Ταξίδια με μωρό.

cristina

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Θέλουμε με τον σύζυγο μου να ταξιδέψουμε Παρίσι τον Απρίλιο (3 διανυκτερευσεις) ..με το 8μηνο μωράκι μας!
Όσοι από σας έχετε ταξιδέψει με μωρό, πως ήταν η εμπειρία;; ταλαιπωρηθηκε πολύ το μωρό με την απογείωση - προσγείωση;;;είναι δυνατόν να δούμε τα αξιοθέατα ή θα είναι σκέτη ταλαιπωρία για όλους; αξίζει να το προσπαθήσουμε;
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Καλησπέρα σας.
Η μόνη μου πιθανή ένσταση έχει να κάνει με τις ημέρες παραμονής στο Παρίσι. Δεν έχω πάει, αλλά από όσα διαβάζω είναι ελάχιστες. Φυσικά, αν εκεί θέλετε, και δεν υπάρχει και μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, κάντε το. :)
Ειδάλλως, θα πρότεινα μικρότερες πόλεις για ταξίδι με μωρό, ειδικά για τόσες λίγες διανυκτερεύσεις.
Εμείς αυτό κάνουμε, από τότε που ο μικρός μας ήταν 35 ημερών βρέφος.
Αν θηλάζει θα βοηθήσει πάρα πολύ στην απογείωση - προσγείωση. Αν όχι, φαντάζομαι μπουκάλι.
Τα ταξίδια με μωρό δεν είναι εύκολα για τους γονείς, αν αυτό εννοείτε. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε διαφορετικές απαιτήσεις.
Εμείς το κάνουμε, εν γνώσει των τυζόν δυσκολιών κτλ και δεν μετανιώνουμε.
Αν θέλετε παραπάνω βοήθεια - πληροφορίες, με χαρά!
 

Elena&George

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα σας. Έκλεισα ένα ταξίδι στη Ρώμη στις 25 Φεβρουαρίου με τον σύζυγό μου και την 3 χρονών κόρη μας. Επειδή έχω πάει αρκετές φορές στη Ρώμη (χωρίς παιδί!) μας αρέσει το περπάτημα σε ολα τα αξιοθέατα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς θα μπορούσα να νοικιάσω ενα καροτσάκι ή τύπου παιδικό ποδήλατο για την μικρή μου για τις μέρες που θα είμαστε εκεί;
 

Elena&George

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γιατί δεν παίρνεις το δικό σου μαζί; Νομίζω τα καροτσάκια δε χρεώνονται σε καμία εταιρία, φτάνει να μπορεί να διπλώσει.
Ααα λες να ισχύει αυτό; Δεν το γνώριζα! Ευχαριστώ πάρα πολύ θα το κοιτάξω αμέσως !
 

panlek30

Member
Μηνύματα
1.530
Likes
3.940
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Βολιβία
Ααα λες να ισχύει αυτό; Δεν το γνώριζα! Ευχαριστώ πάρα πολύ θα το κοιτάξω αμέσως !
Ισχύει 100%, τουλάχιστον στην aegean. Χωρίς χρέωση σε πρόσφατο ταξίδι μας στη Ρώμη. Μάλιστα δεν το δίνεις στο check in. Φτάνεις μέχρι το αεροσκάφος για να μπορέσεις να μετακινήσεις το παιδί και εκεί στο παίρνουν.
 

k.mamdilari@gmail

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Χαιρετώ χαιρετώ!! Συζητάμε για διακοπές αισίως με 7 μηνων μπεμπούλα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος προορισμούς που να είναι πιο "φιλικοι" και να προσφέρονται για ταξιδι με μωρο. Η αλήθεια είναι πως δεν τρελαινομαστε για νησί γιατί έχουμε τη θάλασσα διπλα μας, οπότε σκεφτόμαστε κ για πιο ορεινά κ ίσως κ για εξωτερικό σε μέρη χωρίς θάλασσα που ενδεχομένως να έχουν και λιγότερο κόσμο! Δηλαδή σκέφτομαι για παράδειγμα γαλλικα χωριά 😁 αλλα δεν έχω ιδεα αν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή Μετεωρα ή οτιδήποτε παρεμφερές!
Ευχαριστώ πολύ!!!
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Καλημέρα σας,

Να πάτε όπου αγαπάει η καρδιά σας, μια χαρά θα είναι η μικρούλα. :) Δεν ξέρω τι είδους προορισμό ψάχνετε, εμείς είχαμε πάει ας πούμε Βελιγράδι και Ζάγκρεμπ οδικώς, όταν ο μικρός ήταν 2 μηνών, και αεροπορικώς στη Ρωσία 6 μηνών.
Πηγαίνετε ας πούμε βόρεια Ελλάδα, μαζί με Ανδριανούπολη, σούπερ θα είναι. Και θα αγοράσετε και πάμπολλα βρεφικά είδη σε φθηνές τιμές, ώστε θα βγούνε τα έξοδα του ταξιδιού. 😉
 

maryland

Member
Μηνύματα
18
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
Καλησπέρα!

Είμαστε κι οι δύο έμπειροι backpackers με αρκετά ταξίδια εκτός Ευρώπης (Ταϊλάνδη, Κόστα Ρίκα-Παναμά, Μαρόκο, Κένυα-Τανζανία).

Σκεφτόμαστε, να'μαστε καλά, να πάμε κάπου για 2 εβδομάδες τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο με το 6μηνών κοριτσάκι μας, φυσικά όχι backpacking πλέον, αλλά σε πιο safe είδος ταξιδιού...ενδεχομένως ξενοδοχείο+αυτοκινητο...θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε και σε ταξιδιωτικό γραφείο για να μας οργανώσει ένα ταξίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αναζητούμε προορισμό. Κάναμε σκέψεις για Μεξικό, Κούβα, Σρι Λάνκα με την λογική να πάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, διαφορετικά αν δεν είναι εφικτό θα παίξουμε ποοοολύ safe πηγαίνοντας Ταϊλάνδη σε κάποιο μικρό νησί για άραγμα απλά.

Τα κριτήρια μας είναι: καλοκαίρι, θάλασσα, όσο το δυνατόν πιο ασφαλής χώρα από άποψη εγκληματικότητας αφενός, αλλά και συνθήκες υγιεινής.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας :)
 

xalara

Member
Μηνύματα
216
Likes
665
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ονειρεμένο Ταξίδι
Bora-bora
Ελπιζω τη Σρι Λανκα να την εβαλες για πλακα (ειδικα με μωρακι) μιας και δυσκολα θα επιστρέψει σε νορμάλ κατάσταση το αμεσο διάστημα.

Καταλλα και εμεις σε ίδια φαση καταληξαμε να παμε Αμερική μετα απο παρότρυνση του γιατρού 1) να αποφυγουμε τροπικα μερη μεχρι να μπορει να κανει η μικρή ταξιδιωτικά εμβολια και 2) να εχουμε πρόσβαση σε καλες ιατρικες υποδομες σε περίπτωση που παει κατι στραβα (και λογω κοβιντ).

Καταλλα το υπερατλαντικό με 6 μηνων μωρο ήταν αρκετά πιο εύκολο απ'οτι περιμεναμε!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom