Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

paefstra

Member
Συγγραφέας
Καλημέρα!!!!
Σκεφτόμαστε να πάμε την περίοδο των Χριστουγέννων Βαρκελώνη με τον άντρα μου και 2 νέους και ωραίους 8&11 ετών.

Κοιτάω για αεροπορικά και καλύτερη τιμή έχει η sky για 25-31/12

3) που να κοιτάξω για διαμονή; Κέντρο; Ή κοντά σε κάποιο αξιοθέατο; Δεδομένου ότι ψάχνω τετρακλινα ή οικογενειακό δωμάτιο και δεν θα ήθελα να πάει πάνω κάτω πάνω από 150€ την βραδιά.Αλλα να μην κάνω και 40 χρόνια να φτάσω στα αξιοθέατα
Νομίζω οτι τα 150 ειναι ουτοπικό για οικογενειακό δωματιο Χριστουγεννα. Η πολη ειναι ακριβή.
Πρώτα υπολόγισε τις τιμές για τις κάρτες μετακινήσεων για μια ολόκληρη εβδομαδα και ίσως να σας συμφέρει να κόψετε απο τις μετακινήσεις κλείνοντας πιο κεντρικά γιατι είστε πολλα άτομα.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλημέρα!!!!
Σκεφτόμαστε να πάμε την περίοδο των Χριστουγέννων Βαρκελώνη με τον άντρα μου και 2 νέους και ωραίους 8&11 ετών.

Κοιτάω για αεροπορικά και καλύτερη τιμή έχει η sky για 25-31/12 ( με αλλαγή χρονιάς στον αέρα... αλλά έχω καταλάβει ότι δεν κάνουν κάτι έξτρα σαν μικρόevent). Μετά έρχεται η vueling αλλά δεν έχω ξανά πετάξει μαζί της...

Σκέψεις:
1) όταν είχαμε πάει πολύ παλιά Μαδρίτη στις 25-26/12 ήταν άπειρα πράγματα κλειστά λόγω διακοπών και μας είχε πάει πίσω... είναι στην Βαρκελώνη έτσι;

2) αξίζει να αλλάξουμε χρόνο στο αεροπλάνο ή θα είναι μίζερα αν δεν υπάρχει κάποια αντίστροφη μέτρηση, κάποιο κερασματακι... κάτι

3) που να κοιτάξω για διαμονή; Κέντρο; Ή κοντά σε κάποιο αξιοθέατο; Δεδομένου ότι ψάχνω τετρακλινα ή οικογενειακό δωμάτιο και δεν θα ήθελα να πάει πάνω κάτω πάνω από 150€ την βραδιά.Αλλα να μην κάνω και 40 χρόνια να φτάσω στα αξιοθέατα

4) έχω δει μέρη αξιόλογα προς επίσκεψη που να αφορούν και τους γιους μου! Αλλά κάτι έτσι πιο ιδιαίτερο;

Κάθε πληροφορία θα βοηθήσει!!!
Φέτος κάναμε αλλαγή στον αέρα..πηγαίναμε Κάϊρο με Aegean. Είχε βασιλόπιτα και είχε δωράκι αεροπορικό εισιτήριο για όπου θέλεις. Ήπιαμε και τα κρασάκια μας, καλά ήταν..

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλημέρα!!!!

Έμεινα τον Ιούλιο σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Raval με 130 ευρώ το τρίκλινο με πρωινό. Το ίδιο δωμάτιο για τις ημερομηνίες που ψάχνεις το έχει στα 220 ευρώ.
Κι εγώ θεωρώ ουτοπικό το να βρεις δωμάτιο σε καλό σημείο στα χρήματα που ψάχνεις. Κάνε την αναζήτησή σου αλλά ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom