Συνάντηση 9/5/2026 - James Joyce (Μοναστηράκι) 13:30

Πότε σας βολεύει να

• Total voters
    19

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Τι φάση, Economy πέταξε, με την πλέμπα; :haha: :haha:
Μπααα, όχι! Αρχικά ήταν business, αλλά όταν με κάλεσε να πάω μαζί του, κι εγώ για να δείξω χαμηλό προφίλ αρνήθηκα, τότε σαν κολλητός μου που είναι προτίμησε να κάτσει δίπλα μου στην bus class! :haha:

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Καλησπέρα, πρώτη φορά που είμαι Ελλάδα όταν γίνεται συνάντηση, όλο στο εξωτερικό ήμουν, οπότε λέω να έρθω από την αρχή στις 13:30. Ξέρετε τι ώρα θα τελειώσει η συνάντηση, καθώς στις 18:00 πρέπει να είμαι στα Πετράλωνα;

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλησπέρα, πρώτη φορά που είμαι Ελλάδα όταν γίνεται συνάντηση, όλο στο εξωτερικό ήμουν, οπότε λέω να έρθω από την αρχή στις 13:30. Ξέρετε τι ώρα θα τελειώσει η συνάντηση, καθώς στις 18:00 πρέπει να είμαι στα Πετράλωνα;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που το λήγουμε. Σίγουρα κάποιος κόσμος λόγω της συναυλίας θα αρχίσει να φεύγει πριν τις 5. Από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά ανάλογα τις ορέξεις.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που το λήγουμε. Σίγουρα κάποιος κόσμος λόγω της συναυλίας θα αρχίσει να φεύγει πριν τις 5. Από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά ανάλογα τις ορέξεις.
Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Περιμένω με χαρά να περάσω να σας δω αύριο το μεσημέρι! Να πω μονο ότι θα έρθω κατά τις 13.30, αλλά λόγω μιας έκτακτης δουλειάς θα πρέπει να φύγω κατά τις 15.30. A demain 😉!

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλημέρα! Μόλις τελείωσα τον ελληνικό μου και χρονικά είμαι όπως το περίμενα. Πιστεύω θα είμαι εκεί γύρω στη μιάμιση. Για να με αναγνωρίσετε θα φοράω μια μπλούζα που γράφει με μεγάλα γράμματα Gojira κι έχει μια φάλαινα να πετάει μπροστά από τον Αρη. Είναι σαν να την έχω βρει στα σκουπίδια αλλά έτσι είναι το σχέδιο, το υπόσχομαι! Hasta prontito!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.120
Μέλη
40.109
Νεότερο μέλος
nikopolidis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom