Φιλιππίνες Συμβουλές για Φιλιππίνες

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμερική!!!
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους μας! Μετά από πολλές ώρες μελέτης των εμπειριών σας από τα υπέροχα ταξίδια σας΄, σκέφτηκα ότι θα μου ήταν ιδιαίτερη χρήσιμη η βοήθεια σας στο ταξίδι που οργανώνω στο μυαλό μου...Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!
Το επόμενο ταξίδι μου προγραμματίζεται για Φιλιππίνες.Λόγω εργασίας θα φύγω μάλλον σε λάθος καιρό για την περιοχή.Τέλος Αυγούστου.
Προς το παρόν κοιτάω για εισήτηρια...Με etihad, qatar κλπ... Γύρω στα 1500ευρώ μέχρι Μανίλα, για 2 ατομα...
Σκέφτομαι για 6 νύχτες στο Μπορακάι και 2-3 νύχτες σε Μανίλα...Εκτός αν βρώ εισητήρια με άλλο stopover αλλά οικονομικό εισητήριο πάντα!
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ξενοδοχεία, δραστηριότητες στο Μπορακάι, καθώς επίσης και αν πρέπει να επισκευτώ και κάποιο άλλο νησί...Είμαι μπερδεμένη γιατί δεν έχω ιδέα απο εκεί, και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να δω την περιοχή σε 6-8 μέρες.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

*Εχω διαβάσει σχετικές σας συζητήσεις στο forum αλλά και ταξιδιωτική ιστορία...απλά επειδή οι μέρες μου είναι λιγοστές θα ήθελα πιο συγκεκριμένα πράγματα.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι και σε σενα.
Για Μανιλα δε γνωριζω καθολου γιατι δεν πηγα.
Για Μπορακάι οντως διαλεξες ασχημη εποχη με βροχη και πιθανοτητα τυφωνα. Το θεμα δεν ειναι μονο η βροχη που τι στο καλο , καποια στιγμη θα σταματησει , αλλα μην τυχει και φυσαει πολυ! Ακομα κι εγω που πηγα υποτιθεται την καλη εποχη , δεν μπορεσα να κανω το γυρο του νησιου σε ημερησια εκδρομη λογω του αερα.
Πιθανον να εισαι τυχερη και να τυχεις σε καλες συνθηκες. Το συν στην εποχη ειναι ο λιγοτερος κοσμος και οι πολυ χαμηλοτερες τιμες. Πιστευω οτι θα βρεις δωματιο ακομα κι αν εμφανιστεις ξαφνικα.
Για διαμονη εγω επελεξα το Blue Mango και δεν το μετανιωσα. Η παραλια χωριζεται σε station 1,2 και 3 με το 1 να εχει τα πιο ακριβα ξενοδοχεια και το 3 τα πιο φθηνα. Η παραλια ειναι μια και οπου και να μενεις τρικυκλα ποδηλατα με ομπρελες ανεβοκατεβαινουν το χωματοδρομο και σε πανε οπου θες με ελαχιστα χρηματα.
Δραστηριοτητες δεν εχει πολλες εκτος απο αυτες που σχετιζονται με το νερο. Το νησι ειναι πολυ μικρο , εχει μικρα κολπακια που δεν παει πολυς κοσμος , νοικιασε μηχανακι και γυρνα το.
Δεν ξερω αν θα μπορεις να κανεις daytrips σε διπλανα νησακια λογω του καιρου. Πηγαινε και βλεπεις επιτοπου.
Για αλλο νησι δεν το συζηταμε οι μερες σου ειναι πολυ λιγες και θελεις να μεινεις και στη Μανιλα 2-3 μερες απότι βλεπω.
Αν πας απο Σεμπου θα εχες πιο πολλες επιλογες για αλλα νησια..
Οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε :)
 
  • Like
Reactions: DrG

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμερική!!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα το ριψοκινδυνεύω με τις διακοπές μου...Πέρσυ πηγαίνοντας Πουκέτ στάθηκα τυχερή και παρόλο που είχα ακούσει ότι ο καιρός δεν θα είναι καλός, όσο κάτσαμε εκεί (τέλος Αυγούστου), δεν έβρεξε΄ούτε μια μέρα.
Αν και με προβλημάτισες πολύ...
Δηλαδή ποιές είναι οι παραλίες στο Μπορακάι?και σε ποιά περιοχή θα είναι καλύτερα να μείνω?Τα ξενοδοχεία τι λένε?Γιατί αν είναι κάποιες να μείνω εντός και να μην μπορώ να πάω βόλτα με το μηχανάκι, ας είναι τουλάχιστον το ξενοδοχείο ok.
Θα το ψάξω λίγο και αν δω ότι ο καιρός είναι εντελώς χάλια να πάω Krabi? έχω πάει 2 φορές Ταυλάνδη αλλά όχι εκεί....
Με έβαλες σε σκέψεις...
 

dimiko

Member
Μηνύματα
62
Likes
5
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Το καλύτερο μέρος για Αύγουστο απο Ταυλάνδη είναι το Κoh Samui και βέβαια το ξενοδοχείο SANTIBURI RESORT...πολύ όμορφο αλλά είναι λίγο ακριβό!!
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμερική!!!
Εχετε δίκιο...απλά δεν μπορώ να επισκευτώ τα μέρη αυτά άλλη εποχή!
Σαμούι έχω πάει...Έμενα στο Muang Samui Spa Resort, πολύ ωραίο resort.Την επόμενη ίσως επισκευτώ και το Santiburi!!!
Παρόλ' αυτά θέλω τόσο πολύ να πάω Φιλιππίνες!
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμερική!!!
Επανήρθα...Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο για το Krabi??? Σε ποια περιοχή μου προτείνετε να μείνω και σε ποιο ξενοδοχείο? Ποιές εκδρομές μπορώ να κάνω απο εκεί? Γενικά είναι ωραίο μέρος αν το συγκρίνουμε με Phuket και Samui?
Το Boracay μας προβληματίζει λίγο, λόγω καιρού και μεταφοράς απο αεροδρόμιο στο νησί...Και φυσικά τα εισητήρια είναι ακριβότερα από Ταυλάνδη!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
 

scout

New Member
Μηνύματα
4
Likes
2
Ονειρεμένο Ταξίδι
Las Vegas
Καταρχας το νησι δεν υπαρχει πουθενα...με την καλυτερη παραλια του κοσμου(βραβευμενη μια χρονια)για ΜΠΟΡΑΚΑΙ μιλαμε....Ενοειται οτι θα μεινεις White beach...εχει πολλα ξενοδοχεια σε ολη την παραλια...και δεν χρειαζεται να φορας ουτε σαγιοναρα! ;) τωρα για την περιοδο που πας ανησυχω...ειναι κριμα να σε πιασουν τιποτα βροχες...θα χαλασει ολη η εικονα του νησιου.η καλυτερη περιοδο για Μπορακαι ειναι Μαρτιο-Μαιο....τωρα για Μανιλα δυο μερες βαρια,η πολη ειναι ενα μπαχαλο με κινηση εκνευριστικη!!!και Cebu ειναι καλος προορισμος απο φιλους μου που εχουν παει...εγω δεν εχω παει εκει,και δεν μπορω να σου πω...ψηστο για αργοτερα θα σου λεγα
 

Nadia80

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αμερική!!!
Ευχαριστώ πολύ Scout! Μάλλον το ταξίδι για Φιλιππίνες θα προγραμματιστεί για του χρόνου. Φέτος παίζει πάλι Ταυλάνδη.
 

scout

New Member
Μηνύματα
4
Likes
2
Ονειρεμένο Ταξίδι
Las Vegas
Στην Ταυλανδη δεν λεμε ποτε οχι...Sawadee Krap ; )
 
Μηνύματα
133
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Καλησπέρα!!!!! Ψαχνόμαστε με την σύζυγο για ταξίδι του μέλιτος(Οκτώβριος ή Νοέμβριος 2019). Θέλαμε Ταϊλάνδη.. Αλλά λόγω περιόδου διαβάσαμε για βροχές. Κλειστά αρκετά εθνικά πάρκα,λιγότερα δρομολόγια των long tail boats κτλ.. Φιλιππίνες λοιπόν.. Οκτώβριος ή Νοέμβριος; Αξίζει να πάμε; Απο άποψη καιρού; Το κοιτάμε .. Είδαμε αρκετά
video και έχει πολλά μέρη να δούμε πιστεύω.. Διαφορετικά πάμε και Δεκεμβριο.. Θα έχουμε γεμάτες 13-14 νύχτες..
Αναμένω συμβουλές για διαμονή μέρη κτλ...

Ευχαριστώ!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.663
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom