Transavia ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ TRANSAVIA

Diuk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καραιβική
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ TRAVELSTORIES!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΡΗΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ TRANSAVIA.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ TRAVELSTORIES!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΡΗΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ TRANSAVIA.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
για την TRANSAVIA δεν ξερω αλλα αν θες διορθωσε το μηνυμα σου,τα κεφαλαια απαγορευονται απ τους κανονισμους του φορουμ.

Diuk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καραιβική
για την TRANSAVIA δεν ξερω αλλα αν θες διορθωσε το μηνυμα σου,τα κεφαλαια απαγορευονται απ τους κανονισμους του φορουμ.
Γειά σε όλα τα μέλη του Travelstories!Πρόκειται να ταξιδέψω στην Ολλανδία σε λίγο καιρό και ψάχνοντας αεροπορική, βρήκα οικονομικά εισιτήρια και απευθείας πτήσεις με την Transavia.Προσωπικά δεν την ήξερα οπότε θα ήθελα να ενημερωθώ από όποιον έχει ταξιδέψει ή ξέρει κάτι για την εταιρία αυτή γενικές πληροφορίες και εντυπώσεις.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Αν δεν κάνω λάθος θυγατρική της KLM είναι η Transavia οπότε και δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Έχει τύχει να ταξιδέψει ο πατέρας μου με την εταιρία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσο σε βοηθάει αυτό...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
έχω ταξιδέψει, μια χαρά είναι

Diuk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καραιβική
Όταν λες οικονομικά πόσο εννοεις;
Βρήκα για τέλη καλοκαιριού 200 κ κάτι περίπου το άτομο με επιστροφή κ με απευθείας πτήσεις.Δε νομίζω να βρεις φθηνότερα για αυτή την εποχή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.867
Μέλη
37.867
Νεότερο μέλος
GeorgiaApo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα