mpampis1979
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΝΖΑΝΙΑ
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
πολυ ωραια!!! θα εχουμε ενημερωση απο πρωτο χερι !!! καλο ταξιδι να εχετεΕυχαριστώ πολύ! Τρεις μέρες πριν τον γάμο θα επικοινωνήσουμε με το προξενείο οπότε θα ενημερωθούμε και για την κατάσταση.Οταν επιστρέψουμε θα σας γράψω.
ειναι η πρωτη φορα στην Πολη? θα την λατρεψεις,αν κ τωρα λογικα δεν θα ειναι οπως πρωτα...ειναι πανεμορφη ομως κ αυτο δεν αλλαζει...να περασεις υπεροχα!!!μπαμπη και εγω εχω κλεισει κωνσταντινουπολη πεντε μερες εικοσι αυγουστου και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. βοηθησε με!!!!
κανεις δεν λεει οτι δεν ανησυχει...απλα προσπαθουμε να ειμαστε ψυχραιμοι.με το ιδιο σκεπτικο κανενα μερος πλεον εντος ή εκτος ευρωπης δεν ειναι ασφαλες.ομως συνηθως μετα απο καποιο επεισοδιο καπου,το επομενο διαστημα τα πραγματα καταλαγιαζουν.ευελπιστουμε οτι ολα θα ειναι ενταξει...Μετα απο τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις,τόσους τραυματίες και νεκρούς και μετα απο την απόπειρα πραξικοπήματος τι αλλο θέλετε για να πειστείτε πως η Κωνσταντινούπολη ισως δεν ειναι πλέον και ο ασφαλέστερος προορισμός...; Δεν λέω να ακυρώσουμε τα ταξίδια μας και τις πτήσεις μας αλλα πρεπει να εχουμε συναίσθηση του τι συμβαίνει.. Οταν ακούω φράσεις του τύπου "δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας" μετα απο ολα αυτα που έχουν συμβεί,μου φαίνονται τουλάχιστον αστείες... Φιλικά πάντα.
Last edited by a moderator: