- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
τα παρέλαβα και γω. Έχω και ανατροπή στο πρόγραμμά μου, πιθανώς να καταφέρω να έρθω στη συνάντηση, θα το ξέρω ως την άλλη εβδομάδα πιστεύω.
τα παρέλαβα και γω. Έχω και ανατροπή στο πρόγραμμά μου, πιθανώς να καταφέρω να έρθω στη συνάντηση, θα το ξέρω ως την άλλη εβδομάδα πιστεύω.
Ώπα Ώπα! Τοποθετούμαι άμεσα!!Ακόμα δεν έχεις τοποθετεί όμως εδώ ενώ εσύ μας ξεσήκωσες!
Συνάντηση 9/5/2026 - James Joyce (Μοναστηράκι) 13:30
Μπες magenta moments, κληρωνει 100 εισιτηρια. Δεν χανεις τιποτε.Έχετε κατά νου και σφυρίξτε αν πέσουν από κανένα γνωστό σας 2 εισιτήρια, σε περίπτωση πχ που ακυρώσει και θέλει να τα ξεφορτωθεί. Άρχισα πάλι το ψάξιμο...![]()
Μεγάλη αηδία αυτό το magenta αλλά έπαιξα σε όλα μπας και, διότι με τις τιμές που κοιτάω να παίζουν για εισιτήρια στη μαύρη αγορά δε βλέπω πολλές πιθανότητες.Μπες magenta moments, κληρωνει 100 εισιτηρια. Δεν χανεις τιποτε.
'Ενα σου λέω....εμείς από Βόρεια Ελλάδα που είμαστε μέσα στον κύκλο με τις εκδρομές. Θα κατέβουν τουλάχιστον 11 διπλά λεωφορεία οργανωμένα. Εμείς στη δική μας ομάδα έχουμε κάπου 40 άτομα με εισιτήριο στο χέρι και άλλοι 100 που ζητάνε απεγνωσμένα...Μόνο από έμπιστο άτομο αν βρεις, από viagogo στη διπλάσια τιμή.Kαλησπερα !!
υπαρχει καπου που να βρω εισητηρια σε νορμαλ τιμη για το Σαββατο?150 εκει περα?290 που κοιταω το σκεφτομαι ..αλλα σκεφτομαι να τα δωσω για μια φορα.
Εαν ξερει καποιος κατι ας μου πει.
Δεν θελω να μαι μπροστα μπροστα και μονο το vibe στο χωρο να μαι ειμαι οκ.Καθιστοι ειναι πιο οικονομικα?
Ευχαριστω!
Σκεφτομαι να παω στο ΟΑΚΑ απ εξω και να μαζευτουμε οσοι δεν βρηκαμε να κανουμε μινι συναυλεια.Πως ειναι στους αγωνες στο mundial που οσοι δεν βρισκουν απ εξω και κανουν παρτυ απ εξω με videowall.Aς το σκεφτει το ΟΑΚΑ.Η μουσικη μια χαρα θα ακουγεται απο μεσα.'Ενα σου λέω....εμείς από Βόρεια Ελλάδα που είμαστε μέσα στον κύκλο με τις εκδρομές. Θα κατέβουν τουλάχιστον 11 διπλά λεωφορεία οργανωμένα. Εμείς στη δική μας ομάδα έχουμε κάπου 40 άτομα με εισιτήριο στο χέρι και άλλοι 100 που ζητάνε απεγνωσμένα...Μόνο από έμπιστο άτομο αν βρεις, από viagogo στη διπλάσια τιμή.
Μόνο αν μπει μαζί σου και περιμένει στην πύλη. Αλλιώς ναι φιρί φιρί το πας για scamming.Σκεφτομαι να παω στο ΟΑΚΑ απ εξω και να μαζευτουμε οσοι δεν βρηκαμε να κανουμε μινι συναυλεια.Πως ειναι στους αγωνες στο mundial που οσοι δεν βρισκουν απ εξω και κανουν παρτυ απ εξω με videowall.Aς το σκεφτει το ΟΑΚΑ.Η μουσικη μια χαρα θα ακουγεται απο μεσα.
Εγω εστω μενω και 10 λεπτα απο το οακα ,η αλλοι ερχονται χωρις εισητηριο με πουλμαν απο βορεια.
Ισχυει αυτο που λεει και η varioAthens ,απο το να κατσω σπιτι και να μετανοιωνω που δεν πηγα ας παω μηπως βρω μου δωσει καποιος κατι τελευταια στιγμη σε καποιοες συναυλειες βρισκουν.Να εμπιστευτω ετσι εκει ή παιζουν scam?