Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πάνω που είχαμε αρχίσει να το ξεπερνάμε ήρθε το τελειωτικό χτύπημα...

Ανατρίχιασα ολόκληρος! Ειδικά η σκηνή που δείχνει τον Trujillo κάνει zoom out και δείχνει όλο το γήπεδο να πηγαίνει πάνω κάτω πωπωπωπω.

Άλλαξαν και τη ροή στα βιντεακια για να ανεβάσουν κι άλλο από Αθήνα δηλαδή τι άλλο να πεις. Θα ήταν κρίμα να μην δούμε αυτό το έπος. Είναι και φανταστική η εκτέλεση πέρα από το κοινό. Η διαφορά στο κοινό με τις άλλες συναυλίες που ανεβάζουν είναι τεράστια. Σαν να είναι συναυλία από άλλη εποχή. Πορώνομαι που σε κάποια φάση που έχει κατέβει ο Trujillo στο κοινό και παίζει μπροστά σε κάτι τυπαδες και αυτοί κοπανιουνται αντί να τον τραβάνε βίντεο ή φώτο! Respect! Μακάρι να βγάλουν κι άλλα από Αθήνα.

Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα το ξεπεράσω. Είχα πάει και σε μια συναυλία πρόσφατα και με χάλασε τελείως το ξενέρωτο κοινό.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα το ξεπεράσω. Είχα πάει και σε μια συναυλία πρόσφατα και με χάλασε τελείως το ξενέρωτο κοινό.
Εγώ πάλι το ξεπέρασα μόλις άκουσα το,

''Scream for mercy, he laughs as he's watching you bleed,
Killer behind you, his blood-lust defies all his needs''

έχω σοβαρό πρόβλημα; :haha:

Πέρα από την πλάκα, η συμμετοχή του κοινού είναι μνημειώδης, ίσως αυτό να ξεχωρίζει τις συναυλίες στην Ελλάδα. Είναι καταπληκτικά τα βίντεο που ανεβαίνουν.
Αυτά των Maiden πάλι πέφτουν συνέχεια, γιατί ετοιμάζεται κάτι σε άλμπουμ - βίντεο άλμπουμ από την τελευταία αυτή περιοδεία, μπλοκάρει τα πάντα το youtube.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πέρα από την πλάκα, η συμμετοχή του κοινού είναι μνημειώδης, ίσως αυτό να ξεχωρίζει τις συναυλίες στην Ελλάδα.
Για μένα ξεκάθαρα ναι. Τουλάχιστον αν τη συγκρίνω με χώρες που έχω δει συναυλίες Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Αγγλία, το κοινό στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση. Πολύ πιο εκφραστικό, πολύ πιο ζωντανό. Αναφέρομαι πάντα σε μέταλ συναυλίες.

Ειδικά αν δεν έχει ξανάρθει κάποια μπάντα ή έχει πολλά χρόνια να έρθει είναι σίγουρο ότι θα γίνει χαμός. Γι'αυτό κι αν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα φέτος στους limp bizkit που δεν μου αρέσουν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πανικός. Όπως και να το ξαναγράψω πρέπει να έρθουν οι system of a down Ελλάδα! Πρέπει να το ζήσουμε αυτό! Δεν θα μας μείνει λαρύγγι!

ΥΓ: χειρότερο κοινό που έχω πετύχει σε live ήταν στο Βερολίνο. Ποτέ ξανά συναυλία εκεί. Αγαλματάκια ακουνητα και δεν το περίμενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom