Τίτλοι Μελών Travelstories

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ωπα αυτό ειναι κλοπη.
Αυτό ανηκει σε εμενα δικαιωματικά με τοσα ποστ στα αθλητικα thread του φορουμ
Κλοπή, ποια κλοπή; Από το ‘79 στα τσιμέντα του Καραϊσκάκη φίλε… Δικαιωματικά δικό μου!

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Kαλα και εγω εκει ήμουν λιγα χρονια αργότερα
Εχω μεηαλωσει 300 μετρα απο το Παπαστράτειο και ακόμη θυμάμαι την προσμονη μου να ερθει ο Αττιλιο να δώσει στα παιδια φορακια να μπω μεσα να προλαβω την προθέρμανση και τα καρφώματα του Καρει Σκαρι.
Οπότε θα πούμε στο αφεντικό να τον μοιραστουμε

Klair

Member
Travelstories Legend
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
δεν έχουν όλοι το χρόνο ή και την διάθεση αν θέλετε, να γράφουν ταξιδιωτικές ιστορίες για διάφορους λόγους. Κάποιοι δεν το έχουν! Πολλοί απο αυτούς όμως συμβάλουν καθημερινά με αναρτήσεις, πληροφορίες κτλ που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνά την πολυγραφότητα καποιου που έχει γράψει πολλές ιστορίες. Το οτι δεν έχουν γράψει 40-50-70 ιστορίες δεν τους κάνει λίγοτερο ωφέλιμους για το φόρουμ!

Ύστερα είναι και τα χρόνια που συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ και συμβάλει συχνά σε αυτό. Υπάρχουν μέλη που έχουν "ξελασπώσει" άλλους ακόμα και απο προβλήματα κατα την διάρκεια ταξιδιών τους! Υπάρχουν νέα μέλη που εγγράφονται γιατί θέλουν να συμβουλευτούν το φόρουμ και κατ επέκταση μέλη που παρέχουν άπλετη βοήθεια χρόνια στο φόρουμ. Για να μην πω οτι τέτοια μέλη είναι μαγνήτες για την εμφάνιση νέων μελών στο φόρουμ! Τέλος υπάρχουν μέλη που εκτός απο ταξιδιωτικές ιστορίες συμβάλουν και με συχνή συμμετοχή! Ε, αν μη τι άλλο θα ήταν καλό να αναγνωριστεί παράλληλα και αυτού του είδους η συμβολή.
Δεν διαφωνώ πουθενά σε όλα αυτά που γράφεις. Πουθενά!

Όμως, ο @Defkalion έβγαλε κάποια στατιστικά για τα 20ά γενέθλια που αφορούν στο βασικό σκέλος του φόρουμ που δεν είναι άλλο από την ενότητα των ταξιδιωτικών ιστοριών, θέλοντας να απονείμει κάποιους τίτλους επιβράβευσης σε όλους τους συγγραφείς που έχουν «χτίσει» αυτήν την τόσο σημαντική «κληρονομιά» με τις αναμνήσεις και τις αφηγήσεις τους.

Ενδεχομένως, στα επόμενα γενέθλια να βγάλει κάποια άλλα στατιστικά που να αναφέρονται στη συνεισφορά των μελών που μπορεί να μην έχουν γράψει ιστορίες αλλά έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε πληροφορίες, συμβουλές κλπ. και να απονείμει τίτλους επιβράβευσης και σε αυτά τα μέλη (αφεντικό παίρνε ιδέες).

Εν το μεταξύ δεν έχω καταλάβει απο που ακριβώς στα γραφόμενα μου πηγάζει η εντύπωση που διαβάζω οτι έχετε κάποιοι πως δεν θέλω την αναγνώριση που μου δόθηκε. Το οτι θέλω να υπάρχει στο προφίλ μου με κάποιο πιο διακριτικό τρόπο δεν σημαίνει οτι δεν δέχομαι την αναγνώριση! Η μετριοφροσύνη δεν με εμποδίζει να δέχομαι την όποια αναγνώριση μου γίνεται για τη συμβολή μου στο φόρουμ! Θα ήμουν τουλάχιστον αφελής να το κάνω αυτό και θα υποτιμούσα τον ίδιο μου τον εαυτό!
Σε εμένα, πάντως, ποτέ δεν δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι «αποποιείσαι» την αναγνώριση. Όλα όσα έγραψες ήταν ξεκάθαρα και κατανοητά, απλά είχα αυτές τις ενστάσεις και ένιωσα ότι θέλω να τις συζητήσω μαζί σου :).

Αυτά! :heart:

Last edited:

Defkalion

Administrator
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι παιδιά όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες, όλα καλά δε στεναχωριόμαστε.

Τα χρώματα είναι όντως λίγο έντονα σε σχέση με το υπόλοιπο φόρουμ, θα το ξανασκεφτώ το όλο πράγμα.

Στο μεταξύ να ρωτήσω κάτι - πόσοι ΔΕΝ ξέρετε ότι αν πάτε στο προφίλ κάθε μέλους μπορείτε να δείτε όλες τις Ιστορίες που έχει γράψει;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι παιδιά όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες, όλα καλά δε στεναχωριόμαστε.

Τα χρώματα είναι όντως λίγο έντονα σε σχέση με το υπόλοιπο φόρουμ, θα το ξανασκεφτώ το όλο πράγμα.

Στο μεταξύ να ρωτήσω κάτι - πόσοι ΔΕΝ ξέρετε ότι αν πάτε στο προφίλ κάθε μέλους μπορείτε να δείτε όλες τις Ιστορίες που έχει γράψει;
Όχι εντάξει, αυτό είναι από τα λίγα πράγματα που όντως ξέρω να χρησιμοποιώ στο φόρουμ.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Μερικά προφίλ είναι "κλειδωμένα". Εσύ ως διαχειριστής μάλλον τα βλέπεις. Εμείς όχι.

dammys

Member
Και με τίτλους και χωρίς τίτλους εμείς θα σας διαβάζουμε και θα σας αγαπάμε...Να θυμίσω ότι υπάρχουν συγγραφείς που δεν είναι πολυγραφότατοι αλλά έχουν αφήσει ιστορία με τις ιστορίες τους όπως ο Basile Metallinos , ο παρείσακτος, o Jmar, o Poised , κ.α και το λέω χωρίς να θέλω καθόλου να υποτιμήσω τα ιερά τέρατα του φόρουμ που δικαίως κατέχουν τον τίτλο του Legent.

Last edited:

Billouk

Member
Συγγραφέας
Εγώ θα πρότεινα να φύγει εντελώς η λέξη "Member" και κάτω από το nickname να τοποθετηθεί το banner. Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο να εμφανίζεται σε όλους μας η λέξη member εκτός και αν υπάρχει η δυνατότητα να γράψει κάποιος σαν "guest" χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και με τίτλους και χωρίς τίτλους εμείς θα σας διαβάζουμε και θα σας αγαπάμε...Να θυμίσω ότι υπάρχουν συγγραφείς που δεν είναι πολυγραφότατοι αλλά έχουν αφήσει ιστορία με τις ιστορίες τους όπως ο Basile Metallinos , o Jmar, o Poison , κα και το λέω χωρίς να θέλω καθόλου να υποτιμήσω τα ιερά τέρατα του φόρουμ που δικαίως κατέχουν τον τίτλο του Legent.
Στην καρδιά μου μιλάς!

Defkalion

Administrator
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και με τίτλους και χωρίς τίτλους εμείς θα σας διαβάζουμε και θα σας αγαπάμε...Να θυμίσω ότι υπάρχουν συγγραφείς που δεν είναι πολυγραφότατοι αλλά έχουν αφήσει ιστορία με τις ιστορίες τους όπως ο Basile Metallinos , o Jmar, o Poison , κα και το λέω χωρίς να θέλω καθόλου να υποτιμήσω τα ιερά τέρατα του φόρουμ που δικαίως κατέχουν τον τίτλο του Legent.
Ωραία τα λες.

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ