Συνάντηση 9/5/2026 - James Joyce (Μοναστηράκι) 13:30

Πότε σας βολεύει να

• Total voters
    15

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αντιγραφοντας την αθάνατη ατάκα we're gonna need a bigger boat. Πρέπει να χω να πάω 15 χρόνια στο James Joyce. Μακάρι να χωρέσουμε!

Κρατήστε μου ενα καφάσι παγωμένες και δύο άδειες θέσεις δίπλα στον @Señor_Nada :cool:
😂😂😂

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είχα πάει στο James Joyce το 2012, πάλι πριν από συναυλία (Red hot chili peppers), πάλι στο ΟΑΚΑ.
Λες να ναι σημαδιακό; Ωραία ιδέα, εγκρίνω!

(Όχι που δε θα ενέκρινα):haha::haha:

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, την πρωτη φορα που πηγα σε συναντηση του φορουμ ηταν συνολικα 120 ατομα. Μην το σκεφτεσαι... σε περιμενουμε!
120!! Οπότε μην έχω παράπονο :haha: Σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.

Επειδη θα μαζευτουμε πολλοι τελικα, ριχνω προταση 3: irish pub James Joyce, δεν κλεινουμε τραπεζια, οσοι πιστοι προσερχεστε.
Φυσικά, οπουδήποτε! Πάντως, αν και δεν είμαι στους οργανωτές της συνάντησης, θα έλεγα το τελικό σημείο να καθοριστεί λίγες ημέρες πριν, όταν θα είναι πιο ασφαλής ο αριθμός των ατόμων που τελικά θα μπορέσουν να έρθουν.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Φυσικά, οπουδήποτε! Πάντως, αν και δεν είμαι στους οργανωτές της συνάντησης, θα έλεγα το τελικό σημείο να καθοριστεί λίγες ημέρες πριν, όταν θα είναι πιο ασφαλής ο αριθμός των ατόμων που τελικά θα μπορέσουν να έρθουν.
Παλια ειχαμε οργανωσει συναντηση Ιταλιφιλων στο ιστορικο Montalbano που ηταν και μια τρυπα μαγαζι. Ο καθενας ερχοταν με το πασο του, καθοταν οσο ηθελε, τρωγοπινε ο,τι ηθελε. Τετοια οργανωση ας κανουμε και σε τοσο μεγαλο μαγαζι συτη τη φορα δεν θα υπαρχει θεμα αν χωραμε.

Vicks

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Count me in για τη συνάντηση στο Θησείο. 2 άτομα.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Χαίρομαι που μετά από 8(!) χρόνια στο φόρουμ θα γνωρίσω αρκετά μέλη από κοντά.

@katkats μπορεί να γίνει η τελική αλλαγή στον τίτλο αντί για στέκι του Ηλια σε James Joyce; Είναι οριστικό πιστεύω, αυτό το βλέπουμε φως και μπαίνουμε μου φαίνεται καλύτερο. Προτείνω η ώρα να παραμείνει η ίδια. Προσωπικά θα το προσπαθήσω να είμαι εκεί από την αρχή (13:30).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom