EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Έχω περάσει εξαιρετικά και στις δύο χώρες και πραγματικά δεν μπορώ να ψηφίσω... Η Ρουμανία ήταν υπέροχη, ακόμα και το Βουκουρέστι μου άρεσε πολύ, το therme και τα πάρκα τους απίθανα με καταπληκτικές παιδικές χαρές για μικρά παιδιά! Τα Καρπάθια απίστευτα! Τα χωριά τους πολύ ωραία! Η Σινάια αποκάλυψη για εμένα! Το Μπρασόφ πανέμορφο! Καλοκαίρι είχαμε πάει κ εντυπωσιάστηκαμε πραγματικά! Φαγητά φάγαμε πεντανόστιμα όπου κ να καθίσαμε!
Πάμε τώρα στην λατρεμένη Σερβία, αν κ πήγα μόνο Βελιγράδι και Νόβισαντ (έχω πάει όμως κ με χιόνια και καλοκαίρι)! Πανέμορφα κτίρια, πάρκα, τοπία ! Απίστευτη θέα στον Δούναβη! Φαγητό στα ποταμόπλοια! Street foof πλεσκαβιτσα, σαν μπέργκερ πεντανόστιμο! Φαγητά παραδοσιακά σε ταβέρνες ντόπιες πεντανόστιμα κ γευστικότητα! Πάνω απ' όλα όμως σε σκλαβώνουν οι Σέρβοι! Με την ευγένεια και την αγάπη που σου δείχνουν! Με το που ακούνε Έλληνες μασ λένε αδέρφια και είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε κάτι .... Οι νέοι διασκεδάζουν στα πάρκα σε παρέες με ένα μπουκάλι κρασί!
Μμμμ η καρδιά λέει Σερβία μάλλον!
Πάμε τώρα στην λατρεμένη Σερβία, αν κ πήγα μόνο Βελιγράδι και Νόβισαντ (έχω πάει όμως κ με χιόνια και καλοκαίρι)! Πανέμορφα κτίρια, πάρκα, τοπία ! Απίστευτη θέα στον Δούναβη! Φαγητό στα ποταμόπλοια! Street foof πλεσκαβιτσα, σαν μπέργκερ πεντανόστιμο! Φαγητά παραδοσιακά σε ταβέρνες ντόπιες πεντανόστιμα κ γευστικότητα! Πάνω απ' όλα όμως σε σκλαβώνουν οι Σέρβοι! Με την ευγένεια και την αγάπη που σου δείχνουν! Με το που ακούνε Έλληνες μασ λένε αδέρφια και είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε κάτι .... Οι νέοι διασκεδάζουν στα πάρκα σε παρέες με ένα μπουκάλι κρασί!
Μμμμ η καρδιά λέει Σερβία μάλλον!
Last edited: