Σαντορίνη Σαντορίνη

Μηνύματα
50
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Ειμαι απο τους τυχαιρους που βρήκα δωμάτιο στη σαντορίνη αυγουστο, ελπιζω να είναι πιο χαλαρά τα πραγματα φέτος, για μετακινηση θα νοικιασω διτροχο οποτε όλα καλα , αν έχετε να προτεινετε παραλιες ανοργάνωτες θα το εκτιμουσα
 
Μηνύματα
50
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Μηνύματα
50
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Να κανω μια άλλη ερώτηση, λόγω ιού το tsek in ειναι στις 3, εμείς που φτάνουμε νωρίς υπάρχει κάποιομερος να αφησουμε τα πράγματα μη χάσουμε τη μέρα?
 

orck

Member
Μηνύματα
662
Likes
1.011
Στο ξενοδοχειο που εχεις κλεισει, θα πας την ωρα που θες, θα τους πεις οτι εχεις κρατηση για την ιδια μερα, οτι θες να αφησεις τα πραγματα σου, και φευγεις να κανει τις πρωτες σου βολτες.
 

Nikoskaloy

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
Μιας και ειμασταν ακριβως την ιδια περιοδο με το συμφορουμιτη που εγραψε εδω,επιβεβαιωνω ακριβως οσα λεει!τωρα για δωματια που προτεινει εκτος πλατφορμας δε ξερω κατα ποσο θα το προτεινω γιατι εμεις παλι καλα που χαμε κλεισει μεσω booking και εντοπισε την ιδιοκτητη,αλλιως θα μεναμε στο δρομο!!!και δεν την πατησα ετσι μονο εγω εκεινη την περιοδο πετυχα κ αλλο ατομο οπου ειχε το ιδιο θεμα...πλεον πιστευω οτι οσοι την απολαυσαμε ησυχη και χωρις τουριστες ειμασταν μεσα στον ιουλη(ή οσοι θα πανε ως τελος του μηνα)γιατι απο αυγουστο προβλεπω ψιλοχαμουλη!οι τιμες ειναι οντως στα υψη αλλα οφειλω να πω οτι σε μαγαζι στο ημεροβιγλι που πηγαμε για να δουμε το ηλιοβασιλεμα και χρυσοπληρωσαμε τις ξαπλωστρες μας(ειναι μαγαζι με πισινα)μας καναν απο μονοι τους αναβαθμιση στις πιο ακριβες και ειχαμε και 2 κερασματα!οσοι εχετε ευκαιρια και χρημα ειναι ευκαιρια φετος να την δειτε!
Οταν λες χρυσοπληρωσατε;
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η Βλυχαδα είναι όμορφη - free, παραλία, δες κι εδώ :cool:

https://www.santoriniholidaycars.com/el/santorini-paralies/
Update: Μετά τις ξαλώστρες άπλετος χώρος να απλώσεις την πετσέτα σου. ¨Ενας εδώ άλλος στα 3-4 μέτρα ή και πολύ περισσότερο. Κάπου στη μέση μπορείς να κολυμπήσεις και γυμνός για όποιον ενδιαφερεται
 

maria_tr

Member
Μηνύματα
18
Likes
28
Επειδή μόλις γύρισα απο Σαντορίνη να σας πω πως η εκδρομή ηφαίστειο - θερμες πηγές και Θηρασια επειδή την κάναμε το τελευταίο μέρος δεν αξίζει. Να κάνετε τα δυο πρώτα εκτός αν θέλετε μια θάλασσα με πέτρες και αχινούς με πολύ δύσκολη πρόσβαση και έξοδο απο αυτή. Να μην σχολιάσω τις ταβέρνες που δεν έχουν ψάρια αλλά γεμιστά και παστιστιο. Κατά τα άλλα οι παραλίες άδειες και δεν είχε πολύ κόσμο αλλά δεν ήταν και άδεια. Ιδανικα δηλαδή για να πας εαν θέλεις ήλιο και ζέστη.
 

Aloux

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Καλησπερα! Εχει κανενας να μου προτεινει καποιο Ξενοδοχειο- Δωματιο! Με θεα Καλντερα.?
Καλο και το booking αλλα φετος ειναι τελειος διαφορετικα τα πραγματα.
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Πηγαίνοντας στη Σαντορίνη χρόνια και έχοντας καταγωγή από εκεί σας διαβεβαιώνω ότι όντως ειναι η καλύτερη χρονιά για να την επισκεφθεί κάνεις. Επίσης να ενημερώσω ότι αν και δεν θα ισχύει τώρα ότι τον Ιούνιο οι ξαπλώστρες στην περίσσια δεν είχαν χρέωση πέρα του καφέ που έπαιρνες άμα ήθελες. Ωστόσο από Ιούλιο και μετά επειδή τώρα περιμένουν να δουλέψουν όλοι δε νομίζω ότι θα ισχύει κάτι τέτοιο.
Πάντως όποιος πάει εχω αρκετά να προτείνω για να μη χαλάσει και μια περιουσία.
Η Σαντορίνη είναι ένα από τα λίγα ελληνικά νησιά που δεν έχω πάει μέχρι σήμερα όχι γιατί πιστεύω πως δεν είναι όμορφη και άξια για κάποιον να την επισκεφθεί,, αλλά ίσως γιατί στην σκέψη των ορδών των τουριστών και έχοντας προτίμηση σε πιο απομονωμένες και ήρεμες διακοπές πάντα με κέρδιζε κάποιος άλλος προορισμός.

Σε πρόσφατη αναζήτηση μου όμως σε low cost εταιρείες είδα πως οι τιμές που προσφέρονται για Σεπτέμβρη αλλά ακόμα και Οκτώβρη είναι αρκετά ελκυστικές .

Μας έχουν απομείνει 3 μέρες άδεια με ένα ΣΚ στο σύνολο 5 και ψάχνουμε προορισμό. Να σημειώσω πως δεν μας ενδιαφέρουν παραλίες, γκουρμέ εστιατόρια, κοσμική και νυχτερινή ζωή, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζουμε τον τόπο, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε εικόνες .

Πιστεύεις πως είναι καλή επιλογή η Σαντορίνη για την περίοδο για αυτό που αναζητάμε και αν ναι, έχεις να μου προτείνεις μέρη για να ψάξω φτηνό κατάλυμα, όχι απαραίτητα ξενοδοχείο. Μας αρκούν δυο καθαρά κρεβάτια και ίσως ένα μικρό κουζινάκι για προετοιμασία καφέ και κάτι προχείρου να φάμε.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.466
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπερα! Εχει κανενας να μου προτεινει καποιο Ξενοδοχειο- Δωματιο! Με θεα Καλντερα.?
Καλο και το booking αλλα φετος ειναι τελειος διαφορετικα τα πραγματα.
https://bluedolphins.book-onlinenow.net/mobile/index.aspx?Page=3
Low season βρίσκεις απίθανα πράγματα με 70-80 ευρώ. Ήσυχα κι απομονωμένα αλλά ταυτόχρονα 20 λεπτά με τα πόδια από τα πάντα. Εξαιρετικό πρωινό, πολύ καλό σέρβις γενικά. Γράψτε ότι είστε και νεονυμφοι...

Στο πρώτο πρωινό που μας έφεραν σε ένα υπερτεραστιο δίσκο στο κρεβάτι ό,τι πιο φρέσκο έχω φάει εκτός Κουσκο, η κοπέλα μου που δεν είχε ξαναβρεθεί σε χώρα του 1ου κόσμου με κοίταξε αποσβολωμένη και με ρώτησε "από αυτά τι επιτρέπεται να φάμε?". Όταν της είπα "όλα", μου είπε " Α στην Ευρώπη φέρνουν και τα τρία πρωινά μαζί;" (είχαμε κλείσει για τρία βράδια).

Για μένα η Σαντορίνη μπαίνει στα 3 ομορφότερα, πιο ρομαντικά και πιο μυστηριώδη μέρη του πλανήτη. Απλά την αποφεύγω πριν τα τέλη Οκτώβρη και μετά τα μέσα Μαρτίου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.613
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom