Συνέντευξη μέλους - giannismits

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις συνεντεύξεις με τον @giannismits :clap:

1. Πώς ξεκίνησε η σχέση σου με τα ταξίδια;

Η σχέση μου με τα ταξίδια ξεκίνησε κάπως απότομα. Μάλλον ήταν μια κρυμμένη επιθυμία μέσα μου που βγήκε ξαφνικά. Ήταν και οι συγκυρίες τέτοιες, προσωπικές κυρίως που βοήθησαν στο να γίνει το ξεκίνημα. Το οποίο όμως ίσως να μη γινόταν αν δεν είχα βρει τυχαία το travelstories. Έκανα εγγραφή και 2 μήνες μετά πραγματοποίησα το παρθενικό μου ταξίδι. Άργησα ηλικιακά αλλά βρήκα αυτό που έψαχνα και που έλειπε από τη ζωή μου. Έτσι τα ταξίδια μπήκαν στη ζωή μου, στην ιδιοσυγκρασία μου, στη φιλοσοφία μου. Έκτοτε βάζω μικρούς στόχους που όμως τους πραγματοποιώ. Μέχρι να βάλω τον πρώτο μεγάλο στόχο. Εύχομαι να μην αργήσει!

2. Ποιο είναι το ταξίδι που σου έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη και γιατί;

Αν πρέπει να επιλέξω ένα, θα πω σαφώς το παρθενικό μου ταξίδι στη Βενετία και το Μιλάνο. Ένα ταξίδι ανοργάνωτο, τότε που δεν ήξερα τι θα πει προσανατολισμός, χάρτης, πρόγραμμα. Ένα ταξίδι που μου έδωσε το βάπτισμα του πυρός και μου δίδαξε ένα καλό μάθημα για τον τρόπο που πρέπει να πραγματοποιηθούν και να οργανωθούν τα επόμενα ταξίδια! Δεν θα το ξεχάσω βέβαια και για ακόμα έναν λόγο, γιατί στη Βενετία έζησα το μεγαλύτερο ψύχος που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου!

3. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός; πέσμας λίγα λόγια γιατί.

Δύσκολη ερώτηση γιατί μέσα από τα ταξίδια μου αγάπησα πολλά μέρη. Θα πω όμως την Πορτογαλία. Μια χώρα εκπληκτική και διαφορετική από την υπόλοιπη Ευρώπη. Η γλώσσα, η κουλτούρα, η αρχιτεκτονική, η ιστορία της, το φαγητό της, η ζωντάνια της, οι άνθρωποί της, η γεωγραφική της θέση. Μια πραγματική κυρία της θάλασσας! Επισκέφτηκα 5 πόλεις της και ένα παραθαλάσσιο κομμάτι της και την ερωτεύθηκα!

4. Η ομορφότερη πόλη που έχεις δει;

Ομορφότερη δεν σημαίνει προφανώς και αγαπημένη πόλη. Αν προσπαθήσω να το δω αντικειμενικά με μοναδικό κριτήριο την ομορφιά, δηλαδή γεωγραφική θέση, αρχιτεκτονική, γειτονιές, γραφικότητα, πανοραμική θέα κτλ. θα πω Λισαβόνα, Πράγα και Στοκχόλμη! Αλλά δεν θέλω να αδικήσω το Λουξεμβούργο και τη Βαλέτα από τις μικρές πόλεις. Αντί για μια είπα πέντε :D

5. Σε ποιο μέρος συμπάθησες περισσότερο τους ανθρώπους και σε ποιο τους αντιπάθησες;

Σε κάθε ταξίδι έχω να θυμάμαι περιστατικά με ανθρώπους που μας σκλάβωσαν με την ευγένεια και την εξυπηρέτηση τους. Αν όμως σκεφτώ σε ποιο μέρος με όσους συναναστραφήκαμε ήταν κάτι παραπάνω από φιλικοί, θα πω ξεκάθαρα την Αλβανία. Δεν είχα συναντήσει ξανά σε ταξίδι τόσο ζεστούς ανθρώπους. Όλοι μας υποδέχτηκαν και μας συμπεριφέρθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Έδειξαν εκτίμηση που ταξιδεύουμε στη χώρα τους, οι περισσότεροι με μεγάλη χαρά ήθελαν να μας μιλούν ελληνικά και να μας πιάνουν κουβέντα, μας σεβάστηκαν, μας σκλάβωσαν με την ευγένεια τους και τη φιλικότητα τους αλλά και με την τιμιότητα τους! Υπέροχοι άνθρωποι που έκαναν το ταξίδι μας στην Αλβανία ακόμα καλύτερο.

Είμαι άνθρωπος που δεν έχω προκαταλήψεις και δεν βάζω ταμπέλες. Δεν μπορώ να πω πως έχω αντιπαθήσει κάποιον λαό. Όμως αν και έχω ταξιδέψει μόνο εντός Ευρώπης σίγουρα έχω εντοπίσει διαφορές συμπεριφοράς και νοοτροπίας ανάμεσα στους κατοίκους κάθε χώρας. Αν πρέπει να πω κάποιον τότε θα πω τους Βόσνιους. Στην πλειοψηφία τους μου φάνηκαν απόμακροι και όχι ιδιαίτερα φιλικοί με τους επισκέπτες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η πιο εχθρική συμπεριφορά που έχω συναντήσει ποτέ σε ταξίδι. Όσοι έχουν διαβάσει την ιστορία μου θα το θυμούνται. Αναφέρομαι φυσικά στις δυο Βόσνιες ρεσεψιονίστ που ήταν αντιεπαγγελματίες, απροκάλυπτα εχθρικές, απαξιωτικές και ρατσίστριες απέναντί μας γιατί... ήμασταν Έλληνες!

6. Ποιο είναι τα αγαπημένο σου μουσείο/εστιατόριο/μνημείο;

Το αγαπημένο μου μουσείο είναι το φημισμένο Museo del Prado στη Μαδρίτη. Μια από τις σημαντικότερες πινακοθήκες στον κόσμο. Θα πω επίσης το μουσείο Περγάμου στο νησί των μουσείων στο Βερολίνο και το Λούβρο στο Παρίσι.

Αγαπημένο μου εστιατόριο? Πάρα πολύ δύσκολο αλλά χωρίς να το σκεφτώ πολύ, το πρώτο μου έρχεται στο μυαλό είναι το τάπας μπαρ Euskal Etxea στη Βαρκελώνη. Εστιατόριο δεν το λες αλλά λάτρεψα τις γεύσεις του! Όμως για να πω και ένα εστιατόριο θα πω την Taberna Galerias de Paris στο Πόρτο, που από τη λαιμαργία μου είχα τη μεγαλύτερη βαρυστομαχιά της ζωής μου!

Πόσο δύσκολο να ξεχωρίσω ένα μνημείο, μια εκκλησία, ένα ιστορικό κτίσμα που να είναι το αγαπημένο μου. Θα πω όμως τη Sagrada Familia, την γιγαντιαία Βασιλική της Βαρκελώνης. Είναι ένα μνημείο που άκουγα και διάβαζα για χρόνια, ένα αριστουργήματα που έχει γίνει μύθος, μια κατασκευή αμφιλεγόμενη που είναι ανολοκλήρωτη εδώ και 137 έτη. Είναι νομίζω το μοναδικό κτίσμα που σαν το αντίκρισα ένιωσα δέος!

7. Ένα ευτράπελο, αστείο περιστατικό ή περιπέτεια που θυμάσαι από κάποιο σου ταξίδι;

Το πιο αστείο περιστατικό το έζησα στην Αλβανία στην παλιά πόλη του Αργυρόκαστρου. Επιστρέφουμε βράδυ στο κατάλυμα μας και βρίσκουμε την αυλόπορτα κλειδωμένη. Για πολλή ώρα προσπαθούσαμε να την παραβιάσουμε σαν τρελοί ενώ φωνάζαμε να μας ανοίξουν. Ήμουν έτοιμος να πάρω τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του καταλύματος μας και εκνευρισμένος να του πω ότι μας κλείδωσαν έξω. Εκείνη τη στιγμή ανάβει φως στην αυλή, μας ανοίγει ένα ζευγάρι και μας ρωτάει με απορία τι θέλουμε. Με το που βλέπουμε την αυλή καταλαβαίνουμε πως ήμασταν σε λάθος σπίτι. Το δικό μας ήταν 10 μέτρα πιο πάνω! :eek:Θέλαμε να μας καταπιεί η γη! Αλλά η ευγένεια των Αλβανών για ακόμα μια φορά μας είχε καταπλήξει! Αναλυτικά το περιστατικό περιγράφεται στην ιστορία της Αλβανίας, ''Συμπέθεροι από τα Τίρανα! Αποστολή Shqipëria!''

Ενώ το πιο αγχωτικό περιστατικό ήταν όταν έκλεισε το βράδυ ο κεντρικός σταθμός στις Βρυξέλλες, ενώ μέσα στο χώρο φύλαξης είχαμε τις αποσκευές μας. Κινδυνεύαμε να χάσουμε την πτήση μας, ο σταθμός άνοιξε τα ξημερώματα πήραμε τις αποσκευές και για να μη το ρισκάρουμε πήραμε ταξί όπου μας πήγε στο αεροδρόμιο και μας πήρε 120 ωραιότατα €€€! Αγχωτικό περιστατικό έγινε και στην πόλη Norrkoping της Σουηδίας, όταν μπήκαμε στο τρένο στο δευτερόλεπτο πριν κλείσει τις πόρτες και αναχωρήσει για την πόλη Nykoping που ήταν το αεροδρόμιο Skavsta που θα επιστρέφαμε στη Θεσσαλονίκη! Η σκηνή απείρου κάλους περιγράφεται επίσης στην ιστορία που έχω γράψει.

8. Ποιο είναι το χειρότερο ταξίδι που έχεις κάνει; τι συνέβη;

Είμαι τυχερός γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει ένα ταξίδι που θα το χαρακτήριζα το χειρότερο. Πέρασα παντού καλά, άλλου λιγότερο άλλου περισσότερο, και δεν έτυχε κάποια αναποδιά που θα χαλούσε το ταξίδι. Κακές στιγμές υπήρξαν αλλά ήταν της στιγμής ή της μέρας και δεν χάλασαν το συνολικό ταξίδι. Από κάθε προορισμό έχω πάρει και κάτι. Αν πρέπει να πω κάποιο, θα έλεγα πως το λιγότερο πετυχημένο ταξίδι ήταν στη Βενετία εξαιτίας του ανυπόφορου κρύου και της απειρίας του πρωτάρη που δημιούργησε συγχίσεις και εντάσεις. Επίσης στη Μαδρίτη εξαιτίας ενός μεγάλου καυγά! Ε δεν τα λέμε και όλα στις ιστορίες που γράφουμε :D:cool:

9. Σε ποιο μέρος δε θα ταξίδευες ποτέ και γιατί;

Αν και είμαι της άποψης ότι όλοι οι προορισμοί έχουν να σου δώσουν εμπειρίες, εικόνες και στιγμές, δεν θα ταξίδευα ποτέ σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και με εγκληματικότητα. Δεν θα το ρίσκαρα και δεν θα επιδίωκα να ταξιδέψω εκεί αν και πολλές από αυτές είναι ενδιαφέρουσες. Όπως επίσης θα απέφευγα χώρες που καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

10. Ποιο είναι το ταξίδι-όνειρο που δεν έχεις κάνει ακόμα;

Από παλιά πριν καν ταξιδέψω, οι χώρες που ονειρευόμουν ήταν χώρες με κρύο, πάγο και χιόνι, άγρια τοπία που κόβουν την ανάσα. Καλά καταλάβατε. Ονειρεύομαι ένα road trip στην Ισλανδία και τη Νορβηγία. Ονειρεύομαι χώρες και σε άλλες ηπείρους αλλά η λίστα δεν θα έχει τελειωμό!

11. Από τις Ταξιδωτικές Ιστορίες που έχεις γράψει στο φόρουμ ποια είναι η αγαπημένη σου;

Πραγματικά όλες τις ταξιδιωτικές ιστορίες που έχω γράψει τις αγαπώ γιατί γράφτηκαν με πολλή δουλειά, μεράκι και λεπτομέρεια. Είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσω γιατί είναι 22 ιστορίες και με το καλό, μετά το καλοκαίρι θα έρθει η 23η! Όμως σίγουρα υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζω.

Οι αγαπημένες μου είναι ''Ευφορία στη Σκανδιναβία ή Σκανδιναβικό τουρλού!'' (λινκ) - το συγκεκριμένο ταξίδι είναι το αγαπημένο μου. Μια ιστορία με ποικιλία που περιλαμβάνει τρεις χώρες, πολλά κεφάλαια και πολύ ζουμί!

και ''Senhora do Mar / Η κυρά της θάλασσας! (Portugal)'' (λινκ)

Έχω ψηλά στη λίστα ''Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα… σε Μάλτα και Σικελία!'' (λινκ) και ''Συμπέθεροι από τα Τίρανα! Αποστολή Shqipëria!'' (λινκ)

12. Ποια ή ποιες είναι οι Ταξιδιωτικές Ιστορίες από άλλα μέλη που έχεις απολαύσει περισσότερο ή που θυμάσαι περισσότερο από το φόρουμ;

Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη στο φόρουμ που εκτιμώ, και θαυμάζω για τα ταξίδια που έχουν κάνει και για τις εξαιρετικές ιστορίες που έχουν γράψει. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να θυμηθώ και να ξεχωρίσω κάποιες γιατί σίγουρα θα αδικήσω πολλές άλλες ιστορίες.

Μια πολλή πρόσφατη ιστορία που με ενθουσίασε για τον τρόπο γραφής και τις εκπληκτικές φωτογραφίες είναι η "Ρωσία Ουκρανία Γεωργία Travelling along the ''Roof of the World" Pamir Highway..η ιστορία του δρόμου" του @jmar (λινκ)

Οι ιστορίες του @Yorgos "Αίγυπτος-Σουδάν-Ιορδανία-Ισραήλ-Σεούλ-Γουαμ-Παλάου-Μικρονησία-Χαβάη-Αυστραλία-Μυανμαρ-Η.Κοng-Λονδίνo" (λινκ) και "Χαμένες πόλεις, Τσε, παγετώνες και έρημοι (Περού, Βολιβία, Χιλή, Αργεντινή και Ανταρκτική)" (λινκ)

Η ιστορία του @hydronetta "Οι Βαρώνοι της….κόκα! (Περού-Βολιβία)" (λινκ) και ΌΛΕΣ οι υπόλοιπες ιστορίες του!

Είναι αμέτρητες οι ιστορίες που έχω ξεχωρίσει και τις θεωρώ διαμάντια!

13. Κάποια αντιπροσωπευτική φωτογραφία από κάποιο ταξίδι σου;

Μόνο μία; ορίστε τρεις!

Πανοραμική άποψη της λίμνης Bled στη Σλοβενία από τα 756 μέτρα . Από τα πιο εντυπωσιακά τοπία και μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες που την ξεχωρίζω, ίσως γιατί κόπιασα πολύ για να τη βγάλω!

Slovenia-861.jpg



Μια μέρα που δεν θα ξεχάσω. Για τη μανία του αέρα και τα πελώρια κύματα στον Ατλαντικό Ωκεανό στο Πόρτο:

2014 Portugal-643.jpg



Θα βάλω και μια με μένα γιατί μου αρέσει πάντα να συστήνομαι και να ξέρουν οι αναγνώστες ποιος είναι ο giannismits! Επιλέγω τη φωτογραφία αυτή από το Σεράγεβο. Γιατί θυμάμαι το δέος που ένιωσα μέσα στα ερείπια του Hotel Igman, του άλλοτε 5στερου ξενοδοχείου που ρημάχτηκε από τον πόλεμο στις αρχές του '90:

Bosna i Hercegovina & Beograd-420.jpg


Ευχαριστούμε πολύ τον @giannismits για τη συνέντευξη! Μπορείτε να δείτε το προφίλ του και τις Ταξιδιωτικές Ιστορίες που έχει γράψει εδώ.

Δείτε όλες τις συνεντεύξεις μελών εδώ.

Travelstories for ever. :airplane:
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Αγαπημένος giannismits! Απολαυστική συνέντευξη από έναν ταξιδιώτη που ξέρει να ανακαλύπτει σε βάθος αυτά που ο κάθε τόπος έχει να προσφέρει και που τα μοιράζεται με μεγάλη γενναιοδωρία! :)
Γιάνναρε περιμένω πώς και πώς τη στιγμή που θα βγεις και εκτός Ευρώπης και τις ιστορίες που θα διηγηθείς!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Αγαπημένος giannismits! Απολαυστική συνέντευξη από έναν ταξιδιώτη που ξέρει να ανακαλύπτει σε βάθος αυτά που ο κάθε τόπος έχει να προσφέρει και που τα μοιράζεται με μεγάλη γενναιοδωρία! :)
Γιάνναρε περιμένω πώς και πώς τη στιγμή που θα βγεις και εκτός Ευρώπης και τις ιστορίες που θα διηγηθείς!
Αγαπημένη μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω πάντα έναν προορισμό, όσο ''λιωμένος'' κι αν είναι, να τον ανακαλύπτω σε βάθος και να ξεφεύγω από τα τετριμμένα. Μέχρι στιγμής επειδή τριγυρίζω μόνο στην Ευρώπη, θέλω να ταξίδια αυτά να είναι ουσιαστικά και όχι τόσο τουριστικά. Από την αρχή που ξεκίνησα να γράφω ιστορίες, δεν δίστασα παρ'ότι αναφερόμουν σε κλασικά ευρωπαϊκά ταξίδια, να αναλύσω κάθε πόλη και κάθε ταξίδι με μεγάλη λεπτομέρεια. Και χαίρομαι αφάνταστα που έγιναν σημείο αναφοράς στο φόρουμ και βοήθησαν πάρα πολλούς συμφορουμίτες. Κι εγώ το εύχομαι να μην αργήσει το πρώτο εκτός Ευρώπης ταξίδι :). Καλως ή κακώς δεν την έχω βαρεθεί ακόμα αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει η αρχή!

Ευχαριστώ τον @Defkalion που μας έδωσε τη δυνατότητα να πούμε τις σκέψεις μας και να ξανα-συστηθούμε!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Πολύ Ευρώπη αγαπητέ συμφορουμίτη...και φαίνεσαι καλό παιδί :bleh:

Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι που γνωρίζουμε λίγο καλύτερα κάποια παιδιά του φόρουμ που έχουν γράψει ωραίες ιστορίες. Πριν βιαστείτε να μου την πείτε, έχω διαβάσει το "Σκανδιναβικό τουρλού" (μια μέρα που είχα πάρει πολλά χάπια και δεν καταλάβαινα τι έκανα :haha:) και θυμάμαι το βιντεάκι του giannismits που μου άρεσε τόοοσο πολύ!
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου και λίγο παραέξω από Ευρώπη όταν και όπου θέλεις :)
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Γιαννη ολες οι ιστοριες σου ειναι πολυ αναλυτικες,με καταπληκτικες φωτογραφιες αλλα και με το δικο σου προσωπικο σου στυλ, που ειναι ανεπητιδευτο, με χιουμορ και αυτο ειναι που μου αρεσει περισσοτερο.
Σε ευχαριστω προσωπικα για ολες σου τις ιστοριες,πολλες απο αυτες εγιναν αφορμη και για δικα μου ταξιδια. Τελος κι εγω ξεκινησα αργα τα ταξιδια σαν εσενα οποτε μπορω να σε καταλαβω ισως καλυτερα
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Φανταστικές φωτογραφίες! Δεύτερος που αναφέρει τους Αλβανούς ως εξαιρετικά φιλόξενους, μωρέ μπράβο!
Ναι Γιώργο και πολύ περισσότερο απ' αυτό που φαντάζεσαι.

@go2dbeach και μόνο που διάβασες μια ιστορία μου, μεγάλη μου τιμή :D

@dimaq σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό είναι το ζητούμενο. Από κάπου να παίρνουμε το έναυσμα και να ταξιδεύουμε. Οι ιστορίες αλλωστε είναι η ζωή αυτού του φόρουμ!
 

thalia tsif

Member
Μηνύματα
584
Likes
1.944
Αγαπημένη μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω πάντα έναν προορισμό, όσο ''λιωμένος'' κι αν είναι, να τον ανακαλύπτω σε βάθος και να ξεφεύγω από τα τετριμμένα. Μέχρι στιγμής επειδή τριγυρίζω μόνο στην Ευρώπη, θέλω να ταξίδια αυτά να είναι ουσιαστικά και όχι τόσο τουριστικά. Από την αρχή που ξεκίνησα να γράφω ιστορίες, δεν δίστασα παρ'ότι αναφερόμουν σε κλασικά ευρωπαϊκά ταξίδια, να αναλύσω κάθε πόλη και κάθε ταξίδι με μεγάλη λεπτομέρεια. Και χαίρομαι αφάνταστα που έγιναν σημείο αναφοράς στο φόρουμ και βοήθησαν πάρα πολλούς συμφορουμίτες. Κι εγώ το εύχομαι να μην αργήσει το πρώτο εκτός Ευρώπης ταξίδι :). Καλως ή κακώς δεν την έχω βαρεθεί ακόμα αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει η αρχή!

Ευχαριστώ τον @Defkalion που μας έδωσε τη δυνατότητα να πούμε τις σκέψεις μας και να ξανα-συστηθούμε!
Εγώ διάβασα την ιστορία σου για την Αλβανία την τόσο παρεξηγημένη κ με έκανες να θέλω να πάω!!!..έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σου...δηλώνω θαυμάστρια!!!χαχαχα
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Εγώ διάβασα την ιστορία σου για την Αλβανία την τόσο παρεξηγημένη κ με έκανες να θέλω να πάω!!!..έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σου...δηλώνω θαυμάστρια!!!χαχαχα
Ένας αγαπημένος κοινός γνωστός μας με έχει ενημερώσει ;):) Αυτός πάλι σε παρασέρνει να ταξιδέψεις στην Ασία χαχα. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Θάλεια.
 

thalia tsif

Member
Μηνύματα
584
Likes
1.944
Ένας αγαπημένος κοινός γνωστός μας με έχει ενημερώσει ;):) Αυτός πάλι σε παρασέρνει να ταξιδέψεις στην Ασία χαχα. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Θάλεια.
Ο λατρεμένος μου Κώστας...την άλλη φορά κανόνισε να έρθεις στην συνάντηση μας
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κιλιμάντζαρο
Φανταστικές φωτογραφίες! Δεύτερος που αναφέρει τους Αλβανούς ως εξαιρετικά φιλόξενους, μωρέ μπράβο!
Και εγώ συνηγορώ σε αυτό. Είχα πάει τον προηγούμενο μήνα και όντως ήταν φιλοξενοι, εξυπηρετικοί και το φαγητό ήταν πολύ καλό. Γενικά η χώρα ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου. Απλώς αν είναι να πάτε, μην επισκεφθείτε Άγιους Σαραντα. Από εκεί μακριά.

@giannismits και εγώ δηλώνω ότι έχω διαβάσει αρκετές απο τις ιστορίες σου και οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Και εγώ συνηγορώ σε αυτό. Είχα πάει τον προηγούμενο μήνα και όντως ήταν φιλοξενοι, εξυπηρετικοί και το φαγητό ήταν πολύ καλό. Γενικά η χώρα ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου. Απλώς αν είναι να πάτε, μην επισκεφθείτε Άγιους Σαραντα. Από εκεί μακριά.
Άλλος ένας στη λίστα? Πολύ χαίρομαι. Γενικά έχει ενδιαφέρον ένα ταξίδι στην Αλβανία αρκεί να μην είσαι προκατειλημμένος. Βασικά όποιος είναι μάλλον δεν θα την επισκεφτεί ποτέ.

@giannismits και εγώ δηλώνω ότι έχω διαβάσει αρκετές απο τις ιστορίες σου και οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.696
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom