ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
Καλησπέρα παιδιά, θέλω καιρό να προγραμματίσω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όμως λόγω περιορισμένου χρόνου συνήθως προτιμώ πιο κοντινούς προορισμούς. Πόσο θεωρείτε ότι είναι ο μίνιμουμ αριθμός ημερών για να δω κάποια βασικά πράγματα; Θα επιδιώξω να κλείσω απευθείας πτήση Αθήνα - ΝΥ.
Γράψε ημέρες που θές και ποιά εποχή. Θές εκπτωτικά;; αξιοθέατα, να βγεις και εκτός πόλης;;;
Δώσε κάτι παραπάνω

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα παιδιά, θέλω καιρό να προγραμματίσω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όμως λόγω περιορισμένου χρόνου συνήθως προτιμώ πιο κοντινούς προορισμούς. Πόσο θεωρείτε ότι είναι ο μίνιμουμ αριθμός ημερών για να δω κάποια βασικά πράγματα; Θα επιδιώξω να κλείσω απευθείας πτήση Αθήνα - ΝΥ.
Βλέπεις όλα τα χαιλαιτς και σε 5 μερες καθαρές εκει, αλλα θα τρέχεις σαν το Βέγγο και θα είσαι κατακοπος με το τζετ λαγκ. Αν εχεις μια εβδομάδα πολυ καλύτερα, αν εχεις 10 μερες μπορείς να βάλεις και γειτονικά πράγματα τύπου washington που για μενα ειναι σουπερ.

Βλέπεις όλα τα χαιλαιτς και σε 5 μερες καθαρές εκει, αλλα θα τρέχεις σαν το Βέγγο και θα είσαι κατακοπος με το τζετ λαγκ. Αν εχεις μια εβδομάδα πολυ καλύτερα, αν εχεις 10 μερες μπορείς να βάλεις και γειτονικά πράγματα τύπου washington που για μενα ειναι σουπερ.
από "εκδρομές" σίγουρα θέλω να πάω μια μέρα στο Νιούαρκ

Γράψε ημέρες που θές και ποιά εποχή. Θές εκπτωτικά;; αξιοθέατα, να βγεις και εκτός πόλης;;;
Δώσε κάτι παραπάνω
δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα ψώνια. Θέλω αξιοθέατα και καμιά εκδρομή. Εποχή ότι κάτσει (ίσως καλοκαίρι πιο εύκολα) ή αν βρω τίποτα αργίες για να μπορώ να λείψω χωρίς άγχη

Ωωωω απο εκει ειναι και το avatar σου!!!! Τωρα εγινε η συνδεση
ναιιιι σε κάθε ταξίδι ετοιμάζω χάρτη με αποθηκευμένα μέρη στο μαπς, για ΝΥ τον έχω ανοίξει ήδη με αυτό το καφέ ως μοναδική αποθήκευση

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
το καφε που γυριστηκε το τελευταιο επεισοδιο του σοπρανος χαχαχαχα
Ωραίο!

Συνδυασε το τη μέρα που θα πας να δεις το Ellis island και το Άγαλμα της Ελευθερίας για να περάσεις από εκει με το φέρι στο Νιου Τζέρσι που συμπεριλαμβάνεται έτσι κι αλλιώς στο εισιτήριο σου. Και αφού θα πας που θα πας από εκείνη τη μεριά, παίρνεις και ένα ελικοπτεράκι από το Kearny στη Flynyon να δεις τη πόλη απο ψηλά χωρίς να πληρώνεις τις εισόδους στους ουρανοξύστες. Και γέμισε η μέρα ;)

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
Βασικά σημεία που πρέπει να πάς
1. Μητροπολιτικό Μουσείο
2. Θεατρική παράσταση στο Brodway (Aladdin ή Moulin Rose)
3. Επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας
4. Βόλτα και περιήγηση στο Centra Park
5. Βραδυνή βόλτα στην Times Square
6. Το σούρουπο ανεβαίνεις στο Edge Observation Deck
7. Βόλτα σε κάποιο deck δίπλα στο ποτάμι.

Και πολλά άλλα. Η πόλη θέλει τουλάχιστον μιά βδομάδα για να πάρεις "μυρωδιά"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα