Βουλγαρία Σόφια....προτασεις για φαγητο

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Κυριοι τα φωτα σας παρακαλω........
Υπαρχουν καποιες προτασεις για αξιοπρεπή εστιατορεια στη Σοφια ??? Με τοπικη κουζινα, να ειναι καθαρα, και προσβασιμα αφου δεν θα υπαρχει αυτοκινητο

Ευχαριστω πολυ !!!
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισραήλ, Ειρηνικός
Λοιπόν, η αλυσίδα εστιατορίων Divaka είναι πολύ καλή, γρήγορη εξυπηρέτηση, καλές τιμές και ενδιαφέροντα πιάτα. Να δοκιμάσετε σίγουρα το επιδόρπιο Mlechen Desert (ελπίζω να το σερβίρουν ακόμα). Υπάρχουν 4-5 σε όλη τη Σόφια, είναι πολύ δημοφιλή και με τους ντόπιους. Οι περισσότερες σερβιτόρες δε μιλάνε αγγλικά, αλλά μενού στα αγγλικά υπάρχει και αν δείξετε αυτά που θέλετε καταλαβαίνουν. Εγώ πήγα μέσα σε 3 μέρες που έμεινα 2 φορές, σε 2 διαφορετικά καταστήματα και έμεινα εξίσου ικανοποιημένος και τις 2 φορές. Επίσης το Pri Yafata, ένα πιο παραδοσιακό εστιατόριο-ταβέρνα σε κεντρικό σημείο, με παραδοσιακά βουλγαρικά πιάτα (κυρίως κρέας) και αν θυμάμαι καλά τις μέρες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ζωντανή μουσική. Λίγο πιο ακριβό στις τιμές, αλλά με εξίσου καλά σχόλια από τους ντόπιους.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.729
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εύη δες και το Manastirska Magernitsa. Ισχυρίζονται ότι έχουν συνταγές από μοναστήρια. Το περιβάλλον αλλά και το φαγητό είναι αρκετά ρουστίκ, δες τις φωτό στο σάιτ για να καταλάβεις. Πάντως ήταν όλα νόστιμα και το μαγαζί ήταν γεμάτο βράδυ από ντόπιους.
 
Μηνύματα
90
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
φιλανδια
καλησπερα.εγω εφαγα στον πιο κεντρικο τους δρομο vitosha σε μια pizzaria με ομπρελλες kamenitsa μπυρα τους και ηταν πολυ ωραια.δυστηχως δεν θυμαμαι ονομα.
 

elliot

Member
Μηνύματα
18
Likes
10
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος ΗΠΑ
το divaka που ανέφερε ο dva srca είναι πολύ καλή επιλογή. επίσης, επειδή απ' ό,τι ξέρω εκεί τρώνε και πολλοί έλληνες φοιτητές στη σόφια, κάνε μια γύρα στο μαγαζί μήπως ακούσεις ελληνικά και βρεις κάποιον να σε βοηθήσει ;) με τα βουλγάρικα, διότι η συνεννόηση είναι ένα θέμα. γενικά, το φαγητό στη σόφια είναι πάρα πολύ καλό, η αγαπήμένη μου ανάμνηση από την πόλη αυτή. πρέπει να είναι ο τρόπος που το μεγειρεύουν. ακόμα και μαγειρεμένο φαγητό από μεγάλα σούπερ μάρκετ να πάρεις είναι εξαιρετικό. σε ζηλεύω!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom