Δανία Νορβηγία Ρουχισμός για Σεπτέμβρη και DK eyewitness απορία

pDosto

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Γεια σε όλους!
Τον Σεπτέμβρη θα πάω για 3 εβδομάδες Δανία και (αν με "παίρνει" οικονομικά και κλιματικά) Νορβηγία. Θα μείνω 1 εβδομάδα Κοπεγχάγη να γνωρίσω κόσμο και να μαζέψω πληροφορίες για την υπόλοιπη Δανία και Νορβηγία και στη συνέχεια θα φύγω για την επαρχία της Δανίας.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο βαριά ρούχα υποθέτετε ότι θα χρειαστεί ένας Πελοποννήσιος στη Κοπεγχάγη. Μιλάμε για φθινοπωρινά και στην ανάγκη κανά ισοθερμικό και layering ή θα χρειαστώ και καθαρά χειμωνιάτικα; Αν ανέβω Νορβηγία (Όσλο, Μπέργκεν και ίσως Geiranger fjord) θα χρειαστώ και σκούφο, γάντια κλπ; Κοιτάω τις θερμοκρασίες στο Διαδίκτυο αλλά πολλές φορές ο συνδυασμός με την υγρασία κάνει το κρύο πιο υποφερτό για αυτό ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει από προσωπική του εμπειρία.
Προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο ελαφρά γίνεται και δεν θα ήθελα να πάρω χοντρά ρούχα και να μείνουν στο σακίδιο. Το τι ρούχα θα πρέπει να πάρω μαζί μου θα καθορίσουν αν θα πάω Νορβηγία και πόσο βόρεια σε αυτήν.

Επίσης διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι κάποιοι προτείνουν τους οδηγούς της DK αντί της LonelyPlanet. Να τους προτιμήσω; Υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα που να έχει τις τελευταίες εκδόσεις (jun 2015); (μας έφαγαν τα cap control)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom