια εξαργύρωσηςΕυχαριστώ! Είναι σχεδόν ακριβώς τα μίλια που χρειάζομαι για να διατηρήσω τη βαθμίδα.
Σκέψου τη λύση ν'αγοράσεις μίλια αναβάθμισης.Ευχαριστώ! Είναι σχεδόν ακριβώς τα μίλια που χρειάζομαι για να διατηρήσω τη βαθμίδα.
3000 σου δίνει και η βίζα η χρεωστική και είναι αναβάθμισηςΣκέψου τη λύση ν'αγοράσεις μίλια αναβάθμισης.
Και χωρίς συνδρομή για 1 χρόνο αν κάνεις αίτηση μέχρι 31 Αυγούστου.3000 σου δίνει και η βίζα η χρεωστική και είναι αναβάθμισης
Tap βγαζει αλλα πολυ σπανιαΕρώτηση εαν. Ξέρει κάποιος ενώ σε κάποιες εταιρείες μου εμφάνιζε διαθεσιμότητα σήμερα δεν μου εμφανίζει καμία σε καμία πτήση καμία μέρα.... Πχ TAP ή Turkish
Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό?
Είχα πάνω από εβδομάδα που κοιτούσα διαδρομές πχ Λισαβόνα με Αμερική διάφορες τοποθεσίες και είχε πάντα διαθεσιμότητα. Τώρα δεν έχει καμία θέση. Γιαυτό ρωτάωTap βγαζει αλλα πολυ σπανια
View attachment 547406
Ισως παιζει ρολο που θα πουλησει μεγαλο ποσοστό μετοχων.
Για την Turkish πολλες φορες συμβαινει να μην εμφανιζει διαθεσιμοτητα αλλα αν παρεις τηλ στην ετζιαν βρισκεις. Αν εχεις σκοπο να παρεις ζητα να μην σου χρεωσουν τα 20 ευρω για τηλεφωνικη κρατηση
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είναι μίλια εξαργύρωσης
Την έχω ήδη. Την πήρα πέρυσι ακριβώς για αυτό το λόγο.Και χωρίς συνδρομή για 1 χρόνο αν κάνεις αίτηση μέχρι 31 Αυγούστου.![]()
Το έκανα πέρυσι κι αυτό, από τότε που μειώθηκαν πολύ τα επαγγελματικά ταξίδια που μου σιγούρευαν τη βαθμίδα. Δε βαριέσαι, σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!Σκέψου τη λύση ν'αγοράσεις μίλια αναβάθμισης.