Γαλλία Στο Bordeaux για κρασιά. Μα είμ’ εγώ τέτοιος άνθρωπος;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ρε ψηλέ πάλι πλακώθηκες στις μπύρες ;; στο Bordeaux πήγες οχι στο Beerdeaux.. ε ναι δεν εισαι τετοιος ανθρωπος (του κρασιου)...
Όχι δα, τίμησα και τον οίνο της περιοχής, δε μου ξέφυγε.
Απλά τα μεσημέρια είχε ζέστη...:cool:

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Συμφωνώ ότι η Γαλλία είναι μια έκπληξη σε κάθε περιοχή. 'Εχω εμπειρία από Παρίσι, Λιλ και Αλσατία. άρα έχω δρόμο ακόμη.
Μου άρεσε το Bordeaux, αλλά θα μάλλον θα προτιμήσω τη Νις για την επόμενη βόλτα μου προς τα εκεί.

Αχτύπητες οι φωτογραφίες σου γι άλλη μια φορά. Σ ευχαριστούμε.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Συμφωνώ ότι η Γαλλία είναι μια έκπληξη σε κάθε περιοχή. 'Εχω εμπειρία από Παρίσι, Λιλ και Αλσατία. άρα έχω δρόμο ακόμη.
Μου άρεσε το Bordeaux, αλλά θα μάλλον θα προτιμήσω τη Νις για την επόμενη βόλτα μου προς τα εκεί.

Αχτύπητες οι φωτογραφίες σου γι άλλη μια φορά. Σ ευχαριστούμε.
Εγώ, για την ανάγνωση και τα σχόλια!

Νομίζω ότι κάθε φορά που πηγαίνω στη Γαλλία τη βρίσκω όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
Προσωπικά για επόμενη βόλτα δεν έχω ακόμα κάτι κατά νου, πέσανε όμως στο τραπέζι πολλές προτάσεις που άρχισαν και μου αρέσουν επικίνδυνα! :cool:

YiannisTS

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Αν και η ιστορία είναι όπως πάντα to the point και καταφέρνει με τον ιδιαίτερα "λιτό" και ταυτόχρονα πλούσιο σε εικόνες λόγο να μας ταξιδέψει με επιτυχία, δεν ψήνομαι ξανά για Γαλλία. Ίσως να σκεφτώ την Κορσική! Félicitations!

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν και η ιστορία είναι όπως πάντα to the point και καταφέρνει με τον ιδιαίτερα "λιτό" και ταυτόχρονα πλούσιο σε εικόνες λόγο να μας ταξιδέψει με επιτυχία, δεν ψήνομαι ξανά για Γαλλία. Ίσως να σκεφτώ την Κορσική! Félicitations!
Ευχαριστώ πολύ για όσα όμορφα γράφεις για μένα και την ανάγνωση της ιστορίας. :)
Εννοείται πως όλα είναι γούστα, προσωπικά δε την έχω χαρεί όσο θα ήθελα τη Γαλλία οπότε αδημονώ για επιστροφή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom