Καλησπέρα σε όλους. Μιας και το φετινό καλοκαίρι δεν μας επέτρεψε (λόγω covid) να πραγματοποιήσουμε με τη γυναίκα μου ένα μεγάλο ταξίδι που περιμέναμε πως και πως, ξεκινάει ο προγραμματισμός για το επόμενο καλοκαίρι με την ελπίδα ότι όλα θα έχουν περάσει ως τότε και θα πραγματοποιηθεί. Το αρχικό πλάνο λέει 30-40 μέρες (όσο περισσότερες μπορέσω να ξεκλέψω από τη δουλειά), με προορισμό την Ασία. Θα θέλαμε να συνδυάσουμε κάποιες μέρες σε Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος και εννοείτε Ταϊλάνδη(bkk) για 3-4 μέρες γιατί την έχω καψούρα οπότε ευκαιρία να πάρουμε μία καλή γεύση για τρίτη φορά. Το μόνο θέμα μας είναι ο καιρός. Ξέρω ότι το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για εκείνα τα μέρη, μόνο όμως τότε μπορούμε να πάρουμε τόσο μεγάλη άδεια. Δεν θα μας πειράξει να πέφτουμε σε βροχή που και που, ίσα ίσα που έχει και αυτό την ομορφιά του, θα θέλαμε όμως να αποφύγουμε μέρη στα οποία υπάρχει πιθανότητα να είμαστε κλεισμένοι επι μέρες στο ξενοδοχείο γιατί έξω γίνεται χαλασμός. Για το λόγο αυτό είμαστε ανοιχτοί σε κάθε αλλαγή του πλάνου που θα είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων (κατά το δυνατόν εννοείται). Τι γνώμη έχετε εσείς οι πιο έμπειροι από εκείνα τα μέρη? Θα προτείνατε να αφαιρέσουμε/προσθέσουμε κάποια γειτονική χώρα με ιδανικότερες συνθήκες? Επίσης, στις ανωτέρω χώρες, ποια τμήματα τους θα ήταν προτιμότερο να επισκεφθούμε? Θα με ενδιέφεραν πολύ απόψεις όσων έχουν επισκεφθεί αυτές τις χώρες καλοκαίρι..
Υ.Γ. Ίσως πει κάποιος, πολύ νωρίς για να προγραμματίσεις ταξίδι για καλοκαίρι, όμως αυτή η διαδικασία που μπαίνεις σε mood ψαξίματος και έχεις κάτι να περιμένεις, μας δίνει ζωή και δύναμη για τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Υ.Γ. Ίσως πει κάποιος, πολύ νωρίς για να προγραμματίσεις ταξίδι για καλοκαίρι, όμως αυτή η διαδικασία που μπαίνεις σε mood ψαξίματος και έχεις κάτι να περιμένεις, μας δίνει ζωή και δύναμη για τη ρουτίνα της καθημερινότητας.