Σκιάθος Σκιαθος ενοικίαση γκαρσονιέρα

stamkar

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Γεια σας! θέλω να μείνω για όλο το μήνα ιούλιο στη σκιάθο και ψάχνω να νοικιάσω μία γκαρσονιέρα για εκείνο το μήνα σε οικονομική τιμή. ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω πληροφορίες? Υπάρχει στο ίντερνετ κάποια διεύθυνση με αγγελίες που μπορώ να ψάξω?
Ευχαριστώ!
 

stamkar

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Ευχαριστώ πολύ. Αν και ενδιαφέρομαι να νοικιάσω γκαρσονιέρα για ένα μήνα σε τιμή ενοικίου, κι όχι σε τιμή που θα προκύψει από την τιμή ανά βραδιά επί τις 31 ημέρες που θα μείνω, όπως ζητούν τα ξενοδοχεία. Κάποιος από Σκιάθο που γνωρίζει κάποια τέτοια πέρίπτωση ίσως να μπορεί να βοηθήσει! :)
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική
Λιγο δυσκολο μου φαινεται αυτο.
Φιλοι που ετυχε να διοριστουνε σε νησια κ νοικιαζανε γκαρσονιερες για την χειμερινη-σχολικη περιοδο, ηταν αναγκασμενοι να τις αφησουνε το καλοκαιρι ή να παρουνε τα πραγματα τους, επειδη οι ιδιοκτητες πλεον τις νοικιαζανε σε τουριστες με τελειως διαφορετικη χρεωση βεβαια.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σίγουρα εφόσον θα μείνεις ένα μήνα μπορείς να παζαρέψεις την τιμή πόρτας. Αλλά θέλει να κάνεις αρκετά τηλέφωνα και να επικοινωνήσεις προσωπικά μαζί τους.
 

stamkar

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Σας ευχαριστώ! Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα ως τώρα, είτε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο είτε σε ξενοδοχεία, αλλά σε όλα μου λένε ότι ενοικιάζονται ανά βραδιά μόνο. Κι ότι η καλύτερη τιμή που θα μου κάνουν για τη βραδιά αν μείνω όλο το μήνα είναι 40ευρώ. Όπότε βγαίνουν πολλά τα χρήματα. Γι' αυτό θέλω να πάρω τηλέφωνα σε όσα ενδέχεται να μου ενοικιάσουν ένα στούντιο/γκαρσονιέρα σαν ενοίκιο μήνα. Αλλά δεν ξέρω ποιά είναι αυτά για να πάρω τηλ, και που μπορώ να ψάξω για να τα βρω, κι έχω απογοητευτεί από τα τηλέφωνα που έχω πάρει ως τώρα...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το μηνιαιο ενοίκιο θα το πετύχεις μόνο αν κλείνεις τη γκαρσονιέρα για όλο τον χρόνο, η τουλάχιστον για όλη τη σεζόν. Μην περιμένεις να βρεις για έναν καλοκαιρινό μήνα μόνο την τιμή που κάποιος αλλος θα πληρώνει κάθε μήνα για όλο τον χρόνο. Αυτό που μπορείς να πετύχεις εφόσον θέλεις να μείνεις για 31 διανυκττερεύσεις είναι να έχεις μείωση της ημερήσιας αποζημίωσης και μόνο.
 

KARANOS_

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
40 Ευρω τη μερα ειναι η τιμη για γκαρσονιερα.Νορμαλ βρηκες.Ποσο περιμενεις να βρεις στη Σκιαθο ???
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.619
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom