Συναυλιες και ταξιδια

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Αγαπητά μέλη με αφορμή την ιστορική συναυλία των Metallica που πλησιάζει μήπως να κανονίσουμε ένα ιστορικό meeting που λέγαμε; Αν δούμε ότι είμαστε αρκετά άτομα ίσως θέλει λίγη οργάνωση.

Εγώ θα έρθω Αθήνα στις 8 Μαΐου αργά το βράδυ οπότε αυτή τη μέρα δεν μπορώ. Για Σάββατο είμαι μέσα και για πριν και για μετά τη συναυλία. Αν υπάρχει ενδιαφέρον ανοίγουμε νέο τοπικ μόνο για αυτό αν είναι.
Μεσα! Ανοιξε ενα καινουριο για να μην "χαθει" εδω μεσα η ωραια σου ιδεα... κι εγω τυχαια το ειδα...

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μεσα! Ανοιξε ενα καινουριο για να μην "χαθει" εδω μεσα η ωραια σου ιδεα... κι εγω τυχαια το ειδα...
Οκ θα το αφήσω και το σκ μήπως υπάρξει ενδιαφέρον και θα το ανοίξω από βδομάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι το Σάββατο ή μία επιλογή είναι πριν τη συναυλία που θα είμαστε με το ρολόι ποτέ να φύγουμε ή μετά που θα είναι αρκετά αργά. Αν είμαστε στη συναυλία ίσως μπορεί να κανονιστεί. Αν το κάνουμε γενικά για το φόρουμ πρέπει να πάει αναγκαστικά Κυριακή.

Αν υπάρχουν ιδέες ας γράψουμε εδώ για αρχή κι από βδομάδα το φτιάχνω το τοπικ.

alvadi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Θα είμαι στη συναυλια και μου αρεσει η ιδεα σου - νομίζω ότι αν βρεθουμε βολευει καλυτερα το πριν - το μετά μου φαινεται πιο δύσκολο.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το πρόβλημα είναι ότι το Σάββατο ή μία επιλογή είναι πριν τη συναυλία που θα είμαστε με το ρολόι ποτέ να φύγουμε
Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, αλλα πρεπει να γίνει νωρίς, τύπου τέσσερις - πέντε και σε βολικό μέρος.
Λέω να κατέβω έτσι κι αλλιώς, προσδοκώντας για εισιτήριο έστω και την τελευταία στιγμή. 😉

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Οκ. Το πριν όντως μοιάζει πιο εύκολη επιλογή. Φοβάμαι ότι ακόμα και στις 4 να πούμε είναι αργά. Το πρώτο συγκρότημα λογικά θα βγαίνει 6 και κάτι. Αν βάλουμε και την μετακίνηση μέσα δεν μένει πολύς χρόνος. Αλλά πείτε ιδέες και θα φτιάξω το τοπικ ανάλογα.

Σίγουρα πρέπει να βρεθούμε κάπου που να έχει στάση ο ηλεκτρικός.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Εγώ θα κατέβω με εκδρομή απο Θεσσαλονίκη που θα μας πάει κατευθείαν ΟΑΚΑ. Οπότε αδύνατο για πριν τη συναυλία.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Metallica: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα σταλούν τα εισιτήρια για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Metallica: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα σταλούν τα εισιτήρια για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
Κατέφθασε! Πάω με προσδοκίες ότι θα είναι η καλύτερη συναυλία που έχω δει!

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Ακόμα δεν έχεις τοποθετεί όμως εδώ ενώ εσύ μας ξεσήκωσες!
Συνάντηση 9/5/2026 - James Joyce (Μοναστηράκι) 13:30
τα παρέλαβα και γω. Έχω και ανατροπή στο πρόγραμμά μου, πιθανώς να καταφέρω να έρθω στη συνάντηση, θα το ξέρω ως την άλλη εβδομάδα πιστεύω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.091
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom