Με ποιον συνδιασμό? Turkish?Για Αύγουστο ίσως Σαν Φρανσίσκο.
Με ποιον συνδιασμό? Turkish?Για Αύγουστο ίσως Σαν Φρανσίσκο.
Όποιον συνδυασμό σου δίνει. Η United λογικά θα σου δίνει αρκετές επιλογές γιατί πετάει από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, και η Turkish. Απέφυγε το Lufthansa group γιατί έχει πολλούς φόρους. Κοίτα και το Los Angeles.Με ποιον συνδιασμό? Turkish?
Από Κρήτη ξεκινάς? Αν ναι και εμείς! Χρησιμοποιείς κάποιο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που να πηγαίνεις απευθείας από Κρήτη καλοκαίρι και από εκεί Αμερική ή Ασία? Εννοώ να κάνεις skip την ΑθήναΓια Αύγουστο βρίσκεις για Βραζιλία (Σάο Πάολο), Σιγκαπούρη, Ινδονησία last minute. Αμερική πιο δύσκολα, ίσως Σαν Φρανσίσκο.
Οσες φορες εχω κλεισει award ticket ηταν παντα 11 μηνες πριν. οχι πιο αργα. Ισως ειναι αργα 2 μηνες μετα που κοιτας.πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.
(από την εφαρμογή δεν μου βγάζει καν την επιλογή).
Έχει κανείς καμία ιδέα ,πότε ή αν παίζει ρόλο η ημερομηνία για πότε να το ψάξεις κτλ αρχές μήνα κτλ ; ή είναι άσχετο;
Το άλλο είναι πας Σιγκαπούρη με 45000 και 33 ευρώ βλέπω εδώ και μετά έχει 17500 μίλια και αλλα 130.Εκει κάποιες επιλογές ,ίσως αξίζουν , ανάλογα με τις διαθέσιμες μέρες που έχετε.Ειναι value για τελευταία στιγμήπήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.
Έχει κανείς καμία ιδέα ,πότε ή αν παίζει ρόλο η ημερομηνία για πότε να το ψάξεις κτλ αρχές μήνα κτλ ; ή είναι άσχετο;
πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.
Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ημερομηνίες και τα μέρη που θες να πας. Κάποια υπερατλαντικά μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα ακόμα και την ίδια μέρα (έχουν δοθεί πάρα πολλά παραδείγματα σε αυτό το τοπικ), αλλά σε hot ημερομηνίες θέλουν κράτηση μήνες πριν.Οσες φορες εχω κλεισει award ticket ηταν παντα 11 μηνες πριν. οχι πιο αργα. Ισως ειναι αργα 2 μηνες μετα που κοιτας.
Πάω συχνάΠαίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ημερομηνίες και τα μέρη που θες να πας. Κάποια υπερατλαντικά μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα ακόμα και την ίδια μέρα (έχουν δοθεί πάρα πολλά παραδείγματα σε αυτό το τοπικ), αλλά σε hot ημερομηνίες θέλουν κράτηση μήνες πριν.
Όπως είπε και ο @Hayate, δες το να πας Σιγκαπούρη και μετά Ιαπωνία. Αν και λόγω ζέστης, δε ξέρω τι θες να κάνεις στην Ιαπωνία μέσα στο κατακαλοκαίρο, δες το άμα μπορείς να το σπρώξεις όσο πιο πολύ γίνεται προς τέλος Σεπτέμβρη/αρχές Οκτωβρίου που τα φθινοπωρινά χρώματα κάνουν την Ιαπωνία ακαταμάχητη.
Έχει σχεδόν κάθε μέρα για Ναριτα NRT όλον τον Αύγουστο και μερικές ημερομηνίες για Χανεντα HND από Αθήνα ακόμα και σε μπίζνες με τους Αιγύπτιους.πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.
EgyptAIR?Έχει σχεδόν κάθε μέρα για Ναριτα NRT όλον τον Αύγουστο και μερικές ημερομηνίες για Χανεντα HND από Αθήνα ακόμα και σε μπίζνες με τους Αιγύπτιους.
Θα κλείσεις με μίλια και στο τέλος μπορεί να πληρώσεις και παραπάνω απο οτι θα έβρισκες χωρίς μίλια. Πανάκριβοι φόροι.EgyptAIR?