- Επόμενο Ταξίδι
- Μυτιλήνη, Λέσβος.
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Φίτζι
Ναι αν πας με αυτοκινητο, ειναι επιπεδη. Το προβλημα ειναι η αφιξη με τρενο που ολοι οι σταθμοι απεχουν 20λ τουλαχιστον περπατημα που αν βρεχει καταρρακτωδως ειναι πολυ σπαστικο.Η Albi περπατιετε εύκολα;;
Φυσικά και θα πάμε με αυτοκίνητο. Άρα η Carcassonne είναι πιο δύσκολη μάλλον και εγώ νόμιζα το αντίθετο. Πίστευα ότι θα πας για να μου πεις εντυπώσεις.Ναι αν πας με αυτοκινητο, ειναι επιπεδη. Το προβλημα ειναι η αφιξη με τρενο που ολοι οι σταθμοι απεχουν 20λ τουλαχιστον περπατημα που αν βρεχει καταρρακτωδως ειναι πολυ σπαστικο.
Offer adapted to visitors with reduced mobility - CMNΦυσικά και θα πάμε με αυτοκίνητο. Άρα η Carcassonne είναι πιο δύσκολη μάλλον και εγώ νόμιζα το αντίθετο. Πίστευα ότι θα πας για να μου πεις εντυπώσεις.
Στην Καταλονία είναι δωρεάν εδώ και τρία χρόνια. Απ' ότι λένε μέχρι τέλος του μήνα. Μετά θα γίνει 20 ευρώ τον μήνα για 6 διαδρομές την ημέρα.Μα ειλικρινα που εχετε δει ξανα τετοιες τιμες
Προτείνεις δηλαδή να γίνουν ημερήσιες από Τουλούζη?? Δεν αξίζουν οι πόλεις για ολόκληρες ημέρες??Κ. Μακη η Αλμπι και η Καρκασον απεχουν μονο 1 ωρα. Γιατι να κανετε τσεκ αουτ και τσεκ ιν για τοσο μικρη αποσταση? Εκτος αν θελετε πιο ηρεμη διαμονη, που στην Αλμπι εμοιαζε Κυριακη νεκρη πολη. Δυσκολα βρηκαμε κατι να φαμε το μεσημερι, ενα κινεζικο της κακιας ωρας.