Ταξίδι με μοτοσυκλέτες - Ιταλια, Γιαλλία, Βαρκελώνη

fekish

Member
Μηνύματα
215
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Για σας,
(αυτό το γράφω εκ μέρους του αδελφού μου)

Σκέφτονται να πάνε με φίλους με μοτοσυκλέτες από βόρεια Ιταλία, νότια Γαλλία και Βαρκελώνη και μετά να έρθουν πίσω πάλι ιταλία.

Θα στείλουν τις μηχανές με πλοίο και θα πάνε με αεροπλάνο αυτοί Ιταλία. Ο ένας από αυτούς μένει Ιταλία έτσι θα πρέπει να αρχίσουν και να καταλήξουν πάλι ιταλία.

θέλουν απ'οτι κατάλαβα περίπου 10-15 μέρες ταξίδι και είναι 30 χρονών.

Ξαναέκανε κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο ή παρόμοιο για να προτίνει κάτι;
Δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν για να κοιτάξουν τι διαδρομή να πιάσουν, από τι πόλεις, ή χωριά να περάσουν, και γενικά προς πού είναι οι καλύτερες περιοχές να δουν.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι για αυτούς πολύ χρήσιμη! :rolleyes:

Ευχαριστούμε!
 
Μηνύματα
107
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ονειρεμένο Ταξίδι
O γύροs του κόσμου!
Πολύ ωραία η ιδέα του αδελφού σου και της παρέας του!:clap: Πολύ θα ήθελα να πάρω το moto μου και να ακολουθήσω!
Λοιπόν, τη διαδρομή την έχω κάνει οδικώς (οχι με μηχανή) και είναι πολύ καλή! Προτείνω λοιπόν, δύο διαδρομές οι οποίες διαφοροποιούνται με βάση το που θα πάνε οι μηχανές και το πού μένει ο φίλος στην Ιταλία -που δεν το αναφέρεις.
Αν βγούν Ancona, τότε θα πάνε απο Bologna- Genova (Italia) , Nice-Monte Carlo-Cannes (Γαλλία) και μετά άφιξη στη Barcellona (Ισπανία).Επειδή τα χιλιόμετρα είναι αρκετά για μηχανή, ας καθορίσουν τις διανυκτερεύσεις με βάση τις αντοχές τους. Πάντως μιά καλή ιδέα είναι: πρώτη στάση-διανυκτέρευση στη Genova, μετά στη Νίκαια και τέλος Βαρλεκελώνη. Εξαρτάται πάλι απο το πόσες μέρες θέλουν να "φανε" στη διαδρομή και πόσο θέλουν να μείνουν σε κάθε προορισμό...Πάντως το κομμάτι Genova-Νίκαια είναι καταπληκτικό: είναι όλο γέφυρες, τούνελ και πολύ ωραία τοπία με πράσινο , χωριουδάκια και θάλασσα! Στην επιστροφή μπορούν να διαφοροποιήσουν το κομμάτι της Ιταλίας και να κατέβουν προς Ancona μέσω Pisa-Firenze κι έτσι να δουν περισσότερα πράγματα!

Αν πάλι, βγουν Venezia, μπορούν να πάνε μέσω Milano-Torino-Genova και το υπόλοιπο όπως πριν, με πρώτη στάση διανυκτέρευση στο Μιλάνο.
Μπορούν να κάνουν και συνδυασμό, δηλαδή να πάνε απο Βενετία και να γυρίσουν απο Ανκόνα ή το αντίστροφο...έχουν επιλογές ανάλογα με τα γούστα της παρέας...

Ελπίζω να βοήθησα, αλλά αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είμαι;)
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολλα...
Το εχω κανει με αμαξι απο τη Γενοβα. Πολυ ωραια διαδρομη αλλα τωρα που καλοκαιριαζει εχει πολυ κινηση, μιας και οι δρομοι δεν ειναι και autostrada Με πολλες λωριδες. Παντως σιγουρα να σταματησουν Σαν Ρεμο, Νικαια, Μασσαλια και φυσικα Μοντε Καρλο - φτηνα ξενοδοχεια υπαρχουν στη Μεντον. Α..., και προσοχη στις βεσπες των Ιταλων. Κανουν σφηνες απο παντου.
 

fekish

Member
Μηνύματα
215
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις παιδιά!

θα τις μεταβιβάσω στους ανώτερους μου, :cool:, και σύντομα θα σας πω λεμπτομέριες για το πλάνο...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.598
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom