Ρώμη με παιδιά και μικρά..Tips για όλους!!

Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το ταξίδι μας στην Υπέροχη Ρώμη πραγματοποιήθηκε 16/6/2012-21/6/2012.Τις εμπειρίες μου σας τις γράφω εδώ,ελπίζοντας με τις πληροφορίες μου να βοηθήσω μελοντικούς ταξιδιώτες!!!!
Η Ρώμη:Τι καινούριο και διαφορετικό να πει κανείς για να περιγράψει αυτή την απίθανη πόλη!!Την έχω επισκεφτεί 1 φορά Χριστούγεννα και 2 φορές Καλοκαίρι!!!Όποτε τη σκεφτώ, μια γλυκιά ζεστασιά γεμίζει την καρδιά μου .Ένα γλυκό χαμόγελο,ζεστό,Μεσογειακό σε προσκαλεί να τη ζήσεις!!
Αν δεν έχετε ξαναπάει...,αξίζει να της αφιερώσετε αυτό σας το ταξίδι.Πιστεύω πως δε θα σας απογοητεύσει!!!(Πάρτε κάποιες ιδέες από όσα ακολουθούν.!!!!)
Αν έχετε ξαναπάει....,πάντα κάτι καινούριο να ανακαλύψετε μπαίνοντας,για παράδειγμα, σε μια καινούρια εκκλησία ή ένα μουσείο που δεν προλάβατε.Βλέποντας τα ίδια μνημεία σε άλλη ώρα της μέρας (άλλα τα χρώματα της μέρας,άλλα του δειλινού).Δοκιμάζοντας ένα νέο εστιατόριο ή μια καινούρια μακαρονάδα!!!
Τα ίδια υπέροχα παγωτά όμως θα θέλετε να ξαναφάτε ,την ίδια χαρά θα ξανανιώσετε πετώντας το νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να ξανάρθετε.Την ίδια συγκίνηση ξαναβλέποντας το Βατικανό και τον Άγιο Πέτρο,το Πάνθεον ή όποιο άλλο είναι το αγαπημένο σας μνημείο.
Και ,βέβαια,Βόλτες,Βόλτες,Βόλτες!!!! σε μαγαζιά,πλατείες και δρομάκια!!!
...............Σας έπεισα;;;!!!!
Το δικό μου γκρούπ: Αυτή τη φορά είμασταν:ο σύζυγός μου με την κόρη μου(περίπου 10 ετών) ,η πεθερά μου(με την οποία τα πάμε πολύ καλά και ήταν δική μου ιδέα να πάμε μαζί),ένας φίλος μας με τον γιο του(επίσης 10 ετών). Με βάση αυτή τη σύνθεση έγιναν και όλες οι επιλογές μας!!
Η Πτήση: Ταξιδέψαμε με Εasy Jet.(70Ε το κάθε εισητήριο) Το ταξίδι είναι σύντομο.1.20`.Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο.Πάντα μου δημιουργείται ένα άγχος ,επειδή δεν είναι αριθμημένες οι θέσεις,αν και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.Πάντα,επίσης,καλές απογειώσεις και προσγειώσεις!!Πολύ καλό ταξιδι.Νά`ταν και με λίγο παραπάνω χώρο μέσα το αεροπλάνο!!!
Δυστυχώς,όταν φτάσαμε οι βαλίτσες άργησαν 45' για να βγουν.Σ`αυτό ,βέβαια,έφταιγε το αεροδρόμιο!!!
Φτάσαμε εύκολα στο ξενοδοχείο,με ταχί που είχαμε κλείσει μεσω του ξενοδοχείου.(14Ε/άτομο).
..........(Συνεχίζεται!!!)
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.723
Likes
14.824
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.187
Μηνύματα
883.361
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom