Τίτλοι Μελών Travelstories

Defkalion

Administrator
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αφού γίνεται συζήτηση για την ποσότητα / όγκο των ιστοριών, να θυμίσω ότι όσον αφορά την ποιότητα των ιστοριών, υπάρχει ήδη μηχανισμός αναγνώρισης, που είναι ο διαγωνισμός για την ιστορία του μήνα που τρέχει κάθε μήνα :)

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αφού γίνεται συζήτηση για την ποσότητα / όγκο των ιστοριών, να θυμίσω ότι όσον αφορά την ποιότητα των ιστοριών, υπάρχει ήδη μηχανισμός αναγνώρισης, που είναι ο διαγωνισμός για την ιστορία του μήνα που τρέχει κάθε μήνα :)
Αααα να γειά σου!

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Μας ιντριγκαρεις τώρα με αυτό που έκανες. Πρέπει να βάλουμε νέους στόχους :rolleyes-80:

Last edited:

fotast

Member
Μερικά προφίλ είναι "κλειδωμένα". Εσύ ως διαχειριστής μάλλον τα βλέπεις. Εμείς όχι.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα...τι πληροφορίες βάζουν στα προφίλ και τα κρατούν κλειδωμένα...θέλεις να δεις τι έχει γράψει ένα μέλος(ιστορίες ή ποστ) και δεν μπορείς να τα δεις γιατί τα κλειδώνουν...

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Στο μεταξύ να ρωτήσω κάτι - πόσοι ΔΕΝ ξέρετε ότι αν πάτε στο προφίλ κάθε μέλους μπορείτε να δείτε όλες τις Ιστορίες που έχει γράψει;
Σχετικά με αυτό, είναι δυσεύρετο να το δει κανείς όταν ανοίγει το προφίλ του μέλους από mobile browser, καθώς πρέπει να πάει με τα βελάκια τέρμα δεξιά μέχρι να φτάσει στις ταξιδιωτικές ιστορίες. Διορθώνεται ή είναι μπελάς;

Scre.jpg

Klair

Member
Travelstories Legend
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
1.Υπάρχουν μέλη που στις ιστορίες τους περιγράφουν ταξίδια 4-5 και 6 μηνών π.χ. @Yorgos.

2. Υπάρχουν, επίσης, μέλη που περιγράφουν εξορμήσεις που διαρκούν χρόνια π.χ. εγώ, με την Ιστορία μου για την Αρκαδία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και έχω στόχο να την συνεχίζω μέχρι όσο αντέχω να εξερευνώ αυτόν τον μαγικό τόπο. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη προσθήκη έγινε στις 31 Δεκεμβρίου του 2025.

Αλλά και ο @interted με την Ιστορία του: 20 χρόνια- εξερευνώντας τα μυστικά της Σκωτίας.

3. Επιπλέον, υπάρχει μέλος που σε μια Ιστορία (που θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο) έχει περιγράψει «τη ζωή του όλη» @poised.

(Για μην παρεξηγηθώ υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι με παρόμοιες αφηγήσεις, απλά αυτοί που ανέφερα μου ήρθαν πρώτοι στο μυαλό).

Είναι ηλίου φαεινότερο, λοιπόν, ότι εκ των πραγμάτων τέτοιου τύπου Ιστορίες-εγκυκλοπαίδειες θα έχουν τεράστιο αριθμό λέξεων. Επιπροσθέτως, δεν είμαστε μέλη σε λογοτεχνικό φόρουμ, ούτε «συγγραφείς» που έχουμε την ψευδαίσθηση ότι απέξω παραμονεύουν εκδοτικοί οίκοι που θα «τσιμπήσουν» συγγραφικά ταλέντα για να εκδώσουν βιβλία που θα γίνουν best sellers. Τόσα χρόνια που είμαι μέλος στο φόρουμ και γράφω Ιστορίες έχω εδραιώσει την πεποίθηση ότι οι περισσότεροι γράφουμε ορμώμενοι από το πάθος που έχουμε για τα ταξίδια, παρά για τα βραβεία και την αναγνώριση.

Με τα στατιστικά του αφεντικού βγήκε στην επιφάνεια ένας απίστευτος αριθμός Ιστοριών (3.074 ολοκληρωμένες Ιστορίες). Αυτό σημαίνει ότι «απ´ όλα έχει ο μπαξές».

Όποιος ενδιαφέρεται για Ιστορίες-τηλεγραφήματα θα βρει. Όποιος ενδιαφέρεται για λογοτεχνικά πονήματα θα βρει. Όποιος πάλι ενδιαφέρεται για σεντόνια θα βρει. Αυτή είναι η μαγεία αυτού του φόρουμ. Ο αναγνώστης, λοιπόν, έχει 3.074 ευκαιρίες να αναζητήσει και να βρει την αναγνωστική απόλαυση που θέλει. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Όσο για κάποια μέλη που αναφέρθηκαν (@Basile Metallinos, @jmar-θα προσθέσω και τον @Anas Tassos) μπορεί να εμπλούτισαν το φόρουμ με τις ιδιαίτερες Ιστορίες τους-ειδικά ο @Basile Metallinos έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς συγγραφική ιδιοφυΐα-όμως ήταν κομήτες που άφησαν λίγη ή πολλή χρυσόσκονη και έφυγαν. Προσωπικά δεν μπορώ να τοὺς βάλω στο ίδιο «συγγραφικό τσουβάλι» με τόσα άλλα μέλη που έχουν «προικίσει» το φόρουμ με τόσες και τόσες Ιστορίες κι ας μην έχουν την ίδια συγγραφική δεινότητα με τον Metallino.

Last edited:

annoula

Member
Η αναφορά σε ιστορίες "σεντόνια" δε νομίζω ότι έγινε για ιστορίες που καλύπτουν μήνες ταξιδιου αλλά ούτε και για ιστορίες έστω μερικών ημερών γεμάτες χιούμορ και χρήσιμες πληροφορίες. Αυτές σεντόνια ξεσεντόνια είναι απολαυστικές και προσωπικά κάποιες τις διαβάζω ξανά και ξανά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.069
Μέλη
40.086
Νεότερο μέλος
Chryssalujo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom