Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
Θα κλείσεις με μίλια και στο τέλος μπορεί να πληρώσεις και παραπάνω απο οτι θα έβρισκες χωρίς μίλια. Πανάκριβοι φόροι.
Άρα για αυτά τα μεγάλα ταξίδια ,θα πρέπει όντως να κοιτάω 11 μήνες σχεδόν μπροστά για να το κλείσω...

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Άρα για αυτά τα μεγάλα ταξίδια ,θα πρέπει όντως να κοιτάω 11 μήνες σχεδόν μπροστά για να το κλείσω...
Εγω ποτε δεν εχω κλεισει 11 μηνες πριν. Σε καποιους προορισμους απλα βρισκεις πιο δυσκολα και ειδικα με τις τωρινες συνθηκες.
Για Κινα φετος εκλεισα Μαιο για Σεπτεμβριο.
Το ιδιο για επιστροφη απο Σιγκαπουρη προς Ελλαδα.
Για Ιαπωνια που εψαχνα δεν εβρισκα τιποτα αξιολογο.

exploring

Member
Σας απάντησα στη ερώτηση σας αν υπάρχουν πτήσεις για Τόκιο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.
Ναι ύπαρχου πτήσεις γΙα Ναριτα από Αθήνα σχεδόν κάθε μέρα με διάφορους αερομεταφορείς, ακόμα και σε μπίζνες αν θέλετε με τους Αιγύπτιους αλλά και με τους Αιθίοπες. Οι τιμές των Αιγυπτίων πλέον δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από το γερμανικό γκρουπ και το σέρβις κατά την γνώμη μου είναι ικανοποιητικό
Άρα μπαίνετε στην εφαρμογή της Ετζιαν, κάνετε αναζήτηση ATH-NRT και αγοράζετε το εισιτήριο σας όπως βολεύει σε εσάς.
Συνήθως αν κλείσετε τα εισιτήρια σας νωρίς είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι πλέον ο κανόνας.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Εγω ποτε δεν εχω κλεισει 11 μηνες πριν. Σε καποιους προορισμους απλα βρισκεις πιο δυσκολα και ειδικα με τις τωρινες συνθηκες.
Για Κινα φετος εκλεισα Μαιο για Σεπτεμβριο.
Το ιδιο για επιστροφη απο Σιγκαπουρη προς Ελλαδα.
Για Ιαπωνια που εψαχνα δεν εβρισκα τιποτα αξιολογο.
Κατάλαβα, κατάλαβα απλά θέλει υπομονή και συνεχόμενο ψάξιμο :) Ευχαριστώ

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Σας απάντησα στη ερώτηση σας αν υπάρχουν πτήσεις για Τόκιο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.
Ναι ύπαρχου πτήσεις γΙα Ναριτα από Αθήνα σχεδόν κάθε μέρα με διάφορους αερομεταφορείς, ακόμα και σε μπίζνες αν θέλετε με τους Αιγύπτιους αλλά και με τους Αιθίοπες. Οι τιμές των Αιγυπτίων πλέον δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από το γερμανικό γκρουπ και το σέρβις κατά την γνώμη μου είναι ικανοποιητικό
Άρα μπαίνετε στην εφαρμογή της Ετζιαν, κάνετε αναζήτηση ATH-NRT και αγοράζετε το εισιτήριο σας όπως βολεύει σε εσάς.
Συνήθως αν κλείσετε τα εισιτήρια σας νωρίς είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι πλέον ο κανόνας.
Είπατε με τους Αιγύπτιους , και δεν κατάλαβα καν για ποια εταιρεία μιλούσατε καθότι το γράψατε στα Ελληνικά , και το μυαλό μου πήγε Etihad κτλ . καθότι δεν ήξερα την EgyptAir.

Η Aegean όπως είπα και παραπάνω δεν μου εμφανίζει καθόλου, πτήσεις για εξαγορά με τα μίλια μου ,ότι και να κάνω για αυτό και είχα πάρει τηλέφωνο που μου ειπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Η Αλήθεια είναι ότι όλες τις φορές προς Ασία μεριά, έχω πετάξει με την Turkish...

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Είπατε με τους Αιγύπτιους , και δεν κατάλαβα καν για ποια εταιρεία μιλούσατε καθότι το γράψατε στα Ελληνικά , και το μυαλό μου πήγε Etihad κτλ . καθότι δεν ήξερα την EgyptAir.

Η Aegean όπως είπα και παραπάνω δεν μου εμφανίζει καθόλου, πτήσεις για εξαγορά με τα μίλια μου ,ότι και να κάνω για αυτό και είχα πάρει τηλέφωνο που μου ειπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Η Αλήθεια είναι ότι όλες τις φορές προς Ασία μεριά, έχω πετάξει με την Turkish...
1000028148.jpg

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
μετά από πολλά email ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το έφτιαξαν στον λογαριασμό μου και πλέον βλέπω κανονικά τις πτήσεις κτλ.επειδή είναι η 1η φορά ,
Με βάση αυτό :

1781640756375.png

Σημαίνει ότι έχει με 85.000 μίλια, και τις 3 αλλαγές σε μπίζνες ή μια από αυτές θα είναι μπίζνες;

Γιατί μόλις το ανοίγω μου φαίνεται ότι βλέπω 'σαν να είναι οι επιλογές' τις αιτζίαν τι δίνει και όχι οι άλλες..

1781640812620.png

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Από συντακτικό , φωνάρα......πιο λιανά.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Από συντακτικό , φωνάρα......πιο λιανά.
έχω ξεχάσει τα Ελληνικά μου.

Όταν σου βγάζει 'Business' επιλογή για 85.000 μίλια, είναι για την Αιτζίαν μόνο την πτήση ή αφορά όλες τις πτήσεις που είναι μέσα στο ταξίδι;

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Ερώτηση επειδή δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν ποτέ με το θέμα μίλια. Έχω μαζέψει 140.000 μίλια στην Turkish, άρα σε όλες τις star alliance. Δεν έχω λογαριασμό Aegean γιατί πιο συχνά πετάω με Τούρκο πάρα με Έλληνα.

1) έχετε καμία καλή ιδέα τι να τα κάνω ; Εάν έβγαινες Αυστραλία με αυτά τα μίλια θα ήταν θαύμα

2) Πως να δω πτήσεις; Γιατί το site των Τούρκων για τα δικά τους award tickets είναι σχετικά καλό, αλλά για όταν πας να δεις star alliance γενικώς κάνει πολλά νερά.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Ερώτηση επειδή δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν ποτέ με το θέμα μίλια. Έχω μαζέψει 140.000 μίλια στην Turkish, άρα σε όλες τις star alliance. Δεν έχω λογαριασμό Aegean γιατί πιο συχνά πετάω με Τούρκο πάρα με Έλληνα.

1) έχετε καμία καλή ιδέα τι να τα κάνω ; Εάν έβγαινες Αυστραλία με αυτά τα μίλια θα ήταν θαύμα

2) Πως να δω πτήσεις; Γιατί το site των Τούρκων για τα δικά τους award tickets είναι σχετικά καλό, αλλά για όταν πας να δεις star alliance γενικώς κάνει πολλά νερά.
Αν έχεις την εφαρμογή της ΤΚ θα δεις ότι βρίσκεις πολλές ημερομηνίες με 70.000 one way για Ασυτραλία, άρα με τα 140.000 είσαι μια χαρά. Φόρους βλέπω αρκετούς σε 2 τυχαίες ημερομηνίες που έβαλα, 188€ το one way.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
έχω ξεχάσει τα Ελληνικά μου.

Όταν σου βγάζει 'Business' επιλογή για 85.000 μίλια, είναι για την Αιτζίαν μόνο την πτήση ή αφορά όλες τις πτήσεις που είναι μέσα στο ταξίδι;
Όλες τις πτήσεις !

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom