panosil
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρώμη
Καλησπέρα, έχει κάποιος κουπονάκι για αποσκευή που δε το χρειάζεται ή ληγει σύντομα; Θα του ήμουν ευγνώμων 
Αυτά από τις πιστωτικές είναι συνδεδεμένα με τον λογαριασμό, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τρίτη κράτηση.Καλησπέρα, έχει κάποιος κουπονάκι για αποσκευή που δε το χρειάζεται ή ληγει σύντομα; Θα του ήμουν ευγνώμων![]()
Έτσι κι αλλιώς στον οικονομικό ναύλο δε σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης.Η ερώτησή μου είναι αν σε περίπτωση που αγοράσω comfort ναύλο το σύστημα θα με αφήσει μετά να κάνω αίτημα αναβάθμισης σε business
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι δύο κουπόνια.Από όσο ξέρω επηρεάζει και τους δύο επιβάτες, οπότε αν γίνει αποδεκτό θα ταξιδέψουν και οι δύο business
δύο κουπόνια χρειάζεσαι αλλά και σε ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flexΈτσι κι αλλιώς στον οικονομικό ναύλο δε σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης.
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι δύο κουπόνια.
Στην Εκο πως παίρνεις πόντους όταν βάζεις καύσιμα, με τα λίτρα ή με το ποσό που πληρώνεις; Αν είναι με τα λίτρα τότε είναι μία ή άλλη. Πάντως θα κάνω αυτό που σου έγραψα την προηγούμενη φορά. Θα σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με το app της Εκο να δω τι θα συμβεί. Πρόσεξα οτι το app της ΒΡ δεν έχει σκάνερ, οπότε έχω περιέργεια να δω τι εννοούν οι ποιητές με το σκανάρισμα της απόδειξης...Μονο στην ΕΚΟ πήρα
Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και από light αρκεί η κατηγορία ναύλου να μην είναι U,P,T.δύο κουπόνια χρειάζεσαι αλλά και σε ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flex
Συμφωνώ, δε το έγραψα σωστά, μόνο στον economy light δε μου έδινε δικαίωμα αναβάθμισης.ναύλο flex μπορείς να κάνεις αίτημα αναβάθμισης όχι μόνο σε comfort flex
Μπορείς να κάνεις αλλά εξαρτάται από το ναύλο.Συμφωνώ, δε το έγραψα σωστά, μόνο στον economy light δε μου έδινε δικαίωμα αναβάθμισης.
Με τα λίτρα είναι, οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Απλώς επειδή και οι δύο εφαρμογές βάζουν πχ πόντους σε γενέθλια κτλ, πριν λήξουν είναι ευκαιρία να αυξάνεις στην κάρτα που είσαι πιο κοντά σε εξαργύρωση. Εγώ στο ταμείο πάω και μου περνάνε οι υπάλληλοι τους πόντους, δεν σκαναρω κάτι εγώ.Στην Εκο πως παίρνεις πόντους όταν βάζεις καύσιμα, με τα λίτρα ή με το ποσό που πληρώνεις; Αν είναι με τα λίτρα τότε είναι μία ή άλλη. Πάντως θα κάνω αυτό που σου έγραψα την προηγούμενη φορά. Θα σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με το app της Εκο να δω τι θα συμβεί. Πρόσεξα οτι το app της ΒΡ δεν έχει σκάνερ, οπότε έχω περιέργεια να δω τι εννοούν οι ποιητές με το σκανάρισμα της απόδειξης...
Μπορώ να σκανάρω την απόδειξη του πρατηρίου με την εφαρμογή της Εκο για να πληρώσω μόνο. Δεν ολοκλήρωσα τη πληρωμή με αυτόν τον τρόπο οπότε δεν ξέρω αν θα έμπαιναν πόντοι Εκο ή ΒΡ και ο υπάλληλος που πέτυχα δεν ήξερε και πολλά. Στο ταμείο περνάνε πάντα οι πόντοι. Φαντάζομαι οτι πήρες το 1€χ4 πόντους στην Αλφα;Με τα λίτρα είναι, οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Απλώς επειδή και οι δύο εφαρμογές βάζουν πχ πόντους σε γενέθλια κτλ, πριν λήξουν είναι ευκαιρία να αυξάνεις στην κάρτα που είσαι πιο κοντά σε εξαργύρωση. Εγώ στο ταμείο πάω και μου περνάνε οι υπάλληλοι τους πόντους, δεν σκαναρω κάτι εγώ.