Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

man79

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Εμμμ Μμμμ Εεεε ????????
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία,Νέα Ζηλανδία κ.α
Πώς αρχίζει κανείς ξανά δουλειά χωρίς κίνητρο; Ψάχνοντας λοιπόν ταξίδι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, καταλήξαμε μάλλον στην Αίγυπτο. Θα ήθελα να ρωτήσω: είναι ασφαλές για 2-3 κορίτσια να ταξιδέψουμε μη οργανωμένα; 8 μέρες είναι αρκετές; Ποιοί προτείνετε να είναι οι βασικοί άξονες των μετακινήσεών μας;

Αν και είναι λίγα τα ταξίδια που έχω κάνει με τουριστικό γραφείο οφείλω να παραδεχτώ ότι το ταξίδι που έκανα Αίγυπτο ήταν το καλύτερα οργανωμένο!!!!Βέβαια με τουριστικό γραφείο ένιωσα πιο πολύ το Αραβικό στοιχείο στο ......Ντουμπάι μόνος μου παρά στο Καϊρο αλλά τέλως πάντων!!!Όσο κινήθηκα μόνος μου ένιωσα τόσο ασφαλής ώστε να μετανιώσω για την επιλογή να πάω με γκρουπ!!'Οπως ειπώθηκε και στα παραπάνω ποστ τις γυναίκες τις βλέπουν σαν λουκούμια άλλα υπάρχει ασφάλεια!!!10-12 μέρες πιστεύω θα ήταν καλύτερα!!!Όσο για προορισμούς πήγαινε Άμπου Σίμπελ και θα με θυμηθείς!!!!!!!:)

File:Abu Simbel Temple May 30 2007.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για κατι λιγοτερο γκρουπαδικο με καλες κριτικες στο tripadvisor κοιτα και αυτο: https://hotellongchamps.com/
Δεν εχω παει και δεν το ξερω, οποτε ευθυνη δε μπορω να παρω, το βρηκα απλως σκαλιζοντας στο Internet και μου φανηκε λιγοτερο απροσωπο απο ολα τα υπολοιπα πενταστερα.
 

Evmenis

Member
Μηνύματα
162
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
london baby
για ξενοδοχεια στην αιγυπτο ψαξτο και παραδοσιακα μεσω ταξιδιωτικου γραφειου ,η αιγυπτος εχει περιεργη πολιτικη σε αυτα τα πραγματα.

ΥΓ μακρια απο το καταρακτ ειναι μεγαλο ρημαδι
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Κλεοπάτρα, έχω ξαναγράψει για ξενοδοχείο στο Κάιρο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα. Ψάξτο λίγο και θα το βρεις. Hotel Longchamps. Τη διεύθυνση τη δίνει παραπάνω η Έρση.
 

pantsi2

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
sos kαλησπερα σε ολους θαθελα τη βοηθειασας για χριστουγεννα τι να προτιμησω αιγυπτο η ταυλανδη απαντηστε μου γρηγορα αν θελετε χιλια ευχαριστω
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.089
Likes
1.654
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ο ένας προορισμός είναι πολύ διαφορετικός από τον άλλον.:shock::shock:
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
για βραδινό μοσχαράκι κοκκινιστό ή πέρκα ψητή?
γρήγορα θα κλείσει το μαγειρείο...
 

sisidemy

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
το καιρο ειναι μια ξεχςριστη εμπειρια θα νιωσεισ πολυ ομορφα απο τα φλερτ των ανδρων ειδικα αν εισαι ξανθια!εμεις πηγαμε και Αλεξανδρεια.Τελεια!!
εγωθα σου προτεινα να πας οργανωμενα εχει πολλα πραγματα να δεις και καλυτερα να χεις μαζι σου ξεναγο δεν ειναι αναγκη νασαι σε γκρουπ.
εχει πολλα πραγματα να κανεις και αν ειστε μονες δεν θα πετυχετε τις τιμες των γκρουπ/προσεχε το φαγητο μην τρωτε απο οπουδηποτε μονο απο ξενοδοχειο η καλο εστιατοριο γι αυτο σου λες πρεπει να εχετε καποιον που να ξερει αν δεν θελετε να σας πιασει κοψιμο.το νερο μονο εμφιαλωμενο και μακρια απο τα λαχανικα τους
 

Bosporos

Member
Μηνύματα
131
Likes
191
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
καλημέρα παιδιά!
προσπαθώ να οργανώσω ένα 9ημερο στην Αίγυπτο και σε πρώτη φάση είπα να το οργανώσω μόνη μου χωρίς πρακτορείο για να δω πόσο θα μου βγει. Δεν ανησυχώ τόσο για το Κάϊρο Αλεξάνδρεια, όσο για το κομμάτι της κρουαζιέρας. Αυτός πώς μπορώ να το κανονίσω μόνη μου?? Απευθύνθηκα σε γνωστό πρακτορείο και μου φτιάξανε ένα πακέτο 8 ημερών για Αίγυπτο ( με Κάϊρο - Αλεξάνδρεια - Ασσουάν Λούξορ κρουαζιέρα) αλλά μου ζητάνε 1200 ευρώ και μου φαίνεται πάρα πολύ ακριβό. Επίσης δεν μου κλείνουν με πρωινή πτήση να πάω αλλά με βραδυνή και να γυρίσω με πρωινή οπότε χάνω 2 μέρες. Ωστόσο στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η κρουαζιέρα, τα φαγητά εκεί, οι ξεναγήσεις και ο ξεναγός στο Κάϊρο και την Αλεξάνδρεια. Ποια η γνώμη σας? Διάβασα και τα σχετικά που γράφετε εδώ αλλά δεν κατάλαβα αν μπορεί κανείς τελικά να το οργανώσει μόνος του. Τα 1200 ευρώ το άτομο μου φαίνονται πάρα πολλά και νομίζω ότι με λίγη καθοδήγηση μπορώ να οργανώσω κάτι καλύτεορ και μόνη μου. Τι λέτε??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.716
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom