Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

Proktozoumis

New Member
Καλησπέρα,προσπαθω να κλεισω εισητηρια για Μαγαδασκαρη το φθινοπωρο π εχει κατι γλυκουτσικες προσφορες και μ βγαζει συνεχως σφαλμα και με ανακατευθυνει στην αρχικη.Εχω πραγματικα δοκιμασει ολες της ημερομηνιες και τους ναυλους και δεν με αφηνει ενω εμφανιζει διαθεσιμοτητα.Ειναι γνωστο προβλημα αυτο?Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Last edited:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλησπέρα,προσπαθω να κλεισω εισητηρια για Μαγαδασκαρη το φθινοπωρο π εχει κατι γλυκουτσικες προσφορες και μ βγαζει συνεχως σφαλμα και με ανακατευθυνει στην αρχικη.Εχω πραγματικα δοκιμασει ολες της ημερομηνιες και τους ναυλους και δεν με αφηνει ενω εμφανιζει διαθεσιμοτητα.Ειναι γνωστο προβλημα αυτο?Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
Στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο.

nosy be?

Proktozoumis

New Member
Ευχαρτιστω για την απαντηση.Τσεκαρα και Νοσι Μπε και Τανα,σε κανενα απο τα δυο,καμια χρονικη στιγμη.Απο το τηλεφωνημα τι μπορει να κερδισω?Τι να τους πω?Κλεινουν τηλεφωνικα εισητηρια?

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Ευχαρτιστω για την απαντηση.Τσεκαρα και Νοσι Μπε και Τανα,σε κανενα απο τα δυο,καμια χρονικη στιγμη.Απο το τηλεφωνημα τι μπορει να κερδισω?Τι να τους πω?Κλεινουν τηλεφωνικα εισητηρια?
Ε ναι

mourohavlos

Member
Σε αντίστοιχη περίπτωση παλαιότερα ήταν bug του συστήματος, δεν υπήρχαν εισητήρια ή υπήρχε 1 αντί για 2 που έψαχνα

Proktozoumis

New Member
Ευχαριστω για τις απαντησεις,εντελι οτι φαινοταν στην εφαρμογη ισχυε και ας μην μπορουσα να κλεισω online,πηρα τηλ και το κλεισαν κανονικοτατα απο aegean

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Αγαπημένο πρόγραμμα και πολύ καλή ευκαιρία για ταξίδια που ονειρευόμαστε….

Ένα από αυτά είναι και η Ταϊτή για εμένα.
Βλέπω διαθεσιμότητα για PPT επιστροφή σε Αθήνα αλλά όχι για αναχώρηση.

Γνωρίζει κάποιος αν βγάζει διαθεσιμότητα ;

(Τηλεφωνικώς δεν έχω
δοκιμάσει ακόμα γιατί δε διαθέτω και τους αντίστοιχους πόντους προς το παρόν ελπίζω σύντομα)

Last edited:

exploring

Member
Αγαπημένο πρόγραμμα και πολύ καλή ευκαιρία για ταξίδια που ονειρευόμαστε….

Ένα από αυτά είναι και η Ταϊτή για εμένα.
Βλέπω διαθεσιμότητα για PPT επιστροφή σε Αθήνα αλλά όχι για αναχώρηση.

Γνωρίζει κάποιος αν βγάζει διαθεσιμότητα ;

(Τηλεφωνικώς δεν έχω
δοκιμάσει ακόμα γιατί δε διαθέτω και τους αντίστοιχους πόντους προς το παρόν ελπίζω σύντομα)

Για PPT πας μόνο από AKL (Θα το γραψεις στα Ελληνικά Οκλαντ για να βγει) με Air New Zealand η από SFO με United.
Για AKL πας με Singapore από IST, FCO, MXP, μέσω SIN για λογικούς φόρους.
Οι Νεοζηλανδοί δεν δίνουν συνήθως θέσεις, AKL για PPT μπορείς όμως να πληρώσεις.
Με δυο μόνο πτήσεις πας και με Emirates από Αθήνα.

Θα ψάξεις επίσης μόνο SFO-PPT-SFO θα σημαδέψεις τις διαθέσιμες ημερομηνίες πτήσεων, (έχει) και θα τις συνδυάσεις με κάποια ευρωπαίοι πόλη.
Θέλει αρκετά μίλια άλλα είναι ταξίδι ζωής, και μπορείς να το συνδυάσεις με στάσεις η να κάνεις το γύρω του κόσμου.
Χρησιμοποίησε και το τηλεφωνικό γιατί μπορεί να σου προσθέσει κάποια πτήση με αρκετές ώρες αναμονή που δεν θα τη δείξει διαφορετικά.
Καλό ψάξιμο.

Last edited:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Για PPT πας μόνο από AKL (Θα το γραψεις στα Ελληνικά Οκλαντ για να βγει) με Air New Zealand η από SFO με United.
Για AKL πας με Singapore από IST, FCO, MXP, μέσω SIN για λογικούς φόρους.
Οι Νεοζηλανδοί δεν δίνουν συνήθως θέσεις, AKL για PPT μπορείς όμως να πληρώσεις.
Με δυο μόνο πτήσεις πας και με Emirates από Αθήνα.

Θα ψάξεις επίσης μόνο SFO-PPT-SFO θα σημαδέψεις τις διαθέσιμες ημερομηνίες πτήσεων, (έχει) και θα τις συνδυάσεις με κάποια ευρωπαίοι πόλη.
Θέλει αρκετά μίλια άλλα είναι ταξίδι ζωής, και μπορείς να το συνδυάσεις με στάσεις η να κάνεις το γύρω του κόσμου.
Χρησιμοποίησε και το τηλεφωνικό γιατί μπορεί να σου προσθέσει κάποια πτήση με αρκετές ώρες αναμονή που δεν θα τη δείξει διαφορετικά.
Καλό ψάξιμο.
Σε ευχαριστώ πολύ, ψάχνω κι αυτές τις επιλογές αν και έχω πάει AKL
(από τις πιο ζόρικες πτήσεις που έχω κάνει ποτέ)

Εκείνο που είναι μεγάλο προσόν είναι η ελάχιστη χρηματική συμμετοχή με united airlines
πχ 162 ευρώ PPT/ATH και μόνο 65.000 πόντους
Μακάρι να υπήρχε και το αντίστοιχο στο πήγαινε
Όπως το είπες είναι ένα ταξίδι ζωής αξίζει το ψάξιμο σ’ ευχαριστώ και πάλι

exploring

Member
Σε ευχαριστώ πολύ, ψάχνω κι αυτές τις επιλογές αν και έχω πάει AKL
(από τις πιο ζόρικες πτήσεις που έχω κάνει ποτέ)

Εκείνο που είναι μεγάλο προσόν είναι η ελάχιστη χρηματική συμμετοχή με united airlines
πχ 162 ευρώ PPT/ATH και μόνο 65.000 πόντους
Μακάρι να υπήρχε και το αντίστοιχο στο πήγαινε
Όπως το είπες είναι ένα ταξίδι ζωής αξίζει το ψάξιμο σ’ ευχαριστώ και πάλι
Υπάρχει. φτάνεις μέχρι SFO και από εκεί PPT. Μπορεί να περιμένεις μια δυο η και παραπάνω μέρες.
Αγοράζεις δυο εισιτήρια η λες την Ετζιαν αν μπορεί να κολλήσει το SFO-PPT στο Ευρώπη-SFO.
Δεν γνωρίζω το περιθώριο ωρών μεταξύ πτήσεων για να κανιών τρις πτήσεις μια ενιαία κράτηση.
Για PPT έχει καθημερινά δρομολόγια από SFO με πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα.. Θα ξοδέψεις όμως έξτρα 50Κ μίλια

Last edited:

gt13

Member
Αφηγητής
Υπάρχει. φτάνεις μέχρι SFO και από εκεί PPT. Μπορεί να περιμένεις μια δυο η και παραπάνω μέρες.
Αγοράζεις δυο εισιτήρια η λες την Ετζιαν αν μπορεί να κολλήσει το SFO-PPT στο Ευρώπη-SFO.
Δεν γνωρίζω το περιθώριο ωρών μεταξύ πτήσεων για να κανιών τρις πτήσεις μια ενιαία κράτηση.
Για PPT έχει καθημερινά δρομολόγια από SFO με πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα.. Θα ξοδέψεις όμως έξτρα 50Κ μίλια
Αυτό έκλεισε φίλος για Οκτώβρη. Αθήνα -Σαν Φρανσίσκο, 5 μέρες εκεί κ μετά ακόμα 8 μέρες Bora Bora. Περίπου 100.000 μίλια κ 200€ !!!!! Τό λές κ δώρο!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom