Δανία Σουηδία Ταξίδι Σουηδία - Δανία με 8 πλήρης ημέρες διαθέσιμες.

Apollon1926

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα,

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας καθώς σχεδιάζω ένα ταξίδι Σουηδία - Δανία με παιδιά δημοτικού. Προγραμματισμένο από το 2020 που προφανώς αναβάλλαμε λόγω του τρελοκομείου που ζούμε, τώρα όμως το πήραμε απόφαση.

Μοναδικά για την ώρα δεδομένα οι πτήσεις μου που είναι άφιξη Στοκχόλμη κατευθείαν για διανυκτέρευση στις 23/4 και αναχώρηση 2/5 από Κοπενχάγη.

- Δεν έχω αποφασίσει πόσες ημέρες να μοιράσω σε κάθε πόλη.
- Αν θα μπορούσα κάπως να συνδυάσω (χωρίς να θυσιάσω αναγκαίο χρόνο για κάτι άλλο) επίσκεψη στη Legoland στο Billund. Προσωπικά το βλέπω να μου βγαίνει μόνο με απ' ευθείας πτήση από Στοκχόλμη, όλη μέρα στο πάρκο και διανυκτέρευση εκεί προτού πάμε Κοπενχάγη. Τα εισιτήρια αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα ακριβά.
- Αν εναλλακτικά θα μπορούσα μεταξύ των δύο πόλεων να πάμε πρώτα για μια διανυκτέρευση και σύντομη εμπειρία φιορδ στο Bergen αεροπορικώς από Στοκχόλμη και από εκεί Κοπενχάγη. Τα αεροπορικά εισιτήρια σε σχέση με το Billund έχουν καλύτερη σχέση τιμής - εμπειρίας. Αξίζει μόνο μια ημέρα και μήπως πάλι θυσιαζω οφέλιμο χρόνο που χρειάζομαι στο βασικό μου ταξίδι;
- Αν πάω απ' ευθείας μεταξύ των δύο πόλεων τι μέσω να προτιμήσω;
- Αξίζει να κάνουμε road trip μεταξύ των δύο πόλεων, να επισκεφτούμε κάτι και προφανώς να διανυκτερεύσουμε κάπου (we love road trips!).
- Υπαρχει κάτι άλλο που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτώ με τα παιδιά είτε στη μία είτε στην άλλη πόλη και δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά.
- Υπάρχει κάτι που να επισκεφτούμε σε ημερήσια εκδρομή γύρω από τους βασικούς μας προορισμούς;

Ουσιαστικά θέλουμε να οργανώσουμε ένα ταξίδι εμπειριών για όλους μας.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις σίγουρα χρήσιμες συμβουλές σας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom