Σέριφος, ένα prive κοσμοπολίτικο ΠΑΡΤΥ!!!!

summerfunk

Member
Μηνύματα
112
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ονειρεμένο Ταξίδι
οτιδήποτε έχει θάλασσα
Είχα πει πως η Σέριφος από διασκέδαση είναι κάτι ντεμί, ούτε ξεφάντωμα αλλά ούτε και νεκροταφείο!! Είπα Ξείπα!!! Φέτος πήγα για δεύτερη φορά και διαπίστωσα πως το νησί εκτός από το ότι είναι γεμάτο από μπαράκια όλων των ειδών έχει και το κλαμπάκι του και έχει και κόσμο που το διασκεδάζει με όλη την σημασία της λέξης (και σίγουρα όποια εποχή και να πάτε θα βρείτε πολλούς από εκείνους που κοσμούν τις εφημερίδες και τις μεσημεριανές εκπομπές). Αλλά ας ξεκινήσω απ’ τις πρωινές ώρες και μετά θα καταλήξω στην γεμάτη νυχτερινή ζωή της Σερίφου.

Η Σέριφος είναι ότι πρέπει για μια πρώτη γεύση καλοκαιρινών διακοπών. Ένα νησί που δεν χρειάζεται πολλές μέρες για να το γνωρίσεις και σε μεταφέρει μέσα σε λίγες ώρες από την τρέλα της Αθήνας στην ομορφιά του Αιγαίου με σκοπό να σε χαλαρώσει και να σε γυρίσει πίσω με ένα τεράστιο χαμόγελο καλοπέρασης και ηρεμίας. Η σχετικά κοντινή της απόσταση την κάνει συχνό προορισμό για σκάφη.

Ο δρόμος του νησιού είναι σε αρκετά καλή κατάσταση οπότε πήραμε το αμάξι μας για να διευκολυνθούμε στις μετακινήσεις. Αποστάσεις όχι σχετικά μεγάλες αλλά θέλει οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο για να την γνωρίσεις. Κλασικό κυκλαδονήσι με την Χώρα και το κάστρο της, γεμάτο άγονες εκτάσεις και πέτρα.

Παραλίες απ’ ότι λένε έχει γύρω στις 72 αλλά λίγες είναι προσβάσιμες οδικός. Οι περισσότερες είναι με άμμο ή με ψιλό χαλικάκι και με μόνη σκιά τα δέντρα. Η μοναδική οργανωμένη παραλία που πήγα ήταν το Λιβάδι, με ξαπλώστρες και μαγαζί που μπορείς να πιεις από καφεδάκι μέχρι και mojito (εμένα δεν μ’ αρέσει αλλά αν κάποιος είναι λάτρης του κοκτέιλ, να ενημερώσω πως κάνει το δεύτερο καλύτερο mojito στο νησί, το πρώτο είναι σε μπαράκι στο Λιβάδι κέντρο!) Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν την παραλία πέρα από την άνεση που σου προσφέρει. Μπορείς να πεις πως όλες οι παραλίες στο νησί είναι αδερφές που μοιάζουν σχεδόν απόλυτα μεταξύ τους. Αμμουδιά, δεντράκι και υπέροχο νεράκι, άλλοτε πράσινο, άλλοτε μπλε αλλά πάντα πεντακάθαρο με έναν ιδανικό βυθό για να γνωρίσεις, οπότε μην τυχόν και ξεχάσεις μάσκα (όπως εμείς). Αγάπησα το Γάνεμα, μια μεγάλη αμμουδιά με απίστευτα νερά. Είναι περίπου 20 λεπτά απ την Χώρα, δεν είναι οργανωμένη αλλά είχε αρκετά δεντράκια που μας έκαναν σκιά για να βάλουμε τις πετσέτες μας. Ερωτεύτηκα και ταυτόχρονα μίσησα την παραλία του Άγιου Σώστη, μια υπέροχη παραλία που η θέα της από τον χώρο που αφήνεις το αμάξι σου σε κάνει να νομίζεις πως είσαι στον παράδεισο και είναι σχεδόν 15 λεπτά από το Λιβάδι που είναι το λιμάνι του νησιού! Δύο κολπίσκοι απέναντι ο ένας στον άλλον με μια μεγάλη αμμουδιά να τους ενώνει και έναν μεγάλο βράχο με το εκκλησάκι του Άγιου Σώστη. Για νερά απλά δεν μιλάω, αλλού καταγάλανα και αλλού πρασίνιζαν. Όσο κατεβαίναμε το μονοπατάκι για να φτάσουμε στην παραλία (5 λεπτάκια το πολύ) παρατηρήσαμε πως ο κόσμος καθόταν μόνο στον δεξί κολπίσκο και αναρωτιόμασταν γιατί? Μόλις κατεβήκαμε καταλάβαμε πολύ καλά τον λόγο. Αυτές οι δύο παραλίες είναι η έννοια του Παραδείσου και της Κόλασης. Η δεξιά μεριά απλά υπέροχη, για εμάς που πήγαμε οδικός αλλά και για σκάφη επίσης και η αριστερή μεριά απλά ένας τεράστιος σκουπιδότοπος!!! Σου δίνει την αίσθηση πως όλοι οι κάτοικοι του νησιού πετούν εκεί τα σκουπίδια τους. Απαράδεκτο!!! Για μένα είναι ότι πιο ωραίο έχει να σου δείξει η Σέριφος και η ίδια η Σέριφος το έχει καταστρέψει. Δυστυχώς άλλες παραλίες δεν γνώρισα, πέρασα για βόλτα χωρίς να κάνω μπάνιο από Κουταλά και Ψιλή Άμμο, το σκηνικό ακριβώς ίδιο, αμμουδιές με δέντρα και υπέροχα νερά!

Εμείς μείναμε στην Χώρα και το συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Η θέα του νησιού είναι απίστευτη από εκεί και το Κάστρο. Η Χώρα είναι περίπου 15 λεπτά απ’ το λιμάνι και η νυχτερινή ζωή της είναι πιο χαλαρή. Εκεί θα ανεβείτε και στο κάστρο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα και να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες με φόντο όλο το νησί που στην κυριολεξία είναι στα πόδια σας. Έχει έναν φούρνο που μπαίνεις παίρνεις μόνος σου ότι θέλεις, βάζεις μόνος σου την τυρόπιτά σου εάν θες και όταν ρωτάς για λογαριασμό σε στέλνει στο σούπερ μάρκετ!! Μου έκανε εντύπωση και απλά το αναφέρω. Γύρω στα 3 μπαράκια, 1 σουβλατζίδικο, 2-3 ταβερνούλες και φυσικά Το Καφενείου Του Στράτου, που σου φτιάχνει την μέρα με το πρωινό του (με τοστ υπερπαραγωγή με ψωμί ζυμωτό και όχι το κλασικό τετράγωνο ψωμάκι, με ελληνικό καφέ στο μπρίκι και μπισκότα Μιράντα πώς να μην ξυπνάς ευτυχισμένος?) και το βραδάκι μεζεδάκια (μαραθόπιτα κόλαση) με ρακόμελο ή ούζο!! Στο εσωτερικό του μαγαζιού υπάρχει συλλογή από πίνακες και ποιήματα. Αυτό το μαγαζί και η ατμόσφαιρά του είναι λόγος για να ξαναπάς στην Σέριφο! Στην Χώρα ξεκινούσαμε με 1-2 χαλαρά ποτάκια για να ανέβει το κέφι και να συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς κάτω στο Λιβάδι.

Το λιμάνι του νησιού, λέγεται Λιβάδι και είναι το μέρος που θα διασκεδάσεις όταν πας στην Σέριφο! Έτσι λοιπόν και εμείς εκεί περνούσαμε τα βράδια μας. Έχει αρκετά μπαράκια και μάλιστα για όλα τα γούστα. Ακούς ηλεκτρονική μουσική?, mainstream?, ελληνικά?, ότι θέλει να ακούσει εκείνη την στιγμή το αυτί σου η Σέριφος μπορεί να στο προσφέρει. Την είχα παρεξηγήσει σε αυτόν τον τομέα οπότε οφείλω να αποκαταστήσω την φήμη που της έβγαλα. Εμείς όπου και να πηγαίναμε για αρχή στο τέλος καταλήγαμε στο YACHT CLUB το οποίο έχει χώρο έξω μια αυλή και ένα μπαλκονάκι, αλλά έχει και εσωτερικό χώρο και όσες φορές και αν πήγαμε ήταν γεμάτο και έξω και μέσα. Μ αρέσει η διασκέδαση στην Σέριφο γιατί λείπουν οι τρελοί τουρίστες που μεθάνε και σ ενοχλούν. Επίσης έχει ποικιλία και στα εστιατόρια, από κλασικό ταβερνάκι μέχρι τέλεια ιταλική πίτσα!! Γενικά είναι ένα νησί που μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις για τίποτα!!! Χαλάρωση και διασκέδαση!!!

Είναι ένα νησί που έχω περάσει υπέροχα, ξένοιαστα, χωρίς άγχος, χωρίς να με ενοχλεί τίποτα και κανείς, ένα νησί που θέλω κάθε χρόνο να ξεκινάω και να κλείνω το καλοκαίρι μου. Νομίζεις πως δεν έχει τίποτα αλλά όταν φεύγεις συνειδητοποιείς πως είχε τα πάντα και μάλιστα χωρίς να ζηλέψει τίποτα από πουθενά! Ένα νησί που εμένα μεθάει κυριολεκτικά!

_____________________________________________________________
photo by wikipedia.org
Αυτό το αρχείο εικόνας διανέμεται με τους όρους της άδειας Creative Commons / Αναφορά προέλευσης - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-SA 3.0)
 

Attachments

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
νότια αφρική
Πω πω! Μύρισε καλοκαίρι! Πολύ όμορφη η περιγραφή σου, μας μεταφέρει υπέροχα στην ατμόσφαιρα του νησιού!
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
πριν λίγες μέρες γύρισα από σέριφο και ήταν τέλειαα!μαζεμένα όλα τα μαγαζάκια σε έκαναν να νιώσεις οικεία και να μην ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι σε νησί(σε κάθε μαγαζί το κυματάκι έσκαγε ακριβώς μπροστά σου!)λοιπόοον, δεν ξέρω και από πού να αρχίσω!!το κείμενό το παραθέτω εδώ για να διευκολύνω και τους επόμενους που θα θέλουν να ψάξουν για σέριφο.

Ας αρχίσω από τις παραλίες..η πιο κοντινή είναι τα Λιβαδακια..παραλία με αμμουδιά, δεντράκια και λίγα φύκια μέσα αλλά δεν ήταν άσχημη..συμπαθητική..άλλη κοντινή παραλία ο Αυλομώνας που εμένα προσωπικά μαρεσε περισσότερο από τα Λιβαδάκια,δεν είχε τόσα φυκια-αν και πρέπει να πας σε συγκεκριμένα σημεία..ωραια όμως και αυτή...μμ ερωτεύτηκα την παραλία Γάνεμα απο την πρώτη ματια- και όχι από την τρίτη!χεχε..στο ίδιο στυλ, αμμουδιά πεντακάθαρα νερά..τελεια τελεια...πρέπει να πάτε αν ταξιδέψετε ποτέ στη σέριφο!όπως και στην παραλία ψιλή άμμο!!την πετυχαμε με κύμματα αλλά και πάλι έβλεπες τον πάτο!πολύ ωραία παραλία και αξίζει!!δυστυχώς άλλες δεν μπορέσαμε να δούμε(δεν είχαμε και μεταφορικό)..α!και υπάρχει μια παραλία δίπλα από τα Λιβαδάκια-κάπου είχα διαβάσει ότι εκεί είναι για γυμνιστές και είναι καλή παραλιά, αλλά εμενα δεν μαρεσε..είχε πέτρα στην αρχή που γλιστρούσε και προτιμήσαμε να φύγουμε σώοι και αβλαβείς, παρά να σπάσουμε κανένα ποδαράκι και να τρέχουμε..χαχα ετσι ξαναπήγαμε στα Λιβαδακια(ειναι ακριβώς δίπλα, ακολουθείς το μονοπάτι στα δεξια σου)

τώρα, όσον αφορά τα μαγαζιά..γενικά φάγαμε καλά..στον Τάκη φάγαμε το πρώτο μας μεσημέρι, εγώ χοιρινό κρασάτο(πολύ ωραίο) και ο φίλος μου μπριζόλα(μετρια), η σαλάτα εντάξει ήταν..το σέρβις μου ξίνισε.. μας έδιναν τα φαγητα στο χέρι να τα βάλουμε εμείς στο τραπέζι..και να πεις ότι είχε και πελατεία..άλλα 2 τραπέζια είχε..τεσπα..το βράδυ κάτσαμε στο Καρνάγιο-το χαμε τσεκάρει από το μεσημέρι για τη μουσική του-. φτιάχνουν δική τους ωραία σαγκριά, εμένα τουλάχιστον μ'αρεσε! Την δεύτερη μέρα μεσημέρι φάγαμε στον Alexandro & Vasileia, είναι στην παραλία Λιβαδάκια!πολύ καλή ταβέρνα, φάγαμε 3 φορές εκει!χεχε πεντανόστιμοι ντοματοκεφτέδες, λαχταριστό ψαρονέφρι, άφθονη χωριάτικη με ωραία μυζήθρα, τυροπιτάρι τέλειο, μοσχάρι κοκκινιστό επίσης πολύ καλό..να πάτε σίγουρα και να δοκιμάσετε και άλλα πιάτα!επίσης πολύ καλή ταβέρνα είναι και ο σταμάτης (πιο περα από τον ναυτικό όμιλο). αν πετύχετε να έχει μουσακα,πάρτε τον!έφαγα και έλιωνε στον στόμα μου!(σαν τον μαμαλακη κανω!χαχα) κανει και λαχανοντολμαδες!!..τελευταίο βράδυ κάτσαμε στην Γοργονα..δεν σας το συνιστώ..δεν μαρεσε καθόλου..οπως και το ιταλικο cerfanto??καπως ετσι δεν θυμαμαι πως γραφοταν..οχι οτι ηταν χαλια η σαλατα και η πιτσα του
(γιατι πιτσα πηραμε),αλλά στην πιτσα βρηκαμε μια μυγα....αηδιασαμε...και ξενερωσαμε..οπως καταλαβαινετε μετα από αυτη τη θέα, την παρατησαμε την πιτσα..τεσπα....
α!ξεχασα!καλη κρεπα εχει το indigo( έχει και ξαπλώστρα μπροστα στη θαλασσα χιχι) και ωραιο πρωινό που φαγαμε τελευταια μερα στο καρναγιο!!πηραμε το "αγγλικο" πρωϊνο και είναι για να χορταίνεις!!!

τωρα, στη χώρα πήγαμε 2 φορές..την πρωτη φορα που πηγαμε αργα θελαμε να κατσουμε στο καφενειο στου στρατου αλλα ηταν γεματο.και ετσι κατσαμε στον καραβόμυλο που μας αρεσε και νομιζαμε πως θα είχε και θέα..χαχα δεν είχε τελικα, αλλα είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα για ποτάκι(σε βαζουνε μπροστα σε κατι ξαπλώστρες..ήμασταν ετοιμοι να κοιμηθουμε εκει..χαχα και ωραια μουσικη! τελικα την δευτερη φορά κάτσαμε στο καφενειο του στρατου και θα μου επιτρέψετε να το θαψω λιγο..αλλωστε γιαυτο ειναι και το φορουμ..λοιπον, επειδη δεν βρηκαμε να κατσουμε εξω,κατσαμε μεσα. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. μύριζε κατουρλιλα.!!!απαραδεκτο για τετοιο μαγαζι και με τετοιο κοσμο!πηγα μια βολτα μεχρι την τουαλεττα..φυσικα δεν τολμησα να μπω!πρωτα πρωτα έχουν μια μονο τουαλεττα για ανδρες και γυναικες!!!!δευτερον, τα χαρτια ειχαν κανει λόφο από τον κάδο και έπεφταν και χαμω..και τριτον, η μυρωδια ήταν ακομα πιο έντονη..δεν εντυπωσιαστηκα απο το μαγαζι...το μονο που μου άρεσε ήταν οι φωτογραφιεες που είχε μέσα και το υπεροχο ρακομελό τους που μυριζε βοτανα...σε αυτο, ναι, αξιζουν συγχαρητηρια.. α!και το σερβις ήταν λίγο αργο στην αρχη..ισως θα επρεπε να προσλαβουν εναν ακομα..δεν ξερω..απλα αν πατε, να ξερετε. ΟΧΙ ΜΕΣΑ , ΟΧΙ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ. χαχα

σημειωση!μην παραλειψετε να κανετε βολτα στην ίσως ομορφοτερη χωρα των κυκλαδων!!! και φυσικα η θεα απο το καστρακι ειναι απιστευτη...αξιζει...

Στον ναυτικό όμιλο και στο yacht club δεν κατσαμε, καλώς ή κακώς..δεν μας γέμιζε το ματι..και επειδη ήμασταν κουρασμενοι καθε μερα γυρνουσαμε κατα τη 1 οποτε απο νυχτερινη ζωη δεν ξερω τι παιζει. αν και ακουσα οτι στο yacht club ο ενας ειναι πανω στον αλλον..ωραιο μαγαζι -δεν κατσαμε- πρεπει να ηταν και ο ανεμος..ειχε ωραια θεση..(ειναι λιγο πριν το το σημειο που σταματα το πλοιο)

όσο για εσας που δεν εχετε αμαξι ή μηχανακι μην ανησυχειτε!!εχει δρομολογιο καθε μιση ωρα Λιβαδι-Χωρα μεχρι και τη 1 η ωρα και μετα αν θυμαμαι καλα παει στισ 2 και μετα 3 τελευταιο.!ειναι βολικο!και 1.60 το εισιτηριο..!!
οσο για τις παραλιες καλό θα ειναι να μαθαινετε απο πριν τα δρομολογια(εχει ανακοινωση στην σταση)στις μονες παραλιες που δεν πηγαινει νομιζω ειναι στις βορειες..δηλ. συκαμια κτλ..αλλα αυτες που πρεπει να δειτε, μπορειτε με το λεωφορειο! το εισιτηριο ειναι γυρω στα 2 ευρω..και μετα απο 3 ωρες περιπου ξαναπερναει να σας παρει!ειναι πολυ βολικο και νιωθεις οτι εχεις γυρισει το νησι!:)

αυτααα:) ελπιζω να βοηθησα και να κατατόπισα πληρως τους απορημενους!:):)
καλες διακοπέεες!!!!(α θα δειτε και δελφινακια οταν πηγαινετε και ερχεστε απο πειραια:):))
 

Vally

Member
Μηνύματα
98
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Η Σέριφος είναι ο έρωτάς μου!!! Έχω πει ότι ΑΝ ποτέ διοριστώ, εκεί θα δηλώσω πρώτη επιλογή!!! :cool: Υπέροχο νησί και ζηλεύω αφόρητα που δεν το επισκεφτεί πρόσφατα... :( Για μένα μόνο ο καφές στον Άνεμο και η βόλτα στη Χώρα αρκούν... Αααχχχ τί μου θύμισες τώρα... ;)
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
χαχα!η χωρα οντως ηταν απιστευτη...στον ανεμο γαμωτο δεν κατσαμε, το ειδαμε και οταν φευγαμε!!πφφφ...next time!χεχε
 

Vally

Member
Μηνύματα
98
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
χαχα!η χωρα οντως ηταν απιστευτη...στον ανεμο γαμωτο δεν κατσαμε, το ειδαμε και οταν φευγαμε!!πφφφ...next time!χεχε
Έτσι, πάντα αφήνουμε κάτι για την επόμενη φορά... Εγώ έχω αφήσει το Γάνεμα και τη Μονή Ταξιαρχών... :roll:
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
:shock: αφησες το Γάνεμα???τς τς τς!απαραδεκτη!:bleh: στη μονή ουτε εμεις πηγαμε!!με αμαξι αλλη φορα!
 

Vally

Member
Μηνύματα
98
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Δεν ήταν στο χέρι μου... :(
Δεν πειράζει, νεξτ γίαρ... :Ρ
 

summerfunk

Member
Μηνύματα
112
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ονειρεμένο Ταξίδι
οτιδήποτε έχει θάλασσα
)

τωρα, στη χώρα πήγαμε 2 φορές..την πρωτη φορα που πηγαμε αργα θελαμε να κατσουμε στο καφενειο στου στρατου αλλα ηταν γεματο.και ετσι κατσαμε στον καραβόμυλο που μας αρεσε και νομιζαμε πως θα είχε και θέα..χαχα δεν είχε τελικα, αλλα είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα για ποτάκι(σε βαζουνε μπροστα σε κατι ξαπλώστρες..ήμασταν ετοιμοι να κοιμηθουμε εκει..χαχα και ωραια μουσικη! τελικα την δευτερη φορά κάτσαμε στο καφενειο του στρατου και θα μου επιτρέψετε να το θαψω λιγο..αλλωστε γιαυτο ειναι και το φορουμ..λοιπον, επειδη δεν βρηκαμε να κατσουμε εξω,κατσαμε μεσα. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. μύριζε κατουρλιλα.!!!απαραδεκτο για τετοιο μαγαζι και με τετοιο κοσμο!πηγα μια βολτα μεχρι την τουαλεττα..φυσικα δεν τολμησα να μπω!πρωτα πρωτα έχουν μια μονο τουαλεττα για ανδρες και γυναικες!!!!δευτερον, τα χαρτια ειχαν κανει λόφο από τον κάδο και έπεφταν και χαμω..και τριτον, η μυρωδια ήταν ακομα πιο έντονη..δεν εντυπωσιαστηκα απο το μαγαζι...το μονο που μου άρεσε ήταν οι φωτογραφιεες που είχε μέσα και το υπεροχο ρακομελό τους που μυριζε βοτανα...σε αυτο, ναι, αξιζουν συγχαρητηρια.. α!και το σερβις ήταν λίγο αργο στην αρχη..ισως θα επρεπε να προσλαβουν εναν ακομα..δεν ξερω..απλα αν πατε, να ξερετε. ΟΧΙ ΜΕΣΑ , ΟΧΙ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ.
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!! Αυτό που έγραψες ήταν μαχαίρι στην καρδιά μου!!! :( (σ'αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι δεν έχω καμία σχέση προσωπική με το μαγαζί παρά μόνο συναισθηματική, αφού έχω φάει το ωραιότερο πρωινό της ζωής μου, μέσα και ακριβώς στο τελευταίο τραπεζάκι πριν απ τις τουαλέττες αφού ούτε και εμείς βρήκαμε να κάτσουμε έξω!) Το θεωρώ απλά μια άτυχη στιγμή!! Κρίμα που έφυγες με αυτήν την εικόνα, πραγματικά δεν είναι αντιπροσωπευτική!!
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
χαχα και εμεις σαυτο το τραπεζακι ειχαμε κατσει!!!!:shock::clap: τι να σου πω..δεν ξερω, μπορει οντως να ετυχε..(αλλα τι?πρωτη φορά μυριζε κατουρλιλα κ τα χαρτια εξειχαν??) τεσπα, δεν ειπα οτι ειναι κακο μαγαζι σ'αυτα που σερβιρει!απλα, μπορει να γινει κ ακομα καλυτερο..!
 

summerfunk

Member
Μηνύματα
112
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ονειρεμένο Ταξίδι
οτιδήποτε έχει θάλασσα
χαχα και εμεις σαυτο το τραπεζακι ειχαμε κατσει!!!!:shock::clap: τι να σου πω..δεν ξερω, μπορει οντως να ετυχε..(αλλα τι?πρωτη φορά μυριζε κατουρλιλα κ τα χαρτια εξειχαν??) τεσπα, δεν ειπα οτι ειναι κακο μαγαζι σ'αυτα που σερβιρει!απλα, μπορει να γινει κ ακομα καλυτερο..!

τι να σου πω!!! έχω πάει πάνω από 1 φορά και πρωινή ώρα αλλά και βραδυνή, έχω κάτσει μέσα, έχω κάτσει έξω και δεν μου έτυχε ποτέ, τώρα αν την μία φορά που πήγες σου έτυχε τέτοια κατάσταση δικαιολογημένα το αναφέρεις αλλά μην το καταδικάσεις!! για τα δικά μου γούστα είναι το πιο ομορφο κ ατμοσφαιρικό μαγαζί της χώρας (δεν πληρώνομαι, τσαμπα τα λέω αν και σκεύτομαι την επόμενη φορά που θα πάω να ζητήσω τσάμπα πρωινό :bleh:) και η περιγραφή σου ανταποκρίνεται σε ένα μεμονομένο και τυχαίο περιστατικό!
 

Attachments

summerfunk

Member
Μηνύματα
112
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ονειρεμένο Ταξίδι
οτιδήποτε έχει θάλασσα
η φώτο είναι από το ίδιο τραπεζάκι που έχουμε κάτσει και οι 2 και δυστυχώς το τελευταίο μου πρωινό για φέτος στο καφενείο!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.714
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom