Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπέρα, έχει κάποιος κουπονάκι για αποσκευή που δε το χρειάζεται ή ληγει σύντομα; Θα του ήμουν ευγνώμων :)

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Καλησπέρα, έχει κάποιος κουπονάκι για αποσκευή που δε το χρειάζεται ή ληγει σύντομα; Θα του ήμουν ευγνώμων :)
Αυτά από τις πιστωτικές είναι συνδεδεμένα με τον λογαριασμό, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τρίτη κράτηση.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπέρα, είμαστε 2 άτομα σε μια κράτηση και χρειάζεται να προσθέσω επιπλέον 23 κιλη βαλίτσα. Και οι δύο είμαστε flex, αν αλλάξω σε Comfort Flex τον έναν το κόστος είναι 23€ (με όφελος και τα επιπλέον μίλια) έναντι 33€ για προσθήκη παραδοτέας. Η ερώτησή μου είναι αν σε περίπτωση που αγοράσω comfort ναύλο το σύστημα θα με αφήσει μετά να κάνω αίτημα αναβάθμισης σε business, καθώς έχω ένα κουπόνι. Από όσο ξέρω επηρεάζει και τους δύο επιβάτες, οπότε αν γίνει αποδεκτό θα ταξιδέψουν και οι δύο business, απλά δε ξέρω λόγω του διαφορετικού ναύλου (flex ο ένας και comfort flex ο άλλος), αν θα υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Η ερώτησή μου είναι αν σε περίπτωση που αγοράσω comfort ναύλο το σύστημα θα με αφήσει μετά να κάνω αίτημα αναβάθμισης σε business
Έτσι κι αλλιώς στον οικονομικό ναύλο δε σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης.
Από όσο ξέρω επηρεάζει και τους δύο επιβάτες, οπότε αν γίνει αποδεκτό θα ταξιδέψουν και οι δύο business
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι δύο κουπόνια.

pan82

Member
Έτσι κι αλλιώς στον οικονομικό ναύλο δε σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι δύο κουπόνια.
δύο κουπόνια χρειάζεσαι αλλά και σε ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flex

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μονο στην ΕΚΟ πήρα
Στην Εκο πως παίρνεις πόντους όταν βάζεις καύσιμα, με τα λίτρα ή με το ποσό που πληρώνεις; Αν είναι με τα λίτρα τότε είναι μία ή άλλη. Πάντως θα κάνω αυτό που σου έγραψα την προηγούμενη φορά. Θα σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με το app της Εκο να δω τι θα συμβεί. Πρόσεξα οτι το app της ΒΡ δεν έχει σκάνερ, οπότε έχω περιέργεια να δω τι εννοούν οι ποιητές με το σκανάρισμα της απόδειξης...

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
δύο κουπόνια χρειάζεσαι αλλά και σε ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flex
Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και από light αρκεί η κατηγορία ναύλου να μην είναι U,P,T.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flex
Συμφωνώ, δε το έγραψα σωστά, μόνο στον economy light δε μου έδινε δικαίωμα αναβάθμισης.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Στην Εκο πως παίρνεις πόντους όταν βάζεις καύσιμα, με τα λίτρα ή με το ποσό που πληρώνεις; Αν είναι με τα λίτρα τότε είναι μία ή άλλη. Πάντως θα κάνω αυτό που σου έγραψα την προηγούμενη φορά. Θα σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με το app της Εκο να δω τι θα συμβεί. Πρόσεξα οτι το app της ΒΡ δεν έχει σκάνερ, οπότε έχω περιέργεια να δω τι εννοούν οι ποιητές με το σκανάρισμα της απόδειξης...
Με τα λίτρα είναι, οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Απλώς επειδή και οι δύο εφαρμογές βάζουν πχ πόντους σε γενέθλια κτλ, πριν λήξουν είναι ευκαιρία να αυξάνεις στην κάρτα που είσαι πιο κοντά σε εξαργύρωση. Εγώ στο ταμείο πάω και μου περνάνε οι υπάλληλοι τους πόντους, δεν σκαναρω κάτι εγώ.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Με τα λίτρα είναι, οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Απλώς επειδή και οι δύο εφαρμογές βάζουν πχ πόντους σε γενέθλια κτλ, πριν λήξουν είναι ευκαιρία να αυξάνεις στην κάρτα που είσαι πιο κοντά σε εξαργύρωση. Εγώ στο ταμείο πάω και μου περνάνε οι υπάλληλοι τους πόντους, δεν σκαναρω κάτι εγώ.
Μπορώ να σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με την εφαρμογή της Εκο για να πληρώσω μόνο. Δεν ολοκλήρωσα τη πληρωμή με αυτόν τον τρόπο οπότε δεν ξέρω αν θα έμπαιναν πόντοι Εκο ή ΒΡ και ο υπάλληλος που πέτυχα δεν ήξερε και πολλά. Στο ταμείο περνάνε πάντα οι πόντοι. Φαντάζομαι οτι πήρες το 1€χ4 πόντους στην Αλφα;

Καταλαβαίνω αυτό που λες με τις δύο εφαρμογές αλλά ακριβώς επειδή οι πόντοι λήγουν θα πρέπει να βάζεις πολλά καύσιμα γιατί οι πόντοι μπαίνουν με λίτρα και δεν μαζεύονται εύκολα όταν το αυτοκίνητο έχει μικρή κατανάλωση. Εν τω μεταξύ στη BP για να μεταφέρεις πόντους απο έναν λογαριασμό σε άλλον, θα πρέπει να αφήσεις "καβάτζα" 200 πόντους στον λογαριασμό απο τον οποίο κάνεις μεταφορά 🥴

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom