paykopete
Member
Έπος! Μακαρι να μας ερθουνε και στην Ελλαδα του χρονου (ακουγεται ζεστα!)System of a down: ένα έπος και μισό. Πολύ καλός ήχος, φοβερή απόδοση μπάντας, όλοι ορεξάτοι. Δεν είχε κουβέντα στο μικρόφωνο, σόου με σκηνικά και τέτοια. Είχε τη μία τραγουδαρα μετά την άλλη ασταμάτητα. Τι σετλιστ ήταν αυτό! Οι system και οι guns n roses είναι τα μοναδικά συγκροτήματα που μου αρέσουν όλα τους τα τραγούδια χωρίς καμία υπερβολή. Δεν είχα δει καθόλου σετλιστ και να ακούω να παίζουν bubbles (παραλήρημα), I‐E‐A‐I‐A‐I‐O (χαμός από τον κόσμο στο ρεφρέν), Mr Jack, aerials (ξελαρυγγιαστηκα προφανώς), deer dance, psycho, war (που έριξε κι ένα we don't speak any more for genocide, δεν σταματάνε να μιλάνε για τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους), byob (έπεσε πολύ ουρλιαχτό), lonely day (δεν άκουγα τον Malakian τόσο δυνατά που τραγούδαγε ο κόσμος), chop suey (στο ρεφρέν έτρεμε το στάδιο), toxicity και στα καπάκια sugar (έγινε κόλαση). Και πόσες ακόμα τραγουδαρες. Από ότι είδα μετά είχαν μικροαλλαγές στα σετλιστ. Δεν έχω σαβαραλιασει τόσο πολύ σε συναυλία. Ακόμα δεν μπορώ να στρίψω το κεφάλι μου. Η φωνή βγαίνει με το ζόρι. Δεν πήρα χαμπάρι αν όσο έπαιζαν οι system έβρεχε. Ήμουν σε άλλη διάσταση. Σίγουρα έβρεχε στο τέλος γιατί έφυγα μούσκεμα. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει προφανώς. Πρέπει να τους φέρουν Ελλάδα. Θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Μετα το σαββατο, με την τελευταια συναυλια του Release για φετος τι να πρωτοπω για αυτο το καλοκαιρι....
Ηρθαν metallica, maiden, limp bizkit, pantera , megadeth, helloween ... και ποσες ακομα μπαντες...
Αδιανοητα πραγματα... Εχω να πω τοσα πολλα αλλα θα αρκεστω σε μπαντες που αξιζουν να αφιερωσετε παραπανω χρονο. Sylosis και Trivium ητανε απο τις πιο ωραιες φετινες στιγμες απο θεμα παθους και μουσικης. Τρομερες μπαντες, μακαρι να ερθουν headliners...
Epica ητανε σε τρομερη φορμα, βοηθησε που δεν ειχε ζεστη αλλα για την υπερτεραστια μπαντα Savatage... δεν εχω να πω κατι... 1μιση ωρα ανατριχιλα και νοσταλγια! Φερτε τους παλι του χρονου αλλα headliners να μας παιξουνε 2ωρες και ... και δεν θελουμε κατι αλλο....
Καλες διακοπες σε ολες κ ολους! Εν αναμονη απο φθινοπωρο για ανακοινωσεις τι θα ερθει και που θα παει το Release (ακουγεται ζεστα στο Μαρκοπουλο)!
Last edited: