Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
149
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Γλιτωνω 70 ευρω που ειναι οι μεταφορα και η μιση μερα ξεναγηση η οποια δεν με ενδιαφερει.
Το μωρο ειναι μικρουλη ακομη (9 μηνων) και λεω η δολια μανα να ξεκουραστω λιγο κι εγω:roll:!Εχει μελλον μ εμενα που εμπλεξε!
Go go Ρωμη!!!
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Μικρούλι?:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Δε διάβασες την ιστορία μου μου φαίνετε.Ο γιός μου ήταν 5 μηνών όταν τον πήγα.ΤΕΛΕΙΑ περάσαμε.
Αλλά δεν πειράζει στο επόμενο.
Λοιπόν η δική μου συμβουλή για μετακίνηση αν τελικά δεν πάτε με το γκρούπ είναι το suttle bus.Σε πάει έξω απο την πόρτα του ξενοδοχείου και σε πέρνει απο εκεί και σε άφηνει έξω απο το τέρμιναλ.
Εμείς για 4 άτομα δώσαμε 45Ε.Αρκεί να πάρεις τηλ μια μέρα τηλ. και να τους πείς τι ώρα φτάνεις κ που.
Να....μαλλόν.....ΘΑ περασετε τέλεια!!!!!!!!
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
αμερική
Λοιπόν η δική μου συμβουλή για μετακίνηση αν τελικά δεν πάτε με το γκρούπ είναι το suttle bus

συμφωνώ απόλυτα ...αφου ειστε 6 ατομα συμφερει το suttle bus...ετσι ειχαμε κανει και εμεις πριν 2 χρονια που πηγαμε εκει...μην ταλαιπωρεισαι και χανεις χρόνο...να το κλεισεις μεσω ιντερνετ και θα σε περιμενει στην εξοδο με μια πινακιδα που θα γραφει το ονομα σου η τελος παντων οποιο εχεις δωσει..να περασεις καλα!
 

aggelikh_xr

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
kalhmera stis 29 /10 exw kleisei air tickets gia rwmh. eixa kleisei kai hotel alla telika htan polu eksw apo thn rwmh kai to akurwsa. exw mplextei teleiws me to pou einai kalutera na meinw...
1) mporeite na mou proteinete thn idanikh perioxh gia ena 4hmero?
2) ena hotel oikonomiko
3) an kapoios kserei gia tis metakinhseis as mou pei... exw diavasei kai ta alla posts vevaia...

euxaristw poluuuuu:):D
 

alexandra75

Member
Μηνύματα
199
Likes
25
από το δικό μου search κατέληξα ότι η καλύτερη περιοχή είναι η περιοχή γύρω από τη spagna. Σε αυτή την περιοχή για ξενοδοχεία δες εδώ
Booking.com: Search results. Book your hotel now!

Εμένα το Stay Inn που θα δεις στη λίστα μου είχε φανεί αρκετά καλό.
 

maska_29

Member
Μηνύματα
381
Likes
788
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Να δω το Σέλας...
aggelikh_xr καλώς ήρθες!
Πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες στο site...
 

aggelikh_xr

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
αλεξανδρα μου κι εγω απο οσα εχω ψαξει εκει θελω να μεινω αλλα οι τιμες εχουν αρκετη διαφορα με αλλες περιοχες.... ειναι λιγακι ακριβα στην πιατσα ντι σπανια;););)
 

dimitra24

Member
Μηνύματα
30
Likes
6
Καλησπέρα και από εμένα. Λοιπόν τον Απρίλη πήγα Ρώμη για ξενοδοχείο έκλεισα Hotel Atlante Star Rome - Luxury 4 Star Guestrooms Vatican απλά απιθανοοοοοοοοοοοοοο!!!!! Πανέμορφα δωμάτια διακοσμημένα σε μπαρόκ στυλ,πεντακάθαρο, απίθανο πρωινό με υπέροχη θέα την εκκλησία του Αγίου Πέτρου!!!!!!!!!!! Κλέισαμε από το επίσημο site και έχει και προσφορές 25% έκπτωση εμέις για ένα τρίκλινο πληρώναμε περί τα 50 ευρώ το άτομο .Α και όταν φτάσαμε μας βάλαν σε 2 δίκλινα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Προσφέρει μία δωρεά μεταφορά από το αεροδρόμιο.,συνεπέστατοι και στην επιστροφή πληρώσαμε 15 ευρώ το άτομο. Α, σχετικά με το πρωινό εγώ επειδή δεν πίνω καφέ ζητούσα να μου φτιάξουν σοκολάτα η οποία δεν ήταν στο πρωινο. Μου σέρβιραν μία από τις ωραιότερες σοκολάτες που έχω πιει σε τσαγερό εννοώ όχι μία κουπα και δεν υπήρχε καμία απολύτως επιπλέον χρέωση.
Η περιοχή υπέροχη, ασφαλής συνέχεια φωταγωγημένη καθώς είσαι κοντά στο βατικανό. Ηδιαδρομή δε προς τα διάφορα αξιοθέατα υπέροχη καθώς διασχίζεις το Τίβερη και ειδικά κατά την επιστροφή το βραδυ όπου έβλεπες φωταγωγημένο τον Αγιο πέτρο το θέαμα απλά μοναδικό,όταν δε σταθείς στο τεράστιο προαύλιο το βράδυ απλά μεγεύεσαι!!!!!
Για φαγητό οπωσδήποτε http://www.lamontecarlo.it/index_eng.htm απίθανο,οικονομικό φαγητό το επισκεφθήκαμε 2 φορές ( το πιάτο με τις κροκέτες δεν μας άρεσε) αλλά οι μακαρονάδε και οι πίτσες απίθανες .Τρώγαμε του σκασμού για να ακριβολογώ και πληρώναμε περί τα 15 ευρώ το άτομο .
Και οπωσδήποτε φαγητό στο http://www.caffeciampini.com/ απίθανο φαγητό και εξαιρετική θέα !!!!!!!!!!!!!!!! Στα Spanish steps τα ανεβαίνεις και στρίβεις αριστερά προς villa borgese ,ούτε σε 100 μέτρα από τα Spanish steps. Παρατήρηση στο τελείωμα των Spanish steps έχει ένα απίθανο μέρος με πολύ όμορφη θέα όπου μπορείς να απολάυσεις ένα απογευματινό ποτό(ζήτα ένα παραδοσιακό σαμπανιζέ ιταλικό με πορτοκαλί χρωμα μου διαφεύγει το όνομα).αυτό το μαγαζί είναι λιγουλάκι τσιμπημένο.Το ciampini όμως έχει απίθανο φαγητό και πολύ καλές τιμές. Για ρομαντικό δείπνο και όχι μόνο άριστη επιλογή….
Νυχτερινή ζωή ιδιαίτερα δεν έχει εμείς για ποτό πηγαίναμε σε διαφορα στενάκια γύρω από τη piazza navona.
Επαναλαμβάνω το ξενοδοχείο ήταν υπέροχο,οι φωτογραφίες και τα videos στο site ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.Συγγνώμη αν επιμένω αλλά αυτό το ταξίδι μου ήταν από όλες τις απόψεις ονειρεμένο.
Α και κάτι τελευταίο για να μπεις στο μουσείο του Βατικανού κλείσε εισητήρια από το επίσημο site , η ουρά είναι απίστευτη και ακόμα και αν πας πιο νωρίς από την ώρα που λέει η εκτύπωση σου να πεις στο προσωπικό στην είσοδο ότι έχεις πολλά ακόμη να δεις κ.τλ και θα σε αφήσουν να περασεις. Για να μπεις στην εκκλησία του Αγίου Π΄ετρου ξυπνήστε πολύ πρωί μόνον τότε δεν έχει ουρα και πιστεψέμε δεν αξίζει στη Ρώμη να σπαταλήσεις το χρόνο σου σε ουρές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιαααααααααα και ελπίζω να περάσεις τόσο όμορφα όσο και εγώ!!
 
Last edited by a moderator:

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κεντρική Αφρική
βασικα ειμαστε 3 ατομα... 100-120 ευρω το βραδυ πιστευω ειναι οκ... εχω βρει ενα και ειναι και σε καλη περιοχη... www.clarihotel.com check it
Το Link που δίνεις δε δουλεύει. Μήπως εννοείς το hotel Clar? Είναι λίγο μακριά, δε θα σας το συνιστούσα. Άλλη περιοχή καλή και πιο φτηνή από την Spagna είναι το Campo dei Fiori.
Θα σας ενδιέφερε το ενδεχόμενο να μείνετε σε αυτόνομα διαμερισματάκια αντί για ξενοδοχείο; Είναι πιο οικονομική λύση. Π.χ. δες αυτό:
Dreaming Rome

Για τις μετακινήσεις τι θα ήθελες να μάθεις; Ως επί το πλείστον με τα πόδια θα κινείστε αν μείνετε στο ιστορικό κέντρο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.526
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom