karfitsa
Member
Υπάρχουν διαφορές στην τιμή όταν κλείνεις το ίδιο δωμάτιο με το κινητό η τον υπολογιστή;...δεν χάνεις να βλέπεις τιμές από το κινητό για καλύτερη τιμή-προσφορά.
Υπάρχουν διαφορές στην τιμή όταν κλείνεις το ίδιο δωμάτιο με το κινητό η τον υπολογιστή;...δεν χάνεις να βλέπεις τιμές από το κινητό για καλύτερη τιμή-προσφορά.
Ναι πλεον.Υπάρχουν διαφορές στην τιμή όταν κλείνεις το ίδιο δωμάτιο με το κινητό η τον υπολογιστή;
Καλή είναι η τοποθεσία.παιδιά καλησπέρα, καποια γνωμη για αυτο το κατάλυμμα απο άποψη τοποθεσιας;;;
La Porta Rossa di Borgo - Vatican Luxury Suite, Ρώμη, Ιταλία
Καλύτερες περιπτώσεις θεωρώ το τέταρτο και το τελευταίο.Καλησπέρα σε όλους!! Κλείσαμε κι εμείς για Ρώμη 30/04-04/05!! Η αναζήτηση ξενοδοχείου αποδείχθηκε λίιιγο δυσκολότερη από όσο θα περίμενα για αυτό και ζητώ βοήθεια από τους ειδικούς!!
Σε μια προσπάθεια περιορισμού των επιλογών έχω κρατήσει τα εξής:
Magister, Ρώμη, Ιταλία
★★ Hotel Marcantonio, Ρώμη, Ιταλία
Eden Luxury Suites, Ρώμη, Ιταλία
Re Monti, Ρώμη, Ιταλία
A Roman Tale B&B, Ρώμη, Ιταλία
LHG Comfy Rooms, Ρώμη, Ιταλία
Quality in Rome, Ρώμη, Ιταλία
Αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει κυρίως από πλευράς τοποθεσιών. Ή αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση δοκιμασμένου ξενοδοχείου, εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη! Γενικά στα ταξίδια προτιμάμε να κινούμαστε με τα πόδια από το να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ. Ιδανικά το ίδιο θα θέλαμε να κάνουμε και στη Ρώμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
καλησπερα και καλη κυριακη παιδια!εχω βρει ενα καλο ξενοδοχειο στην περιοχη Via Veneto..ειναι διπλα στα αξιοθεατα απο οτι εχω δει...αξιζει σαν περιοχη?εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη?