- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Από τα πολλά καλαμάκια;Ερχομαι και γω προσπαθώ να μαζέψω τα μυαλά μου, αλλά τι φταίω που σκόρπισαν!

Από τα πολλά καλαμάκια;Ερχομαι και γω προσπαθώ να μαζέψω τα μυαλά μου, αλλά τι φταίω που σκόρπισαν!

'Αστα.....@evaT Θα μας πάρουν τα ζουμιά...
Πολύ έντονη η περιγραφή σου! Είναι οι πρώτες ώρες μετά την συναυλία που τα συναισθήματα δεν έχουν καταλαγιάσει! Ευγνωμοσύνη που το ζήσαμε! Εύχομαι να μας κάνουν την χάρη να τους ξαναδούμε. Και να μπορέσουν να πάνε και άτομα που δεν τα κατάφεραν!
ΥΓ : Όταν ανέφερες το wherever i may roam με έστειλες...Με το sad but true με αποτελείωσες
Δεν είχα ακούσει ούτε νότα εδώ και πολύ καιρό επίτηδες, παρά μόνο την Παρασκευή πηγαίνοντας για αεροδρόμιο στο αυτοκίνητο, όταν συνειδητοποίησα σε τι συναυλία πρόκειται να πάω.Έχει ένα μήνα τώρα, ξυπνάω και κοιμάμαι, ζω με Metallica...'Eχω δει κάθε τους live, έχω κάψει τα αυτιά μου, παθιάστηκα, πορώθηκα. Παρακαλούσα να είμαι υγιής, να μη στραβώσει κάτι, να τα καταφέρω.
Από χθες έχω διαβάσει αρκετές κριτικές κι έχω δει αναλύσεις από άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο, τους σέβομαι και μπορούν να κρίνουν μουσικά.Δεν ήταν άρτιος ο ήχος, έγιναν λάθη, μου είπε αργότερα, αλλά δεν έκανε καμία διαφορά στο αποτέλεσμα.
Γιατί μόνο η μουσική μπορεί να προκαλέσει τέτοιες συγκινήσεις.Γιατί αυτό κάνει η μουσική που αγαπάς.
Γι' αυτούς και για κάθε άλλη μεγάλη μπάντα που καταφέραμε και είδαμε!Ευγνωμοσύνη που το ζήσαμε!
Το ανέφερα στις κουβέντες που κάναμε εδώ μια μέρα πριν, δε περίμενα με τίποτα να ακουστεί κι όταν μπήκε η εισαγωγή τα έχασα στην κυριολεξία. Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι από τους Metallica κι ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και πραγματικά ευλογημένος που το άκουσα δια ζώσης!άκουσα ένα τραγούδι που δεν περίμενα να παίξουν σε αυτή την περιοδεία στην μονή μέρα, το Fade to black
Ελπίζουμε να γίνει το θαύμα και να μην είναι στεναχωρημένος ο αρχηγός μας!Τα λέμε στους maiden να κλάψουμε μαζί με τον Harris τον υποβιβασμό της αγαπημένης μας West Ham.