Σεϋχέλλες Σευχέλλες:O παράδεισος της γης

phil

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία ή Κίνα ή ΗΠΑ
Περιεχόμενα

Αποφάσισα να αρχίσω και εγώ να γράψω τη δική μου ταξιδιωτική ιστορία.Όπως είδατε στο τίτλο θα σας πω για τις Σευχέλλες,που είναι ένας πραγματικός παράδεισος και έκανα τη σκέψη να έμενα εκεί:).Πήγαμε στο μεγαλύτερο νησί,το Μαχέ, και μείναμε 6 νύχτες και κάναμε δηλαδή 7 μέρες.Αλλά δεν θα λεγα όχι αν έμενα περισσότερο!Ο τόπος που μέναμε ήταν πάνω στη παραλία του Beau Vallon που θεωρείται και είναι μια απο τις καλύτερες παραλίες τους.Ο καιρος οταν πήγαμε σχεδον έβρεχε όλες τις μέρες αλλά είχαμε και 2-3 μέρες ήλιος,ο οποίος καίει πολύ και σας συμβουλεύω να πάρετε μαζί σας αντηλιακό.Υπήρχε και πολλή ομίχλη αφού δυσκόλεψε το αεροπλάνο να προσγειωθεί και είχαμε λίγη περιπέτεια αλλά τέλος καλά όλα καλά.Τα ξενοδοχεία τους ήταν ωραία παρόλο που έβλεπα το νετ οτι δεν ήταν και σπουδαία.Στο τέλος της ιστορίας θυμίστε με να σας πώ και μερικά "κακά" που έχουν.Θα προχωρήσω σιγά σιγά,να σας γράψω αναλυτικά τι κάναμε σε 6 μέρες.Να σας πω ακόμη ότι δυστηχώς δεν έχω πολλές φώτογραφίες.:(Μπορεί να αργήσω λίγο να σας γράψω επειδή θα λείπω τώρα αλλά μόλις έρθω θα σας γράψω.
Δυστηχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί είναι πάνω απο 1mb και το όριο ειναι 250kb.Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος mod?
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.366
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Phil ευχαριστουμε για την αποπειρα της πρωτης ταξιδιωτικης ιστοριας και δη απο το Μαχε που οι περισσοτεροι προσπερνουν για τα outer islands.
Περιμενω συνεχεια οποτε μπορεσεις :)
 

χριστινα33

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
θα το ηθελα πολυ να παω ενα ταξιδι στισ σευχελλες. ποσο σου στοιχισε το πακετο για 7 μερες;ποτε ειναι η κλυτερη εποχη για να παει κανεις;
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Εγω ειχα παει τετοια περιοδο.

Για λεφτα δεν ξερω,μιας και ηταν πληρωμενα!!!

Αλλα πολυ βροχη και ξαφνικα να πιανει,αλλα πολυ νερο μιλαμε!!Ειδικα εκει που ψαχναμε κατι καταρακτες και μας επιασε στη διαδρομη πςςςςςς.Ακομα το θυμαμαι!!

Επισης θυμαμαι που σε μια παραλια ερημικη ειχε ερθει ενας αστυνομικος και μας ειπε οτι απαγορευεται το κολυμπι,επειδη δεν ηταν φυλασομενη και υπηρχαν καρχαριες!!

Και απαγορευονταν να παρεις και αμμο απο τις παραλιες.

Καλα γενικα ειναι απιστευτο μερος.
Ωραιες παραλιεςΑλλα αντιηλιακο πααααρα πολυ.Και παρα πολλα δαση,πυκνη βλαστηση γενικα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.266
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom