Συνάντηση 9/5/2026 - James Joyce (Μοναστηράκι) 13:30

Πότε σας βολεύει να

• Total voters
    19

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μεταφέρω το θέμα της συνάντησης σε αυτό το τοπικ. Η αρχική ιδέα ήταν να συναντηθούμε τη μέρα που είναι η συναυλία των Metallica και θα πάμε κάμποσα μέλη. Για αυτό έχω βάλει μόνο τις επιλογές για συνάντηση πριν ή μετά τη συναυλία. Τις επιλογές τις έβαλα για να δούμε τι γκρουπ σχηματιζονται, μπορεί να γίνουν και τα δύο και μπορείτε να ψηφίσετε και τα δύο. Έκανα την αρχή εγώ! Το μετά τη συναυλία φαντάζομαι μπορεί να κανονιστεί αυθόρμητα εκείνη τη μέρα. Το πριν τη συναυλία είναι που μάλλον θέλει λίγη οργάνωση. Ας δούμε για αρχή αν γεμίζουμε ταξί χωρίς τον ταξιτζή και βλέπουμε τις επόμενες κινήσεις.

Φυσικά όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα ανεξάρτητα από τη συναυλία.

Για αρχή ταγκαρω όσους/ες έδειξαν αρχικό ενδιαφέρον είτε με σχόλιο είτε με like στο άλλο τοπικ @psilos3 @varioAthens @alvadi @evaT @Krekouzas @paykopete @Sassenach77 @katkats

Mary Stardust

Member
Μεταφέρω το θέμα της συνάντησης σε αυτό το τοπικ. Η αρχική ιδέα ήταν να συναντηθούμε τη μέρα που είναι η συναυλία των Metallica και θα πάμε κάμποσα μέλη. Για αυτό έχω βάλει μόνο τις επιλογές για συνάντηση πριν ή μετά τη συναυλία. Τις επιλογές τις έβαλα για να δούμε τι γκρουπ σχηματιζονται, μπορεί να γίνουν και τα δύο και μπορείτε να ψηφίσετε και τα δύο. Έκανα την αρχή εγώ! Το μετά τη συναυλία φαντάζομαι μπορεί να κανονιστεί αυθόρμητα εκείνη τη μέρα. Το πριν τη συναυλία είναι που μάλλον θέλει λίγη οργάνωση. Ας δούμε για αρχή αν γεμίζουμε ταξί χωρίς τον ταξιτζή και βλέπουμε τις επόμενες κινήσεις.

Φυσικά όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα ανεξάρτητα από τη συναυλία.

Για αρχή ταγκαρω όσους/ες έδειξαν αρχικό ενδιαφέρον είτε με σχόλιο είτε με like στο άλλο τοπικ @psilos3 @varioAthens @alvadi @evaT @Krekouzas @paykopete @Sassenach77 @katkats
Εγω ναι... Όποτε θέλετε. Χωρίς Metallica 💜😂

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ψηφισα πριν... αλλα ρε σεις της συναυλιας θα εχετε μυαλο πριν το event για συναντησεις ή θα ειστε ηδη στα καγκελα? :haha:
Ναι, ενώ άμα πάμε στη συναυλία και πιούμε καμιά δεκάδα μπύρες θα έχουμε μυαλό...:haha::haha:

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εγω ηθελα παρα μα παρα πολυ να παω στους Metallica,αλλα το σκεφτομαι λογω της τιμης.Τωρα μπορω να κλεισω ή ειναι αργα ?Το λιγοτερο που βλεπω ηταν τα 270 που ειδα ή εχει πεσει η τιμη σε καποια?Στην συναντηση το ψηνω να ερθω και σκεφτομαι να κλεισω γιατι μια φορα ερχονται η Metallica και γουσταρω πολλα τραγουδια τους .

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Να τονίσω ότι το μετά τη συναυλία σημαίνει ακριβώς μετά, λογικά θα είμαστε στο κέντρο τα μεσάνυχτα. Ίσως να μπορούσε να κανονιστεί κάτι για Κυριακή αλλά αυτό θέλει ολόκληρη νέα κουβέντα.

αλλα ρε σεις της συναυλιας θα εχετε μυαλο πριν το event για συναντησεις ή θα ειστε ηδη στα καγκελα?
Συν οτι μπορεί να φοράμε γραφικές μέταλ μπλούζες😅

Τωρα μπορω να κλεισω ή ειναι αργα ?Το λιγοτερο που βλεπω ηταν τα 270 που ειδα ή εχει πεσει η τιμη σε καποια?
Έχει γίνει sold out εδώ και πολύ καιρό. Αυτές οι τιμές είναι στη μαύρη αγορά. Λογικά κοντά στη συναυλία θα βγάλουν μερικά ακόμα για αρένα. Επίσης μπορεί κόσμος που δεν θα μπορεί να πάει να τα δίνει στις αρχικές τιμές. Υπομονή θέλει και ματιά ανοιχτά.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Βιάστηκα να ψηφίσω αλλά μετά θυμήθηκα ότι 9 Μαίου θα είμαι Βιέννη, οπότε άλλαξα την ψήφο επιλέγοντας και τα δύο εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της ψήφου.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ψηφισα πριν... αλλα ρε σεις της συναυλιας θα εχετε μυαλο πριν το event για συναντησεις ή θα ειστε ηδη στα καγκελα? :haha:
Θες να τους κλεισουμε για φαι στο στεκι του Ηλια για παιδακια το μεσημερι που ειναι και διπλα στον Ηλεκτρικο του Θησειου, να μπουνε πριν το κυμα οσων πανε συναυλια? Να μην πανε νηστικοι?

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Θες να τους κλεισουμε για φαι στο στεκι του Ηλια για παιδακια το μεσημερι που ειναι και διπλα στον Ηλεκτρικο του Θησειου, να μπουνε πριν το κυμα οσων πανε συναυλια? Να μην πανε νηστικοι?
Πολυ καλη ιδεα! Να μην τους πειραξουν και οι μπυρες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα