Τίτλοι Μελών Travelstories

Klair

Member
Travelstories Legend
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Αγαπητή @Sassenach77, με όλο τον σεβασμό προς την άποψή σου και τα θέλω σου και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση, πιστεύω ότι ένα μπάνερ επιβράβευσης δεν είναι ικανό να καθορίσει το χαμηλό προφίλ ενός μέλους. Το χαμηλό προφίλ «τρέφεται» και συντηρείται από το ήθος μας, την ευγενική στάση μας και τον τρόπο συμμετοχής μας στο φόρουμ.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πάντως εγώ που δεν θα πάρω ποτέ κανέναν τίτλο το θεώρησα πολύ πετυχημένο σαν ιδέα αναγνώρισης της προσφοράς των μελών του forum.
Λάτρεψα τον τίτλο του "travelstories legend"!!! Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των μελών που το κατέχουν!!!

Μόνο ο τίτλος του "Μέγα Συγγραφέα" νομίζω ότι πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι λιγότερο πομπώδες και ίσως πιο χιουμοριστικό. Δεν ξέρω... εδώ και δύο μέρες ψάχνω έναν εναλλακτικό τίτλο για να προτείνω...
π.χ. " Ακούραστος συγγραφέας"
Τώρα σχετικά με τα μέλη που δεν θέλουν να φέρουν τίτλους νομίζω ότι ίσως μπορούν να αιτηθούν την αφαίρεση του τίτλου τους από το προφίλ τους. Τόσα μέλη βασιλικών οικογενειών τους απαρνήθηκαν για να βρουν την ησυχία τους...🙃😀

Όσι για μένα θα αιτηθώ τον τίτλο του "επιμελή αναγνώστη" και του "επιβραβευτή" με τόσα likes που βάζω στις ιστορίες σας! 😂😂

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μόνο ο τίτλος του "Μέγα Συγγραφέα" νομίζω ότι πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι λιγότερο πομπώδες και ίσως πιο χιουμοριστικό.
Εγώ ακριβώς επειδή ειναι πομπώδες το βρήκα πολυ αστείο, δε νομιζω να υπάρχει άνθρωπος που θα το πάρει αλλιώς.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμένα πριν από λίγο καιρό που μου είπε ένας νεαρός οδηγός αυτοκινήτου όταν με είδε να μπαίνω ανάποδα στην Χρήστου Λαδά με το μηχανάκι μου: πού πας ρε παλιόγρια; Νιώθω πολύ περήφανος και ευλογημένος με το travelstories legend.
Μήπως φορούσες κασκόλ του Ηρακλη;

ΚΑΤΤΣΕΒ

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
??
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ που δόθηκαν αυτοί οι τίτλοι ( legend, μέγα συγγραφέας )γιατί τα μέλη αυτά είναι πολυγραφότατα και με τις ιστορίες τους αφενος περνάω όμορφα τον χρόνο μου αφετέρου με βοηθάνε πάρα πολύ όταν θέλω να οργανώσω ένα ταξίδι. Είναι μια τιμητική διάκριση που τους έγινε και χαίρομαι για αυτούς!! Τώρα αν κάποιο μέλος δεν θέλει να φαίνεται η διάκριση ας του δοθεί η δυνατότητα να το αφαιρέσει.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ας χαλαρώσουμε, αν γίνει μια διόρθωση στα χρώματα σε πιο απαλά και γίνουν όχι τόσο πομπώδεις οι "τίτλοι" δεν νομίζω να μην είναι αποδεκτά.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αγαπητή @Sassenach77, με όλο τον σεβασμό προς την άποψή σου και τα θέλω σου και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση, πιστεύω ότι ένα μπάνερ επιβράβευσης δεν είναι ικανό να καθορίσει το χαμηλό προφίλ ενός μέλους. Το χαμηλό προφίλ «τρέφεται» και συντηρείται από το ήθος μας, την ευγενική στάση μας και τον τρόπο συμμετοχής μας στο φόρουμ.
Το ξέρω οτι δεν έχεις κακές προθέσεις και γι αυτό θα ήθελα να σου απαντήσω αν και δεν έχω τη διάθεση να πω κάτι περισσότερο για το θέμα.

Συμφωνούμε οτι το χαμηλό προφίλ πηγάζει απο εμας τους ίδιους αλλά να μην ξεχνάμε οτι όσοι το προτιμούν δεν νιώθουν την ανάγκη για καμία επιβεβαίωση. Εν το μεταξύ δεν έχω καταλάβει απο που ακριβώς στα γραφόμενα μου πηγάζει η εντύπωση που διαβάζω οτι έχετε κάποιοι πως δεν θέλω την αναγνώριση που μου δόθηκε. Το οτι θέλω να υπάρχει στο προφίλ μου με κάποιο πιο διακριτικό τρόπο δεν σημαίνει οτι δεν δέχομαι την αναγνώριση! Η μετριοφροσύνη δεν με εμποδίζει να δέχομαι την όποια αναγνώριση μου γίνεται για τη συμβολή μου στο φόρουμ! Θα ήμουν τουλάχιστον αφελής να το κάνω αυτό και θα υποτιμούσα τον ίδιο μου τον εαυτό!

panpan

Member
Αφηγητής
Δεν το θεωρώ "μίρλα" το να μην θέλει κάποιος να υπάρχει κοτσαρισμένο στο προφίλ του ένας βαρύγδουπος τίτλος ή όπως θέλετε πείτε τον. Κάποιοι δεν αρέσκονται σε αυτά και προτιμούν να κρατούν πιο χαμηλό προφίλ. Δεν βλέπω που το μεμπτό σε αυτό! Κανένας δεν ζήτησε να μην υπάρχει η αναγνώριση σε μέλη που γράφουν ταξιδιωτικές ιστορίες. Προσωπικά με τιμά πολύ αυτό, γιατί κατέβαλα χρόνο και κόπο γι αυτές τις ιστορίες και συνεχίζω να το κάνω. Απλά θα ήθελα να είναι πιο διακριτική αυτή η αναγνώριση στο προφίλ μου.

Απο κει και πέρα θεωρώ και το ξέρω απο προσωπική πλευρά οτι δεν έχουν όλοι το χρόνο ή και την διάθεση αν θέλετε, να γράφουν ταξιδιωτικές ιστορίες για διάφορους λόγους. Κάποιοι δεν το έχουν! Πολλοί απο αυτούς όμως συμβάλουν καθημερινά με αναρτήσεις, πληροφορίες κτλ που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνά την πολυγραφότητα καποιου που έχει γράψει πολλές ιστορίες. Το οτι δεν έχουν γράψει 40-50-70 ιστορίες δεν τους κάνει λίγοτερο ωφέλιμους για το φόρουμ!

Ύστερα είναι και τα χρόνια που συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ και συμβάλει συχνά σε αυτό. Υπάρχουν μέλη που έχουν "ξελασπώσει" άλλους ακόμα και απο προβλήματα κατα την διάρκεια ταξιδιών τους! Υπάρχουν νέα μέλη που εγγράφονται γιατί θέλουν να συμβουλευτούν το φόρουμ και κατ επέκταση μέλη που παρέχουν άπλετη βοήθεια χρόνια στο φόρουμ. Για να μην πω οτι τέτοια μέλη είναι μαγνήτες για την εμφάνιση νέων μελών στο φόρουμ! Τέλος υπάρχουν μέλη που εκτός απο ταξιδιωτικές ιστορίες συμβάλουν και με συχνή συμμετοχή! Ε, αν μη τι άλλο θα ήταν καλό να αναγνωριστεί παράλληλα και αυτού του είδους η συμβολή.

Αυτά. :)
Συμφωνώ 100% μαζί σου.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα