Σίφνος Σύρος Συρος- Σιφνος {πλατυς γιαλιος} ??

athina zaf

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
θα ειμαστε στην παρο για 6μερες και απο την παρο ψαχνω να παμε καπου για αλλες 6 μερες αλλα δεν μπορω ν αποφασισω το που λοιπον ειμαι αναμεσα στην ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ αλλα δεν ξερω τ που για την συρο σκεφτομαι στην ερημουπολη και για την σιφνο λεω στον πλατιυ γιαλο .Αυτο που θελω εγω ειναι να ειναι χαλαρα αλλα να μπορουμε ν κανουμε κ βολτες και μην βαρεθουμε .Θα ηθελα ν βρω κατι σαν την σκοπελο που ειμασταν περσι και χαλαρα ηταν κ κοσμο ειχε και βολτες μπορουσεσ κ μαγαζακια ειχε και ηταν πολυ ομορφα ..καμια ιδεα?
 

stelios-x

Member
Μηνύματα
7
Likes
1
Σίφνο που πήγα πέρσι πάντως πέρασα πολύ καλα,το οδικό δύκτυο είναι πολύ καλό και δεν σε "κουράζει" και τα μαγαζιά έχουν καλές τιμές,γενικά έμεινα ικανοποιημένος γιατι είχε αυτο που ήθελα λίγο κόσμο και καλό για χαλάρωση και ξεκούραση,είναι ήσυχα αλλα έχει αμα θες π.χ να πας και για ένα ποτάκι χαλαρά,και κάτι άλλο αν δεν πας με δικό σου όχημ δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς έχει συνέχεια λεωφορία για όλες τις περιοχές-παραλίες συνέχεια
 

sailing_away

Member
Μηνύματα
9
Likes
9
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινη
Έχω πάει και στα 2 νησιά που αναφέρεις και προτείνω ασυζητητί την Σίφνο. Η Σύρος, με εξαίρεση την Ερμούπολη η οποία είναι υπέροχη, δεν με ξετρέλανε. Θεωρώ ότι δεν έχει την γραφικότητα άλλων Κυκλάδων. Σε κανένα από τα 2 νησιά δεν θα βαρεθείς, έχουν πολλά χωριά και παραλίες και τα δυο. \
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Αυτο που θελω εγω ειναι να ειναι χαλαρα αλλα να μπορουμε ν κανουμε κ βολτες και μην βαρεθουμε .Θα ηθελα ν βρω κατι σαν την σκοπελο που ειμασταν περσι και χαλαρα ηταν κ κοσμο ειχε και βολτες μπορουσεσ κ μαγαζακια ειχε και ηταν πολυ ομορφα ..καμια ιδεα?
Στον Πλατύ Γιαλό θα βαρεθείτε. Δεν έχει έχει πολλά μαγαζάκια και φυσικά πουθενά για βόλτες. Είναι κυρίως για διαμονή οικογενειών ή να περάσεις τη μέρα σου στην παραλία. Δες οπωσδήποτε Απολωνία.
 

sailing_away

Member
Μηνύματα
9
Likes
9
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινη
Να πω και ένα tip επ'ευκαιρίας για την Σίφνο.Μου χει μείνει αξέχαστο ένα απόγευμα-βράδυ που φάγαμε στα Σεράλια ένα γραφικό μικρό λιμανάκι-κολπίσκος κοντά στο Κάστρο. Αξίζει πολύ και προτείνω να πάτε! Τρως σε ταρατσάκι εκεί που σκάει το κύμα και το βράδυ φωτίζονται τα βράχια, ανεπανάληπτο.
DSC03616.jpg
DSC03624.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.780
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom