Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Με ποιον συνδιασμό? Turkish?
Όποιον συνδυασμό σου δίνει. Η United λογικά θα σου δίνει αρκετές επιλογές γιατί πετάει από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, και η Turkish. Απέφυγε το Lufthansa group γιατί έχει πολλούς φόρους. Κοίτα και το Los Angeles.

Last edited:

natalia_kir

Member
Για Αύγουστο βρίσκεις για Βραζιλία (Σάο Πάολο), Σιγκαπούρη, Ινδονησία last minute. Αμερική πιο δύσκολα, ίσως Σαν Φρανσίσκο.
Από Κρήτη ξεκινάς? Αν ναι και εμείς! Χρησιμοποιείς κάποιο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που να πηγαίνεις απευθείας από Κρήτη καλοκαίρι και από εκεί Αμερική ή Ασία? Εννοώ να κάνεις skip την Αθήνα

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Στα 70000 μίλια +150 ευρώ οι ανταποκρίσεις δεν είναι τόσο καλές .Στα 80000 μιλια +150 ευρώ πολύ πολύ καλύτερες.Μιλαμε πάντα για πτήσεις που στοιχίζουν 1100+....Επίσης ένα one way για Μαδαγασκάρη με γυρισμό από κάπου αλλού για maximum εκμετάλλευση των μιλίων θα ήταν καλή ιδεα
1000028001.jpg

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.
(από την εφαρμογή δεν μου βγάζει καν την επιλογή).

Έχει κανείς καμία ιδέα ,πότε ή αν παίζει ρόλο η ημερομηνία για πότε να το ψάξεις κτλ αρχές μήνα κτλ ; ή είναι άσχετο;

George V

Member
πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελάτων ,για όλο το αύγουστο και σεπτέμβριο δεν έχουν διαθεσιμότητα για καμία ημερομηνία για ticket (Award) για Ιαπωνία ,είτε απλό εισητήριο είτε Business.

Έχει κανείς καμία ιδέα ,πότε ή αν παίζει ρόλο η ημερομηνία για πότε να το ψάξεις κτλ αρχές μήνα κτλ ; ή είναι άσχετο;
Οσες φορες εχω κλεισει award ticket ηταν παντα 11 μηνες πριν. οχι πιο αργα. Ισως ειναι αργα 2 μηνες μετα που κοιτας.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα

Το άλλο είναι πας Σιγκαπούρη με 45000 και 33 ευρώ βλέπω εδώ και μετά έχει 17500 μίλια και αλλα 130.Εκει κάποιες επιλογές ,ίσως αξίζουν , ανάλογα με τις διαθέσιμες μέρες που έχετε.Ειναι value για τελευταία στιγμή

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Οσες φορες εχω κλεισει award ticket ηταν παντα 11 μηνες πριν. οχι πιο αργα. Ισως ειναι αργα 2 μηνες μετα που κοιτας.
Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ημερομηνίες και τα μέρη που θες να πας. Κάποια υπερατλαντικά μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα ακόμα και την ίδια μέρα (έχουν δοθεί πάρα πολλά παραδείγματα σε αυτό το τοπικ), αλλά σε hot ημερομηνίες θέλουν κράτηση μήνες πριν.

Όπως είπε και ο @Hayate, δες το να πας Σιγκαπούρη και μετά Ιαπωνία. Αν και λόγω ζέστης, δε ξέρω τι θες να κάνεις στην Ιαπωνία μέσα στο κατακαλοκαίρο, δες το άμα μπορείς να το σπρώξεις όσο πιο πολύ γίνεται προς τέλος Σεπτέμβρη/αρχές Οκτωβρίου που τα φθινοπωρινά χρώματα κάνουν την Ιαπωνία ακαταμάχητη.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ημερομηνίες και τα μέρη που θες να πας. Κάποια υπερατλαντικά μπορεί να έχουν διαθεσιμότητα ακόμα και την ίδια μέρα (έχουν δοθεί πάρα πολλά παραδείγματα σε αυτό το τοπικ), αλλά σε hot ημερομηνίες θέλουν κράτηση μήνες πριν.

Όπως είπε και ο @Hayate, δες το να πας Σιγκαπούρη και μετά Ιαπωνία. Αν και λόγω ζέστης, δε ξέρω τι θες να κάνεις στην Ιαπωνία μέσα στο κατακαλοκαίρο, δες το άμα μπορείς να το σπρώξεις όσο πιο πολύ γίνεται προς τέλος Σεπτέμβρη/αρχές Οκτωβρίου που τα φθινοπωρινά χρώματα κάνουν την Ιαπωνία ακαταμάχητη.
Πάω συχνά 🤣 είναι η 4η φορά που κοιτάω και μένω μεγάλα διαστήματα 1 μήνα +
Για φέτος κοιτούσα κυρίως τέλη Αυγούστου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. (Αλλά αυτό με Σιγκαπούρη είναι μια καλή ιδέα)

Στην εφαρμογή σας τα δείχνει κανονικά; Εμένα δεν ξερω γιατί δεν μου τα δείχνει...

exploring

Member

Έχει σχεδόν κάθε μέρα για Ναριτα NRT όλον τον Αύγουστο και μερικές ημερομηνίες για Χανεντα HND από Αθήνα ακόμα και σε μπίζνες με τους Αιγύπτιους.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Έχει σχεδόν κάθε μέρα για Ναριτα NRT όλον τον Αύγουστο και μερικές ημερομηνίες για Χανεντα HND από Αθήνα ακόμα και σε μπίζνες με τους Αιγύπτιους.
EgyptAIR?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα